Na cemu se igrate LCD tv-CRT tv- Monitor?

To je plazma TV (nije LCD), potpuno isti model kao moj, jedino sto je malo stariji model, ima samo jedan HDMI ulaz. Stvarna rezolucija je kao i na mnogim HD Ready plazmama 1024x768 koja se skalira. Naravno da moze da podrzi rezoluciju, to je HD ready TV. Kad TV ne moze da podrzi rezoluciju onda izbaci mod not supported ili tako nesto.

Scart nemoj da koristis osim ako ne moras. To je standard koji ne moze da prikaze HD sliku.

Ja koristim komponentni kabl jer moj xbox nema HDMI.

Mislis li da bi VGA kabl bio bolje resenje?

Ja imam plazmu povezanu sa boksom preko hdmi-ja.Kao što je već neko rekao, samo treba da izabereš izvor slike i trebalo bi da radi, ako nije neki kvar.
Kod mene su dve osnovne opcije TV i AV.Kada se uđe u AV bira se dalje:PC, HDMI…

http://editorials.teamxbox.com/xbox/1544/The-Facts-and-Fiction-of-1080p/p2/

Jel zna neko koje Xbox360 igre su rađene u 1080p ili 1080i ?
I @ Pekisa: gde su te fotke ??

pa skoro nijedna. jedina koja ja znam da je radjena za 1080p je verovali ili ne NBA Street Homecourt…

One arcade igre kao sto su Street Fighter HD Remix ili tako nesto…

NBA Street Homecourt je neki nastavak ili sta prema NBA Street V2?

Uskoro kupujem XBOX a imam televizor CRT Filips-pravi veteran(mada mi majstor kaze da ga ne menjam dok ne crkne jer ima strasne boje, 73 cm). Naravno prikljucicu XBOX preko kompozitnog kabla.

Mislim da bih smeo na ovoj temi da pitam: sta mislite kakva ce mi biti slika, da li ce biti prihvatljiva(nisam zaludjenik za grafiku, samo mi je bitno da bude pristojna i da isprati gameplay)? Inace XBOX 95% kupujem zbog FIFE…

Dobra ce biti slika, samo sto u nekim igrama neces moci da procitas subtitle.

Ne znam jel dobro pitanje-u kojoj rezoluciji se emituje slika na CRT televizorima?

Ja mislim da je 480p, ali sigurno nije.

Zavisi - ako ti je TV NTSC, onda je 720x480p
Ako ti je PAL - onda je 720x576

Fifa ce ti odlicno izgledati, pogotovo ako ti crt televizor ima jake boje. Moj ima, i mogu ti reci da mi lepse izgleda sa tim jakim bojama, nego kad ga prikacim na monitor 22" preko Microsoftovog VGA kabla.

Nikako ne preporucujem kacenje xboxa 360 na CRT tv. Razumem da neko nije u mogucnosti da kupi LCD ili plazmu ali uz pomoc VGA kabla svako moze da prikljuci xbox i na CRT monitor.

@padawan
bas tako ja sam poslusao savet da nabavim hd av kabl i spojim box sa plasmom i mislim da je vredelo!
100x bolji od komponentnog!

@padawan
bas tako ja sam poslusao savet da nabavim hd av kabl i spojim box sa plasmom i mislim da je vredelo!
100x bolji od komponentnog!

auto duble post:)

E pa nadam se, malo sam pratio razvoj CRT televizora i raspitivao se pa sam saznao da se na njima najlakse kvari taj odnos boja i bela boja koja postaje siva(nemam te probleme). E sad, s obzirom da ovaj ovaj TV mozda samo ja imam u Beogradu i da je kupljen direktno u fabrici u Ajndhovenu nadam se da ce moci da izgura neke pristojne performanse dok ne predjem na LCD.

Inace sam skroman sto se tice grafike, samo zelim da ona isprati gameplay i da mi pruzi uzivanje u mojoj omiljenoj igri, FIFI.

EDIT:

Posto imam onaj veteranski AV ulaz i adapter za njega jel u adapter treba da stavim crveni, zuti, beli i onaj crni sa cetiri rupice kabl? Ili samo crveni, zuti i beli?

Jos jedanput pozdrav svima, nov sam ovde, dugo sam pratio rad foruma i mogu reci da su svi clanovi za sebe eksperti. :slight_smile:

Bio je i V3 za PS2 po meni najblji NBA street. NBA Street Homecourt ti je nastavak za next gen. Izasla je 2006. godine i nije dobra ni pola kao V2 ili V3 ali ako si bio fan, skini je, moze da se zabavi sa drugarima ali generalno igra nema puno toga da ponudi i brzo dosadi. Jedina novina u odnosu na stare delove sem grafike je zakucavanje po 2-3 puta odjednom (zakuca levom i kako padne lopta kroz kos uhvati je desnom pa zakuca ponovo, racuna se kao 2 poena :slight_smile: )

ja ovih dana kupujem nov TV… videla jedan CRT koji podrzava 1080i… mada sam vise za LCD… znam da zvuci neverovatno ali bar mi se tako ucinilo na na obicnom Tv su mi boje delovale zivlje nego na LCD-u… ili tripujem… kupila bih nesto na sta bih mogla da gledam kad dodje digitalizacija kanala… e sad me interesuje,zna li neko na kojoj rezoluciji ce biti emitovani kanali posle digitalizacije? i kolika je razlika u kvalitetu slike LCD-a ako jedan ima kontrast 1000 punom sjaju rezolucije i grafike…