Inscryption me je toliko smorio da sam jedva izgurao 1-2h sata igranja… bukv nema goreg nego spoj kartanja+roguelike igre (za mene)
Kapiram da su card games vrlo popularne medju gejmerima, ali mene to vise podseca na neki E-Sport oblik gejminga. Definitivno nije za mene.
Hades, u drugu ruku, mogu da uporedim sa GodofWarValhalla-om i Returnal-om.
Toliko progresa napravis u svakom loop-u, da ti jednostavno postane zanimljivo da prolazis kroz iste. Svaki put se vratis jaci i svaki put doguras malo dalje, dok se prica magicno uvek dopuni pri svakom loop-u. Te tri igre bih svima preporucio, iako nisu roguelike fanovi.
Danas - 𝗠𝗼𝗻𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻 (Cloud, konzola i PC)
06.03. - 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝗻𝗲𝗹𝘆 𝗢𝘂𝘁𝗽𝗼𝘀𝘁 (Cloud, konzola i PC)
11.03. - 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗚𝘂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗻 (Cloud, konzola i PC)
13.03. - 𝗠𝘂𝗹𝗹𝗲𝘁 𝗠𝗮𝗱𝗷𝗮𝗰𝗸 (Cloud, PC ibox Series X|S)
18.03. - 𝟯𝟯 𝗜𝗺𝗺𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹𝘀 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (early access) (DAY 1)
Pozdrav svima. Nov sam na forumu. Od juce imam Xbox x. Zanima me kako funkcioniše Gamepass, probao sam turski nalog ali posto sam u Austriji nema Sanse, ne dozvoljava mi da kupim Gamepass, verovatno jer je EU i vece su kontrole. Da li postoji neka caka da dodjem do tih naloga gde su jeftinije pretplate i igrice? Hvala unapred
Hvala. Ali vidim da pise da to ne vazi za nas koji smo preko, trenutno sam u Austriji. Moracu sve to da uradim kad budem na odmoru u Srbiji pa da iskupujem. Hvala svakako
Mene ne zanima puno ali možda ima neko ovdje koga zanima. Najprodavanija sportska igra svih vremena na američkom tržištu je došla juče na EA Play i Game Pass.
Da pohvalim jos jednom clana @djomla43 ,uskocio je u pomoc oko aktiviranja Game Pass Core India,posle svih probanja sa novim nalozima, dao mi je njegov prazan nalog na kome sam mogao da aktiviram GPC.Jos jednom hvala