Ma ok, igram samo jos jednu u nizu igara koje volim. Ja volim te igrice.
Ali ovo je samo jos jedan skin. Nije nista vauu. Secenje vena.
Mislim da je na delu dobar marketink i najbitnije spihologija krda, stada, mase…
Svi vicu da je najbolje mora da jeste…
Odlicna igra ali ova padanja u nesvest su za🤮
Pažiljvo citam svaki post momci jer u šteku stoje pare odvojene posebno za PS5 i GOW Ragnorok ili neki bundle, ako izadje u međuvremenu…
Sve cekam da me krene neki hapj i da se konačno otreznim od Elden Ringa i vratim ljubavi prema gejmingu i sesijama od 16 sati sa džojstikom …
Ali koliko vidim i čitam sve kao sto sam i predvideo, dodje mu kao veći DLC, kontam da ce tek pred kraj igre krenuti pravi hajp za sledecim delom koji ce nas oduvati kao predhodni pri kraju ciklusa PS4 i koji ce biti full next gen sa svim iznenađenjima i koji ce poterati PS5 do limita …
Eventualno možda po izlasku pro verzija PS5 …
Pa ti delovi su mu doneli slavu bas zato.
A sada je na delu prica “carevo odelo” jbg svima je glupo da kazu da je pre bilo bolje.
E pa nije loše ima li kod nas ?
Džoj uvek treba, fifu ću lako uvaljati, a TLOU prvi deo mi extra .
Jbg, imas pravo. Ukusi. Menjaju se i ukusi i navike igraca. Morala je verovatno neka evolucija.
Vidi sve su sanse da je do mene. Ja sam dinosaurus…
Ja sam u fazonu ako nesto radi zasto popravljati i menjati
Ne volim promene…
Ima ima. Oko 1000 evrica je
Spremio sam ja tacno hiljadarku, kontao sam ako je kao predhodni deo to jednostavno moram odigrati odmah i sad,
sve sam kontao da ce me lupiti hajp …
Kad ništa …
Što kaže brat Pikac ni da pipne, ništa…
A odakle znas ako nisi probao igru
Citam vaše postove …
Pa u toj kategoriji sam
Po maretovom opisu, njemu i u zivotu nista ne valja, stalno ide od tacke A do tacke B, uradi ovo, uradi ono… prespava, opet isto
Da to sam i ja pomislio pa sam se onda setio npr. AC Valhalle, svi ti veliki hitovi koliko god nekad bili glupi imaju nešto na šta te upecaju i nemoš ostaviti, onaj osecaj kad se pentraš po snegu i krene ona muzika u pozadini pa mislim da bih mogao i po 3 put da je obrnem kad krene sneg … tacka A tacka B … I malo po malo ode 250 sati na PS4 i XSX
Ja nisam imao hajp ali sam hteo odigrati.
Zahvaljujuci vama ovde sacekacu sa kupovinom…
Nemam ni ja hype, splasnuo je žestoko i plašio sam se upravo onoga što čitam ovde ali mislim da će napokon sutra da se krene u pustolovine.
@stiveq kad pređeš tlou, šalji disk
Po toj logici cros gen igre ce se praviti do izlaska ps6…okeej, jel hoce neko da kupi ps5?
Nadam se da je barem Sony stao sa cross gen ove godine. Stvarno gubi smisao ds se unedogled prave igre za obe konzole.
@lesa sta ovde da menjam
Btw pretragom sam utvrdio da ima i hrvatskih titlova
Pojacao samo hdr osvetljenje od 50 na 100 i to je to.
Ko jos igra osim mene? Vidim da je tema aktivna po pisanju, ali ne mogu da razabram ko igra.
Ja sam istrazio sta se istraziti moze, a nisam ni na 20% igre. Posto je Tyr bio u svim trailerima ne smatram da je spoiler ako ga spomenem-elem, gospodin ima tako cinicne komentare na moje istrazivanje da je to strasno.
Treba desno, ja automatski lijevo, on pita “gdje ce ovaj”, Atreus odgovara “radi to ponekad”. I tako svaki put kad istrazujem, on stoji skrstenih ruku i kaze “we don’t have time for this”.
Zavrsni udarac je zadao prilikom jedne zagonetke, tek pocinje zagonetka, a on uze i sam rijesi sve u fazonu ne smarajte vise
Igram ja. Upravo sam oslobio Tyr-a i koj ce mi ga moj ovako sjeban