Neverovatno da pored silnih otpisa dugova, pored Nis Gasproma sponzora kojeg je drzava direktno nabacila Zvezdi, pored otpisa kredita, poreza i ko zna sve cega opet im drzavne firme daju vise para. Kao da ni to sve nije dovoljno pa su i sudije u obavezi da sviraju po jedan penal minimum, crvene kartone vise i ne racunam
No Tole, no party.
Drzava da uvede nove reforme. Ne moze ovako. Malo je para i stranaca.
Krš utakmica realno, trebali smo ovo riješiti još u prvom poluvremenu ali smo šutirali trojke ko nogom. Daj tog beka više, da progledamo.
Da je Volden zdrav i fit, ne bi mi nijednu izgubili u EK.
Fali nam kvalitetan centar.
Steta sto nisi isle trojke da bude utovar kao u dobra stara vremena. Sto bi rekao Svetislav Pesic bilo bi skidanje gaca kad mi dadnemo kos
Coravi izgleda ostao kratak sa parama zbog skupocjenih stranaca pa mora Zdravko Colic da mu vodi ekipu
Zato se sad sudije ne komentarisu
Gde se jos to sutira jedno bacanje kada je nesportski faul? I to u veoma bitnom trenutku…
Covic je odigrao dobru utakmicu, ali nije smela lopta kod njega, da on resava utakmicu. Ponelo ga malo, ali ga ne krivim.
Grobari mozda da nauce nesto mimo “Covic Vesna, jebe se ko besna”?! Gotivno je, ali su smorili bruku…
Sudjenje je bilo katastrofa.
Utakmica je blago rečeno katastrofa… Da ćelavo govno ne mora da igra 38 od 40 minuta, Zvezda bi ovo dobila, i ovako loša… Jednostavno, Partizan da je neki tim, juče bi Zvezdu dobio sa 20 razlike, ali su i ovako opet jedva pobedili… Nemojte molim vas da se zamlaćujete ko je koliko para dobio, zar mislite da svi ti crnci u partizanu igraju za ljubav i lepo sećanje? Pa samo vam je trener plaćeniji od pola trenera u Evroligi…
Ne igraju za kikiriki ali je razlika dupla u ceni.
No lepse citati rsb i portal sektu.
Najveci budzet u istoriji kosarke na ovim prostorima pokusavaju da opravdaju kroz neke gluposti i raznorazne price.
Valjda ce mnogi sada shvatiti zasto igra Filip. Da dodje iz dupeta ko ste sada u stvari i zasto mora da igra.
Da je Partizan imao klasicnog sutera tipa Beron u Fmpu bila bi mnogo veca razlika ali i pored ocajnog suta za 3 smo bili bolji citavu utakmicu.
Ne čitam rsb, niti bilo kakve forume ili navijačke sajtove… Ali je fakat da Trinkijeri zarađuje 400k godišnje, plus bonusi… Zar nije to malo puno za klub.koji je u tako velikim problemima i nema za leba, i uvek je crna ovca?
I kako je smesno pricati iz te perspektive
Nemoj da vas buni novac haha
Pa prva petorka igra svako za 450-350k platu jbt.
Trinkijeri kao dokazan trener i zasluzuje veliku platu i u tome ne vidim problem, jedan Tomic koji je bio dodavac peskira citavu svoju karijeru u Olimpijakosu je cini mi se imao istu platu kao Trinkijeri, o cemu mi pricamo…
Koliko smarate. Tri fore vrtite u krug unazad nekoliko godina… Vama to stvarno smesno?
Pa vremenom ce budzeti samo rasti. Isto je i u Evropi, isto je i u NBAu, isto je cak i u fudbalu i u svim drugim popularnim sportovima… Bar to nije tesko shvatiti.
Nekada bi za ove pare mogao imati ubedljivo najjaci tim u Evropi. Za nekoliko godina ce te pare biti “smesne”.
Zar i Partizan ove godine nema najveci budzet u istoriji kluba? (Molim te, shvati sta ovim zelim reci)
Kakve fore? To su cinjenice.
Mrzi me. Nemam snage a i ne vredi.