[MT] Xbox Game Pass

8 Likes

03.04. - ๐—•๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐Ÿฏ ๐—จ๐—น๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—˜๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป (Cloud, konzola i PC)
08.04. - ๐——๐—ถ๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ผ ๐—œ๐—œ๐—œ: ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฆ๐—ผ๐˜‚๐—น๐˜€ โ€“ ๐—จ๐—น๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—˜๐˜ƒ๐—ถ๐—น ๐—˜๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป (konzola i PC)
08.04. - ๐—ฆ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ต ๐—ผ๐—ณ ๐— ๐—ถ๐—ฑ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ (Cloud, PC i Series X|S) (DAY 1)
09.04. - ๐—–๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐˜€: ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐˜€ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
10.04. - ๐—•๐—น๐˜‚๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
15.04. - ๐—›๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐˜„๐—ฑ๐—ผ๐˜„๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿต๐Ÿฒ (PC)

2 Likes

ะ“ะขะ 5 ัั‚ะธะถะต 15. ะฐะฟั€ะธะปะฐ ะฝะฐ ะณะฐะผะต ะฟะฐัั (ัƒะปั‚ะธะผะตั˜ั‚, ะฟั† ะธ ัั‚ะฐะฝะดะฐั€ะด).

3 Likes

Moลพda nekad i zavrลกim ovu igru lol

2 Likes

po 14. put :joy:

2 Likes

4 Likes

whatโ€ฆ deluje prezanimljivo
da nisi izbacio ne bih ni znao da izlazi

edit: dobra igra reci za blueprints

3 Likes

Ja je imam na epicu igrao na ps3 ps4 i nisam je presao :laughing:

Izlazi danas i u Game Pass i PS+. Moram probati, trenutno najbolje ocenjena igra godine.

1 Like

huh, nikad cuo za igru, a ovamo bere najvise ocene. Mora se probati. :thinking:

1 Like

Promaลกio sam. Ovu gore reklamu sam htio staviti u Xbox temu, ne u Game Pass.

Enivejโ€ฆ

Ova igra od kreatora Sifu, najavljena za Game Pass.
19. jun

Xbox ั€ะตัˆะธะพ ะดะฐ ัะต ะธัะฟั€ัะธ ัะฐ ะธะณั€ะธั†ะฐะผะฐ

7 Likes

Ovo Crime scene cleaner mi โ€œizgledaโ€ zanimljivo. Odmah se setim filma Cleaner sa Samuel L Jackson

1 Like

PS Plus iskreno jaci ovog meseca.

1 Like

Hvala im, niลกta me ne zanima od ponuฤ‘enog :grin:

Danas - ๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ ๐—ฉ (Cloud, konzola i PC)
16.04. - ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—•๐—ผ๐—ฏ ๐—ฆ๐—พ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฃ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜€: ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ธ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ ๐—š๐—ฎ๐—บ๐—ฒ (Cloud, konzola i PC)
17.04. - ๐—–๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐—–๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
17.04. - ๐—ง๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐—ฝ๐—ผ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
24.04. - ๐—–๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ ๐—ข๐—ฏ๐˜€๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ: ๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐Ÿฏ๐Ÿฏ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
29.04. - ๐—ง๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (Early access)
30.04. - ๐—™๐—ฎ๐—ฟ ๐—–๐—ฟ๐˜† ๐Ÿฐ (Cloud, konzola i PC)
01.05. - ๐—”๐—ป๐—ป๐—ผ ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿฌ๐Ÿฌ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
01.05. - ๐—–๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐——๐˜‚๐˜๐˜†: ๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ณ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—œ๐—œ (Cloud, konzola i PC)
06.05. - ๐——๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ด๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)

1 Like

Kako kome, meni nije ali je bio dobar PS Plus mjesec, jedan od jaฤih unazad par mjeseci. najviลกe zbog Blue Prince i one jedne epizode Lost Records pto je isto Day 1.

Ovo za GP je ipak samo pola mjeseca.

Kad vec pomenu, o ovoj igri razmisljam od izlaska.
Trenutno sam na Danu 8 ili 9 i imam u beleskama svasta nesto ispisano, pa mozgam, razmisljam i โ€œresavam igru vam igreโ€ na papiru.
Neverovatno je kad stvari krenu da klikcu.

Ko nije jos krenuo, obavezno!

Split Fiction i Blue Prince mi se trenutno bore za GOTY ove god.

1 Like

Ja samo imam jedan problem. Ne znam da mozgam i razmiลกljam. :slightly_smiling_face:
Malo sam probao, tek moลพda 20 minuta ali ne znam kad ฤ‡u stiฤ‡i to da odigram. Puzzle igra mo nije prioritet kad izlaze sve ove druge igre koje su po mom ukusu.

1 Like