Nba

Prosao je Superbowl, sa zanimljivim okretima stvari oko poluvremena, oni koji su gledali znace na sta mislim, a nije koncert Beyonce na Halftime Show-u. :slight_smile: Taj superbowl je svakako najveci sportski event u americi, ali posto nisam tad bio na forumu, evo cisto da vidim ko ovde prati Nba, i da li cete da gledate?
Prenos je na Sport Klub-u, ko ima, srecom ja sam presao na sbb-ovu televiziju pa imam, do skora sam bio na telekomovom IPTV-u, na kojem nema. Utakmica pocinje, po nasem vremenu, malo kasnije za neke, 2 sata posle ponoci, ali ja cu je sacekati.
Kobe Bryant, igrac koji jos nije izbacen iz trke za najboljeg u Nba, ali svakako spektakl na All Star utakmicama, ako postigne 2 trojke, postavlja rekord (izbacite ono “ako”), za 3 ukradene lopte (koje retko propusta) zacrtava rekord, i naravno, ako dobije MVP ove godine, to bi mu bio peti put, cime izlazi na prvo mesto, na kojem je do sada bio izjednacen sa legendom iz dalekih '950tih Bob Pettit-om.
Ko su vam favoriti, za koga navijate, hocete li cekati utakmicu? :slight_smile:
West coast, ALE ALE. :smiley:

Imas srece pa si presao na SBB,ja sam inace na iptv-u(na zalost jos oko godinu dana) i do skoro je sve bilo ok sto se tice sporta,bilo ga je na pregrst ali sad od kako je SportKlub preuzeo sve ostado smo veoma osakaceni sa sportom…

Ps.West coast…

Da li neko zna na koji ce strani kanali prenositi all star. Tipa canal+, skysport… Hvala

Marko Belineli ( San Antonio ) pobedio u takmicenju za tri poena.

John Wall ( Washington ) najbolje zakucavanje.

Joooj Wall…mrzim ga najstrasnije…nije ni dosao u NBA sa koledža a već ga digoše u zvijezde k’o da vraća Čarobnjake iz mrtvih od doba Jordana i Arenasa…cigo mali…
Nesumnjivo najdraži favorit Chris Paul, neam pojma što ali ima mi neku harizmu još iz dana Hornetsa…gotivim ga baš :smiley:
A Kobe institucija ne sumnjam da neće ispuniti očekivanja što se tiče igre, ali kontam da će idiot LeBron odraditi posao kao i dosad…ko će ga znati, vrijedi čekati

Ulepsao: Lillard i trojka u zadnjoj sekundi za prolaz portlanda u sledecu rundu :tap: :tap: :tap:

A jest’ je i zavuce, nema dalje. Ne sjecam se kada je playoff imao ovoliko jakih utakmica u prvoj rundi

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Playoff nikad bolji :slight_smile:
5 od 8 parova igra odlucujucu sedmu tekmu :slight_smile:

Ajoj miline veceras…nece meni biti spavanja izgleda
Prvo atlanta-indijana pa posle oklahoma-memfis i na kraju kao slag na tortu :smiley: golden stejt-klipersi :tap:

Ja ne znam da li cu moci da izdrzim sve. Sto je najgore, Warriorse koje najvise volim da pogledam uvijek igraju zadnji, tako da ih rijetko pogledam komplet od pocetka do kraja. Ali bice ludnica veceras, tri ogromna favorita vec u prvoj rundi igraju sedmu utakmicu, ko bi rekao. Jos ce na kraju opet Miami uzeti, samo zato sto je Istok slabasan kakav jeste.

Zasto bre? Bas su kul za gledanje, igraju atraktivnu kosarku, jeste da glavinjaju cesto, ali opet…

^^ Ni ja ih ne volim i navijacu za memfis veceras ali realno tesko da mogu da prodju dalje.

Vestbruk najvece tele u ligi samo glavinja i muka me uhvati kad ga vidim :envy Mnogo su bili bolji u prvom delu dok je bio povredjen i dok nije igrao

Ah taj NBA…Meni su omiljeni Maveriksi i Roketsi…
Eh da je Yao Ming jos tu da ih siluje…A i Mc Grady…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

U tom NBA jedina ekipa koja ja odistinski volim i cenim je San Antonio Spurs , definitivno ekipa broj 1 u NBA od razilazenja one cuvene Dzordanove generecije Bulsa , Parker - Djinobili - Dankan verovatno najbolji trio u NBA ikad ,inace volim taj San Antonio jer igraju zaista kosarku po mom ukusu , ne glavinjaju , ne siluju , vec igraju lepo , jednostavno , timski , sa odlicnim protokom lopte , dosta lepih akcija , sa dosta pravljenja viska igraca , takodje imaju najbolju selekciju igraca , jednostavno njihovim kontinuitetom , nacinom igre , filozofijom kosarke , sistemom rada jednostavno se razlikuju od svih ostalih ekipa u NBA.

Takodje u poslednje vreme Memfis mi je sve simpaticnija ekipa , igraju vrlo lepu i pametnu kosarku , rekao bi igraju tipicnu evropsku kosarku , imaju stvarno odlicne igrace kao sto su Mark Gasol , Zak Rendolf, Majkl Konli , Nik Kalates, Kostas Kufus, Tesoun Prins, Majk Miler ,Beno Udrih , Toni Alen onako jedan dobar miks iskustva i mladosti.
Mada mislim da je njihov najveci hendikep ove sezone to sto je trener Lajonel Holins otisao iz kluba , on je stvarno genijalac , bio je mozak ekipa i on je stvorio od njih to sto su sada , stvarno veliki hendikep za tu ekipu.

Memfis je gotov noćas, Randolph im suspendovan zbog lakta nad Adamsom a ni Conley se ne zna jel će igrati zbog povrede

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Randolph je stvarno fenomenalan, neki dan razmisljam da bi volio da ga vidim kako bi igrao protiv jednog Shaq-a, posto je sada liga premekana za njega. Ali da je lozana-jeste, i stvarno pretjeruje ponekad.

Sto se tice OKC i Westbrook-a, koliko god on glavinja, uzivajte dok mozete. Takve fizicke predispozicije se vide jednom u 10 godina.

A pa dobar je Rendolf ali ipak mislim da si ga malo precenio , ima u ligi i dosta cvrscih igraca od njega , pa i u Memfisu ipak je Gasol tu glavni (barem sto se tice odbrane)

Ima u NBA koliko oces igraca sa dobrim fizickim predispozicijama , ali njihov problem je sto oni ne traju dugo , jer vec nakon prve malo ozbiljnije povrede vise nije to to , jedina opcija im je da promene stil igre i da se vise oslanjaju na igru glavom , da preciznost , sut , razigravanja i ostalo , recimo odlican primer kako je neko promenio stil igre iz osnova je Vins Karter.
Secamo se sta je radio u Torontu dok je bio , a sad kada ga gledam imam utisak da uopste vise i ne moze da zakuca loptu u kos , ali i dalje je odlican igrac i cak igra dosta zrelije nego pre.

Inace ja uopste ne volim igrace kao Vestbruk , takav tip igraca me suvise podseca na ono americko debilno shvatanje kosarke da svako ko moze atraktivno da zakucava je vrhunski igrac i da samo takvi igraci mogu da budu zvezde , sto je naravno budalastina.

Recimo ja licno jedno 10 puta vise cenim jednog Jasikevicijusa ili Dijamantidisa nego Vestbruka.

Sto se tice sirove snage najjaci igrac u nba je Pekmen :slight_smile:

Gasol je dusa Memphisa, covjek koji veze ekipu. Ali Zebo je ipak cudo na svojoj poziciji. Iako nije ni PF ni C, ima igru i licem prema kosu, i ledjima, na visokom postu je tezak za cuvanje zato sto ima meku ruku, na niskom postu je jednostavno previse vjest. Takodje ima odlican rad nogu, tesko ga je uhvatiti nespremnog, ili udvojiti i odsjeci.
A sto se tice cvrstine, nema njih puno koji su jaci od njega, a i ako su jaci, nisu toliko tehnicki potkovani.

Vince jeste promjenio stil, ali je on oduvijek imao dobar sut, sada samo bazira svoju igru vise na timu, a ne na individualnim kvalitetima. Naravno da je opala i produkcija na terenu. Ako hoces primjere uspjesne promjene stila, eto ti Jordan i Bryant :slight_smile:

Westbrook je stvarno covjek koji, kada ga ide, izgleda kao da nije sa ove planete. Ostatak vremena je muva bez glave, i kada je zdrav, najveci potrosac lopti u NBA. Ne mogu reci da ga volim, ali sam ga gledao par puta kada je on fire, i tada je stvarno nesto nevjerovatno.
Sto se tice SAS, svako ko voli timsku kosarku voljece i njih. Da su najbolji trojac, tesko, ali svakako zasluzuju svoje mjesto u NBA istoriji.

Nemam favorita ove sezone, samo cu da uzivam u kosarci i nadam se da ce najbolji da ove godine pobjedi (ne kao prosle sezone, wink wink)

**
Naravno da hoce a to ce biti kao i prosle 2 godine najbolja ekipa trenutno heat :wink:
Mozete voleti ili mrzeti kralja Jamesa ali jedno je sigurno najbolji je igrac na svetu i tako ce i ostati narednih par godina.
Ja mu se divim iz dana u dan sve vise i vise kako je uspeo da dodje do vrha na kome je sad.Sta je sve preziveo kakvo je detinjstvo imao koliko su ga svi napadali u SAD i koliko je padova imao i koliko ga ljudi mrzi i opet je uspeo da se uzdigne i pokaze svima da je najbolji.
Samo kad se setim 2007 godine i finala koje je igrao sa klivlendom.Kakvu smesnu ekipu je on doveo do finala.Najlosija ekipa koja je ikada igrala nba finale je upravo klivlend te godine.