Pa dobro možda trema plejofa, nisu ljudi igrali sto godina plej off još od Režija Milera ![]()
Indijana je imala nekih problema, Hibert je pricao o tome. Bila je svadja i Hibert je pricao o sebicnosti pojedinih igraca itd. To je bilo pred kraj sezone, kada su dosli i oni porazi, ali nadam se da je to samo opustanje pred playoff.
Au kakva utakmica sinoc i kako klipersi razbise oklahomu ne verujem,oklahoma ne zna sta je snaslo sinoc Paul ih razvalio suta covek trojke sinoc 8/9
Majami lagano dobi Bruklin. A moram jos jednu pricu vezanu za Indijanu, kazu da je Paul Dzordz ‘‘ulazio’’ u verenicu Roja Hiberta i da je valjda ovaj to saznao i da je poslao neku svoju ekipu da mu opljakcaju kucu, ali opet sve su to tracevi.
I ja procitah to danas, kao onomad kada je Delonte Vest htio da bude ocuh Lebronu 
Miami pcekivano, gledao sam ih i vidjela se razlika izmedju playoff kosarke i regularne sezone, ovde dionica od par loaih minuta znaci izgubljen mec. Sas-Por necu gledati, i do sada sam jedva bio budan
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Necu ni ja gledati Portland, iako vise gotivim timove sa zapada, ali sam uvek mrzeo njihove termine, narocito onaj od 04:30.
Par nba vesti , ako neko ne zna : najbolji ruki je karter-vilijams iz filadelfije, mvp je kevin durant ili durent kako god, a mark dzekson nije vise trener golden stejt voriorsa.
Nakon izjave Saše Pavlovića po dolasku u Partizan na pitanje ko je bolji, LeBron ili Durant (citiram) kaže : ''Ljudi, njih razlikuju samo nijanse, ali jedno je neminovno…ako oni sebi zacrtaju 35 poena za veče, džaba da ga svih 12 ljudi iz ekipe čuva - on ih zabija " ![]()
A za Duranta kao MVP-a, po meni logičan slijed događaja i potpuno opravdan i svaka mu čast !!!
Durantula MVP, i stvarno ima nevidjen napadacki arsenal, ta kombinacija visine, brzine, suta, eksplozivnosti, kosarkaske inteligencije, i agilnosti se vidjaju rijetko. Nazalost, bez odbrane nema sampionata, i dok je on kao vodja ekipe ne pocne igrati i krvariti, nece ni ekipa bolje da radi. To je polje na kome mora da napreduje ako hoce sampionat.
Za to mu fali jos mozda 7-10kg cistih misica, ali je pitanje koliko cwe to da poremeti njegovo tjelo, mekan izbacaj, agilnost… I uz tu masu idu i cesce povrede, LeBron je medicinsko cudo sto jos nije imao ozbiljniju povredu sa tolikom masom i brzinom kojom igra. Cemo da vidimo da li je KD spreman da bude prvi kao sto je najavljivao prije pocetka sezone!
Eto recimo ja kao neko ko je trenirao košarku mislim da mu ne treba više kila jer bi ga ta masa samo usporila, a ovako je full fullova, ne sumnjam ni 2 % da neće još neki rekord oboriti (više njih čak) i da će ostaviti kvalitetan trag u novijoj istoriji NBA…
Da ce ostati upisan kao jedan od najboljih strelaca ikada, to nije diskutabilno. Ali kosarka se igra ui oba smjera, a on u odbrani nije ni blizu sampionskog nivoa.
Evo sada gledam OKC-LAC, u prvoj cetvrtini je dao 15 poena (jos je ostalo 4 minute do kraja prve cetvrtine!), brzi je od bekova na otvorenom terenu. Ali sa druge strane nema odbrane, LAC ubacili prvih pet trica koje su osutali.
Iako volim da gledam lijepu odbranu, ovo je za sada odlicno sto se tice igre, bas je ljepota za gledati.
Znam samo da zbog Chris Paula, mog omiljenog igrača novijih generacija, pratim Clipperse…tako sam i Hornetse pratio nekad ![]()
Miami uzima i ove godine titulu 
Gledam sad Nets Heat na abc-ju i realno smešan,malo tvrđi faul pirsa nad lebronom sviraju kao flagrant 1 ili ti nesportski. Uključuje abc u prenos javie-a koji je bio nba sudija 1986-2011 i pitaju ga kao kako je ovo flagrant i sta se promenilo nekoliko zadnjih godina. Sudija odgovara da ovo ne bi bio ni obični faul u 80tim i da se promenilo to što liga sada gleda pojedine igrače kao svoju investiciju i štiti ih na sve načine. I posle će neko da mi priča kako je James najbolji svih vremena. Kako da ne
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Odlična utakmica Nets-a… Možda najbolja klupa trenutno je donela prevagu u drugom poluvremenu, a i krenule ih trojke…
Kakva partija James-a sinoc gledao sam i uzivao bukvalno je sam slomio nets-e.
49 poena,6 skokova,2 asistencije,3 ukradene lopte
uzivajte ![]()
Ovo je smesno kako se lagano useta u reket i iznudi faul. Ne mogu mu nista ispod kosa, uopste se ne plasi. Prejak je. Daju mu dosta i prostora za sut, nije on uopste los suter.
On kad suteve pogadja nemoguce ga je sacuvati onda mora da mu se pridje skroz a kad se to uradi on probija na fizikalije lagano.
Majami opet u finalu. Cekaju protivnika. Verovatno repriza finala od prosle godine, moje misljenje.
Sinoc klinika! SAS su odigrali nevjerovatno prvo poluvrijeme, u trecoj cetvrtini su popustili, pa se opet vratili.
Leonard je odigrao nevjerovatno na oba kraja terena, tako da ne znam je li LeBron bio letargican sam od sebe, ili zbog njega. Sledecu utakmicu vjerovatno dobija Miami, i onda krece ludnica.
Ipak, nije sve tako bajno za SAS. Sinoc se vidjelo da Parker i Ginobili nisu na nivou prijasnjih godina (Ginobili je bio tragicar proslog finala). Parker mnogo usporava igru sa konstantnim driblanjem, cak i kada ne sutira puno mnogo usporava ostale. Ginobili je sinoc na otvorenom sutu promasio citav obruc, sto je nevjerovatno za jednog takvog igraca. Na kraju je pogodio dva bitna slobodna bacanja, pa se izvukao. Parker je imao jednu bitnu tricu, iz mozda treceg suta SAS u istom napadu.
LeBron ce sigurno odigrati bolje, a Ginobili i Parker onda moraju da podignu nivo svoje igre, posto sada nisu bili sjajni. Patty Mills je uradio cudo sinoc u utakmici, iako kada pogledas statistiku izgleda kao da je bio jedan od najmanje bitnih na terenu. Ubrzavao je igru, bio je veoma borben, razigravao ostale, i ubrzao je tok lopte.
Duncan je imao samo 14 poena i 6 skokova, ali to je samo statistika. Sve poene je dao prvom timu Miamia, kada se i igra prava odbrana. Kada je vidio da svi zasipaju kos, samo je isao na skok i nije se ni trudio da igra na postu. Definitivno najbolji i najkonstantniji igrac SAS u ovom playoffu, nemam statistiku pred sobom, govorim samo po utisku onog sto vidim na terenu.
Wade sve sto daje, daje iz reketa, nevjerovatno je koliko lako dolazi do tih suteva, kao da ga nko ne cuva.
E da, i sudjenje. Zvuci nevjerovatno, ali kao da se igralo u Texasu, a ne u Miamiju. LeBronu nisu sudjeni oni 50:50 faulovi, niti su mu oprastali kada nekoga podkaci u odbrani. Nekako je hrana za dusu kada vidis da sudije gledaju sve igrace podjednako na terenu, i da nema privilegovanih.
PS. Dokumentarac koji je u ponedeljak prvi put prikazan o draft klasi '84, vjerovatno najbolja klasa ikada-Jordan, Olajuwon, Stockton, Barkley