Loguj se na win store sa GPU acc-om.
Xbox app kad upalis ima opcija za switch acc-a ili ti nudi da biraš drugi acc.
U svakom slučaju može.
Овај пут нешто мање игара, али добро. F1 24 и Watch Dogs Legion сам хтео да купим, уштедели ми паре сад.
Rogue Trader ću baš probati. Igra na koju se može potrošiiti 150 sati ako radiš i side questove, definitivno bih je rađe kupio nego igrao na pretplati ali ću prvo da probam na GP da li mi se sviđa uopšte. Onaj Warhammer Chaos Gate koji je isto turn based sm npr. batalio.
Opa, uopste mi nije bila na radaru! Dobro deluje, obavezno ce da se igra.
Samo ne znam gde cu da nadjem vremena. Trebaju mi 2 klona, jedan za posao, drugi za ostatak zivota, a ja da se naigram.
Imas klona, zove se Luka. Taj odradjuje onaj deo koji ne mozes ti
Backlog će uvijek samo da raste, ali možemo bar da se lažemo kako ćemo stići sve to odigrati.
Games with Gold: Expensive edition
Ne igram indi igre generalno. Samo masne visokobudzetne 3A igre
Ovo su sve igre sa indie showcase-a koji je upravo završio.
Igrajte Balatro i posle me kunite što ste se navukli. Ja sam je uzeo neki dan za iOS .
Nah, mrzim karte. Lagan skip
Balatro se čini da i jeste za telefon ali probaću na konzoli pa ako se navučem instaliraću na ROG Ally.
Изашао је апдејт за Рокстар лаунчер који је додао подршку за Xbox App, тако да постоји велика могућност да ГТА 5 стигне на пц гаме пасс
Meni je skroz okej i gamepadom da se igra. Malo vise kliktanja ali ima taj neki arcade vajb na tvu + zvuk.
https://x.com/yosp/status/1894201403050266728?t=XJ6jqbQSrWPrY5Fo2mPtBg&s=19
Velike riječi Shuhei Yoshide
Ta igra dolazi takođe i na PS Plus
Ipak ovu od ovih gore najviše iščekujem, obeaćava. Nisam igrao keca, vidim da je fan favorite.
Na ajpedu je ok ali je meni bolji osećaj preko kontrolera i televizora (mada sam zbog toga par puta zeznuo run jer sam pritis uo pogrešno dugme ili skliznuo na kartu koju nisam hteo).
Super je Moonlighter.
Mada ti ne volis roguelike - mozda te ovo preobrati.
Nisam ni znao da je rogulike.
Prošle godine na čak 3 igre koje sam odustao sa GP au rogulike bile. Go Mecha Ball, Insceyption i Metal Slug Tactics.
Imam Hades kupljen, skoro već 2-3 godine mi stoji igra. Nadam se da će on uraditi to preobraćanje.
Originalni jeste.
Tokom noci ides u dungeon, tamanis neprijatelje i skupljas loot.
Ujutru taj loot prodajes u svojoj radnji po ceni koju ti odredis a po musterijama vidis da li je skupo ili jeftino.
Popodne tim novcima kupujes apgrejd.
Uvece u dungeon.
Ali je bas zarazan loop, posebno ako neko voli micro-management.