[MT] Xbox Game Pass

Imam vrlo slican ukus.

Inscryption me je toliko smorio da sam jedva izgurao 1-2h sata igranja… bukv nema goreg nego spoj kartanja+roguelike igre (za mene) :smiling_face_with_tear:
Kapiram da su card games vrlo popularne medju gejmerima, ali mene to vise podseca na neki E-Sport oblik gejminga. Definitivno nije za mene.

Hades, u drugu ruku, mogu da uporedim sa God of War Valhalla-om i Returnal-om.
Toliko progresa napravis u svakom loop-u, da ti jednostavno postane zanimljivo da prolazis kroz iste. Svaki put se vratis jaci i svaki put doguras malo dalje, dok se prica magicno uvek dopuni pri svakom loop-u. Te tri igre bih svima preporucio, iako nisu roguelike fanovi.

2 Likes

Volim micromanagment. Probaću svakako.

1 Like

GPU igre

Danas - 𝗠𝗼𝗻𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻 (Cloud, konzola i PC)
06.03. - 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝗻𝗲𝗹𝘆 𝗢𝘂𝘁𝗽𝗼𝘀𝘁 (Cloud, konzola i PC)
11.03. - 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗚𝘂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗻 (Cloud, konzola i PC)
13.03. - 𝗠𝘂𝗹𝗹𝗲𝘁 𝗠𝗮𝗱𝗷𝗮𝗰𝗸 (Cloud, PC ibox Series X|S)
18.03. - 𝟯𝟯 𝗜𝗺𝗺𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹𝘀 (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (early access) (DAY 1)

1 Like

Pozdrav svima. Nov sam na forumu. Od juce imam Xbox x. Zanima me kako funkcioniše Gamepass, probao sam turski nalog ali posto sam u Austriji nema Sanse, ne dozvoljava mi da kupim Gamepass, verovatno jer je EU i vece su kontrole. Da li postoji neka caka da dodjem do tih naloga gde su jeftinije pretplate i igrice? Hvala unapred

Pročitaj prvi post detaljno, samo zameni Argentina sa Turska/Čile/Kolumbija/US

1 Like

Hvala. Ali vidim da pise da to ne vazi za nas koji smo preko, trenutno sam u Austriji. Moracu sve to da uradim kad budem na odmoru u Srbiji pa da iskupujem. Hvala svakako

1 Like

20.03. - 𝗠𝘆𝘁𝗵𝘄𝗿𝗲𝗰𝗸𝗲𝗱: 𝗔𝗺𝗯𝗿𝗼𝘀𝗶𝗮 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗻𝗱 (Cloud, konzola i PC)
25.03. - 𝗕𝗹𝗶𝘇𝘇𝗮𝗿𝗱 𝗔𝗿𝗰𝗮𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 (konzola i PC)
27.03. - 𝗔𝘁𝗼𝗺𝗳𝗮𝗹𝗹 (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)

2 Likes

Mene ne zanima puno ali možda ima neko ovdje koga zanima. Najprodavanija sportska igra svih vremena na američkom tržištu je došla juče na EA Play i Game Pass.

3 Likes

Verovatno bi zanimala jedino clana Vasica koji odavno ne posecuje forum. Covek igra sve te sportske igre.

2 Likes

Аtomfall radi i na vhs xbox

2 Likes

Ne radi jer vise crashuje nego sto radi

To tebi crkava xbox, ni jednom mi nije crashovala.

2 Likes

Ne lupaj gluposti, bukvalno desetine ljudi prijavljuju problem na X stranici igre.

To elon sada pljuje Xbox jer mu nije uspelo sa Ubijem.

2 Likes

I prijavljuju nestanak zvuka u igri. Evo malo pre sam izgubio zvuk.

2 Likes

Mozda je takva igra, mozda se zato tako zove, da kresuje, gubi zvuk itd. :blush:

1 Like

Dobra je ideja i ja volim ovakve igre. Problem je sto su tantusi ovi iz Rebeleon
-a. Steta za propustenu priliku.

Brate to su sve anomalije , ne zna Dacha da se uzivi u ovo , samo negativno ovih dana …

2 Likes

Možda je razgibavača bila mlaka :frowning:

1 Like

Da pohvalim jos jednom clana @djomla43 ,uskocio je u pomoc oko aktiviranja Game Pass Core India,posle svih probanja sa novim nalozima, dao mi je njegov prazan nalog na kome sam mogao da aktiviram GPC.Jos jednom hvala

12 Likes