Nba

Nista ja ovde ne bi dodavao :slight_smile: 71 poen sparsa sinoc za poluvreme, sjajno. Akcije su im bile isto odlicne, bas sam uzivao. Ako Majami izgubi sledecu mislim da se nece vratiti, tako da im je sledeca biti ili ne biti. Cetvrtak na petak u 03h.

Sinoc klinika, kako bi rekli u USA. Vjerovao sam da ce SAS da uzme sampionat, ali ovo je potpuna dominacija, bas za ne povjerovati. Sto je jos cudnije, gledam utakmicu i stalno cekam kada ce novi nalet Miamia, ali razlika ostaje ista. Posebno mi je bilo impresivno kada pokazuju Jamesovu statistiku za trecu cetvrtinu, sut iz igre 7/7, 19 poena u toj cetvrtini, ostatk ekipe 2 poena, i opet Miami zaostaje 13 ili 15 poena, ni ne sjecam se. Kada takav igrac napravi takvu seriju, za ocekivati je neki veliki comeback, ali kakav, SAS ne skida nogu sa gasa. Sinoc su svi bili odlicni, i pogadjali sve bitne suteve, Miami bas nije imao sanse. Sad utakmica u San Antoniju, to se mora gledati.
Kawai ce izgleda da odnese MVP, igra odlicno na obe strane terena, iako su svi tu negdje, odavno jedna ekipa nije imala toliko podjednako bitnih igraca u jednoj seriji.

Navijam za heat ali razbio ih je sas u poslednje 2 tekme,stvarno su odigrali vrhunski i odusevili su me i cestitam im.Majamiju treba ozbiljno osvezenje wade ima problem sa kolenima i lose igra a u odbrani ga nema nigde,bosh toplo-hladno drugu tekmu je odigrao dobro ovo ostalo ni tamo ni vamo,a za james-a nzm sta da kazem definitivno najbolji kosarkas na svetu niko mu nije ni blizu.Ali ipak sas im je objasnio da pojedinac ne moze protiv ekipe :wink:

Nema sta Sparsi igraju najbolju kosarku trenutno. Ali naravno jos nista nije gotovo. Pre svega mora neko da se prikljuci Lebronu,u 4.utakmici on je sam imao 67% suta,a ostatak tima samo 27%. Takvom igrom ne moze da se pobedi matorci.

To je to Sparsi su novi sampioni. Pocelo je lose po njih. Majami je vodio 22-6 na pocetku , ali onda su i Sparsi napravili seriju , vratili se u igru i preokrenuli ,(25-11 su dobili drugu i 30-18 trecu cetvrtinu) rutinski priveli kraju. Kavaji Lenard MVP finala. Evo jedne slike kako sam ja tipovao ovaj ceo plej of , pre nego sto je poceo.

Ovo je trijumf kosarke nad silom individualizma. Leonard je s pravom proglasen najkorisnijim igracem jer je prelomio seriju na oba kraja terena i bio tas koji je donio prevagu na stranu teksasana.

Jos ne mogu da prezalim onu odluku Popovica da ne pravi faul na zadnjem napadu seste utakmice prosle sezone…

Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.

Ne sjecam se kada je jedan tim bio ovako jak i mocan u finalu. Posebno jos kada se uzme u obzir da su sve to radili protiv Miamia, jedne bas jake i iskusne ekipe, sa najboljim igracem svijeta.
Drago mi je zbog Tima, a i zbog citave ekipe, mislim da im je titula jos sladja zbog onoga sto se desilo prosle godine. Stvarno ljepota za gledati, a ako nastave ovako titula je njihova i sledece sezone, doveli ovi Carmela ili ne.
Stvarno trijumf ekipe nad individualnim kvalitetima.

Svaka cast spursima pokazali su da su najbolji tim al sto se mene tice heat je izgubio zato sto nije imao 2-3 igraca koji ce kolko toliko da isprate james-a.Bukvalno celu seriju igrao je sam protiv spurs-a saigraca mu nigde nije bilo.
I pored toga svega on sinoc izjavljuje

Oni su bili mnogo bolji košarkaški tim. Očigledno je da ja nisam uradio dovoljno
Nisam razočaran u svoje saigrače, samo bih voleo da smo bili bolji, da smo odigrali bolju seriju

Potpuno ocekivana dominacija Sparsa , ja sami i pre pocetka serije rekao 4:1 za Sparse , Majami ce mozda maksimum jednu da ih dobije.
Realno najbolji su , bolji su od Majamija i timski i individualno i organizaciono , jedino sto je bila prednost Majamija je ta atletska dominacija ali tako preiskusna ekipa Sparsa je znala kako to da neutralise.
Inace ono sto im se desilo prosle godine u finalu im je zaista bila velika skola , dosta su naucili iz toga , jednostavno za razliku od prosle godine u ovu seriju su usli kao favoriti i maltene svo vreme su kontrolisali seriju.

Inace za njih je ubedljivo najteza serija do titule bila ona u prvoj rundi sa Dalasom , jer ako bar donekle postoji slicna ekipa San Anotoniju onda je to Dalas i videlo se da ako prodju Dlalas imaju zaista velike sanse za titulu.

Po meni trio Parker_Djinobili_Dankan najbolji trio u istoriji NBA , mada svakako treba pomenuti pre svih Lenarda i Grina , Belinelija , Splitera , Dijaoa , Milsa , sve vrhunski igraci koji daju veliki doprinos , upravo dugacka klupa je zastitni znak Sparsa i po meni najvaznija stvar za titule i uspehe u kosarci.

Inace ja mislim da su ovi Sparsi (uz mozda donekle onaj Sakramento iz 2003_04) jedina ekipa u post Dzordanovoj eri zasad koja bi mogla da pobedi onu cuvenu generaciju Bulsa iz druge polovine 90ih.

Best europe basketball in nba? No,best basketball in the world :smiley: Sve cestitke Sparsima,zasluzili su to!

Rič Pol, agent LeBrona Džejmsa, obavestio je Majami da je njegov klijent odlučio da postane slobodan agent 1. jula!

I Karmelo slobodan,ako zaigraju zajedno u nekom timu bice to luda ekipa.A izgleda da ce i Bos i Vejd postati slobodni.

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk

Znam video sam to al ja mislim da nece otici iz majamija nego samo hoce da vrsi pritisak na njih da daju jos para i dovedu nekog igraca

Nije to iznudjivanje para, nego je on postao free agent da bi mogao (vjerovatno) opet da potpise za Miami, samo drugaciji ugovor. Misli se da ce potpisati ugovor koji ce da oslobodi prostor u salary cap-u za dovodjenje novih pojacanja, posto ovako Miami ne moze vise da funkcionise. Najvise se gleda Wade koji ima ogromnu platu, a pola prosle sezone nije igrao, a u play off-u uopste nije bio prevaga. A LeBron ako ode, mislim da samo Cleveland dolazi u obzir, posto rijetko koji veliki igrac mjenja vise od dva kluba u karijeri.
Dakle, sad je free agent, potpisace opet sa Mia, oslobadja se prostor za jos jednog ili dva igraca i to je to.

A Melo je odlucio da napusti NY i sada gleda gdje ce. Podsjeca me na onu zensku “za koga se udati, kome zivot upropastiti.” :slight_smile:

Igrac Partizana, Bogdan Bogdanovic izabran je kao 29.pik na sinocnjem draftu od strane Finiks Sansa :slight_smile: Ali kako prenosi menadzer Sansa,Bogdan ce ostati u Partizana jos koju godinu i da racunaju na njega u buducnosti :slight_smile:

Američka TV stanica ESPN u direktnom prenosu NBA drafta emitovala pogrešan klip kada je Finiks izabrao Bogdana Bogdanovića.

http://www.youtube.com/watch?v=gVBSRn-2bwg

Izabran je kao 27. a najvjerovatnije neće ostati, pominju se Fenerbahče Ulker i Alba kao mogući kupci.

Da da,slucajno sam napisao 29. Pa dobro,kako god bil i treba da ostane jos koju godinu da odigra ako Bog da barem jedan final four,pa onda Nba :slight_smile:

lebron hokejašica upravo najavio da se vraća u klivlend xD