vidi, cak i u americi mozes na prste da nabrojis programe koji podrzavaju 1080p aka Full HD. Sve ide na 720p.
ok…jel zna neko jos informacija na moja pitanja???
jesi sigurna da je crt? neznam koliko je to pametno sada u ovo vreme kupovati crt televizore pod izgovorom 1080i ali bi se pre svakako onda odlucio za neki lcd tv… a ti ako nisi sigurna u kupovinu istog onda bolje obidji vise radnji pa kupi neki kavalitetniji lcd nego da kupujes crt jer na tom crt-u se neces bas naigrati! ja kada sam pre dve godine uzimao lcd sam uzeo samsunga full hd i mogu ti reci da nisam pozalio nijedan dinar koji sam dao za njega a veruj mi dao sam mnogo! slika preko xbox mi je fantasticna iako idem preko componetnog kabla ali je slika predobra! i sto mi je jos dobro taj isti lcd nekoristim samo za igranje igara nego ga koristim kao monitor i gledanje serija na njemu i filmova dok tv ko tv ni negledam kablovsku na njemu jer je mnogo jadna posle nekog hd filma ili neke hd serije!
adrijancice uzmi neku plazmicu
do 60000 imas da kupis par dobrih 42 incnih modela. Imaju 720p rezoluciju sto je bolje nego 1080p za igranje xbox igara, pustanje filmova sa usb-a, najbolji su za sd signal…
jel dovoljan 32 inča lcd,ili je premalo,daljine oko 2 m?
moj je 32" full hd lcd i extra je slika
znači nije premal tv?
Ah, da… kupite jedan televizor sa 3D panelom. Glavobolju dobijate gratis
Firci do pobede ahahahahahahahahahahaha
ja igram po 3-4 sati x360 po igri a dnevno negde oko 8h na Sony full hd lcd tv 32"
i nemam problema
LCD Full HD TV, 39 incha. Koshtao me dobrih 700 evra.
Ja igram na crt tv-u i ovih dana resavam da uzmem neki lcd ili plazma tv.E sad zanima me da li mora da bude full hd ili hd ready i da li je velika razlika u kvalitetu slike?Kako izgledaju igre u oba slucaja?Posto to ne kontam najbolje neka neko malo objasni…
igre ce ti bolje izgledati na hd ready televizoru zbog manje rezolucije ali fora je sto hd ready televizori su uglavnom losiji po karakteristikama(isti je slucaj i sa jeftinijim full hd televizorima).
Preporuka za plazme panasonic p42x20(rekao bih najbolji izbor), samsung c450, lg pj350-za manje od 60000 dinara dobijes dijagonalu od 107cm(svi su hd ready) sa fenomenalnim kvalitetom slike
Od lcd-ova samsung c530, sony ex403, to su full hd modeli ali zato im je cena 55000 za velicinu od 82 cm
Koliko ti je maksimum sto se tice kesa
Pa sta znam jbg 50-60k.Pogledacu ove sto si napisao pa cu videti sta znam.Hvala za info
Uzeo sam pred novu godinu LG 32LH-2000. U pitanju je HD Ready TV sa mogućnošću otključavanja USB porta, tako da sad uglavnom skidam samo 720p MKV serije i filmove. Jedina mana je što nepodržava DTS, ali i to se odradi sa konverterom za kratko vreme. Integrisani plejer je sasvim OK za moje potrebe, tako da sam uštedeo na kupovini nekog WDTV i sl. Jednostavno nisam našao za shodno da je potrebno potrošiti više love, kada i onako nemam previše vremena da gledam TV. Uglavnom se vrti Baby TV, što moja ćerkica gleda ko omađijana. Kontam da ću za 4-5 godina pazariti neki drugi. Sam prelazak sa CRT-a na LCD TV je nešto što će te prijatno iznenaditi. Možeš da pogledaš i LG 32LH-3000, on ima nešto veće osvetlenje (50000 naspram 30000 kod LH2000 modela) ali je i cena nešto veća (oko 7-10.000 din). Nadam se da će sledeći biti TV koji budem pazario biti LED ili da budem malo neskroman Laser TV
led televizori su za sada pre pre precenjeni.
Edge led(koji su shit) od 32 inca(znaci najlosiji modeli) kostaju 90000 hiljada dok 40 incni modeli 120-130000 sto je previse.
Po meni sada sto vredi od leda je lg le8900 koji ce za model od 42 inca kod nas kostati najmanje 2000 evra sto je ipak mnogo mnogo para. Ima tu i sharp led dobrih modela sa quatron tehnologijom ali ti tvovi tek treba da se pokazu, tako da po meni o kupovini kvalitetnog led tva za razumne pare treba razmisljati tek za 2-3 godine
22 incha full HD monitor (LCD) “ASUS V222H”
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09029478 sta mislite o ovom sto sam link okacio?jel valja cemu ili da jurim nesto drugo?
I ja sam pitala za njega…nije lose ali ima boljih za nekih 5000 vise…
nemoj taj, to je model star 2 godine. a za 5 hiljada vise mozes da kupis ovogodisnji x20 model koji je u svemu bolji