{MT} God of War Ragnarok

Ma ok, igram samo jos jednu u nizu igara koje volim. Ja volim te igrice.
Ali ovo je samo jos jedan skin. Nije nista vauu. Secenje vena.
Mislim da je na delu dobar marketink i najbitnije spihologija krda, stada, mase…
Svi vicu da je najbolje mora da jeste…
Odlicna igra ali ova padanja u nesvest su za🤮

1 Like

Pažiljvo citam svaki post momci jer u šteku stoje pare odvojene posebno za PS5 i GOW Ragnorok ili neki bundle, ako izadje u međuvremenu…
Sve cekam da me krene neki hapj i da se konačno otreznim od Elden Ringa i vratim ljubavi prema gejmingu i sesijama od 16 sati sa džojstikom …
Ali koliko vidim i čitam sve kao sto sam i predvideo, dodje mu kao veći DLC, kontam da ce tek pred kraj igre krenuti pravi hajp za sledecim delom koji ce nas oduvati kao predhodni pri kraju ciklusa PS4 i koji ce biti full next gen sa svim iznenađenjima i koji ce poterati PS5 do limita …
Eventualno možda po izlasku pro verzija PS5 …

Pa ti delovi su mu doneli slavu bas zato.
A sada je na delu prica “carevo odelo” jbg svima je glupo da kazu da je pre bilo bolje.

1 Like

E pa nije loše ima li kod nas ?
Džoj uvek treba, fifu ću lako uvaljati, a TLOU prvi deo mi extra .

Jbg, imas pravo. Ukusi. Menjaju se i ukusi i navike igraca. Morala je verovatno neka evolucija.
Vidi sve su sanse da je do mene. Ja sam dinosaurus…
Ja sam u fazonu ako nesto radi zasto popravljati i menjati :face_with_raised_eyebrow:
Ne volim promene…

Ima ima. Oko 1000 evrica je :grin:

1 Like

Spremio sam ja tacno hiljadarku, kontao sam ako je kao predhodni deo to jednostavno moram odigrati odmah i sad,
sve sam kontao da ce me lupiti hajp …
Kad ništa …
Što kaže brat Pikac ni da pipne, ništa… :sweat_smile:

A odakle znas ako nisi probao igru :joy:

Citam vaše postove …

1 Like

Pa u toj kategoriji sam :sweat_smile:

Po maretovom opisu, njemu i u zivotu nista ne valja, stalno ide od tacke A do tacke B, uradi ovo, uradi ono… prespava, opet isto :rofl::rofl:

Da to sam i ja pomislio pa sam se onda setio npr. AC Valhalle, svi ti veliki hitovi koliko god nekad bili glupi imaju nešto na šta te upecaju i nemoš ostaviti, onaj osecaj kad se pentraš po snegu i krene ona muzika u pozadini pa mislim da bih mogao i po 3 put da je obrnem kad krene sneg :sweat_smile: … tacka A tacka B … I malo po malo ode 250 sati na PS4 i XSX

1 Like

Ja nisam imao hajp ali sam hteo odigrati.
Zahvaljujuci vama ovde sacekacu sa kupovinom… :grin:

4 Likes

Nemam ni ja hype, splasnuo je žestoko i plašio sam se upravo onoga što čitam ovde ali mislim da će napokon sutra da se krene u pustolovine.
@stiveq kad pređeš tlou, šalji disk :joy:

Po toj logici cros gen igre ce se praviti do izlaska ps6…okeej, jel hoce neko da kupi ps5? :smile:

Nadam se da je barem Sony stao sa cross gen ove godine. Stvarno gubi smisao ds se unedogled prave igre za obe konzole.

1 Like

@lesa sta ovde da menjam

Btw pretragom sam utvrdio da ima i hrvatskih titlova :smile:

Pojacao samo hdr osvetljenje od 50 na 100 i to je to.

@Dacha

1 Like

Ko jos igra osim mene? Vidim da je tema aktivna po pisanju, ali ne mogu da razabram ko igra.

Ja sam istrazio sta se istraziti moze, a nisam ni na 20% igre. Posto je Tyr bio u svim trailerima ne smatram da je spoiler ako ga spomenem-elem, gospodin ima tako cinicne komentare na moje istrazivanje da je to strasno.
Treba desno, ja automatski lijevo, on pita “gdje ce ovaj”, Atreus odgovara “radi to ponekad”. I tako svaki put kad istrazujem, on stoji skrstenih ruku i kaze “we don’t have time for this”.

Zavrsni udarac je zadao prilikom jedne zagonetke, tek pocinje zagonetka, a on uze i sam rijesi sve u fazonu ne smarajte vise :joy:

3 Likes

Igram ja. Upravo sam oslobio Tyr-a i koj ce mi ga moj ovako sjeban :joy:

1 Like

13 Likes