Ja sam Tyra odavno oslobodio, ali mislim da cete me svi brzo prestici, doslovno svaki kutak pregledam.
Sada sam u sporednoj misiji oslobodio neku ogromju hobotnicu, Hofljofljir ili tako neko ime koje izaziva frfljanje i pljuvanje.
Ja sam Tyra odavno oslobodio, ali mislim da cete me svi brzo prestici, doslovno svaki kutak pregledam.
Sada sam u sporednoj misiji oslobodio neku ogromju hobotnicu, Hofljofljir ili tako neko ime koje izaziva frfljanje i pljuvanje.
Kada pisete o igri udarite SPOILERRR . Inace igram i ja. Igra je super. Ne znam sta cepidlače pojedinci.
Vjeruj mi da ces ovu hobotnicu tesko vidjeti, a Tyr je na samom pocetku igre i ima ga u trailerima bruka
Igra je dobra. Nisam rekao da nije. Samo nije nista mega, giga, ultra. Ja ne znam kako ne vidite da se redosled dogadjaja bukvalno ponavlja. Od bosova odnosno kada koji iskace do lokacija samo malo drugacije.
Kao po kalupu, uvod, razrada i zakljucak. Istog tempa ova i prosla.
Ja je igram day -1 za sve vas
Ko kuka osim Marka?
To je to, cepaj
Svi je igramo day 1. Ne tripuj se da si bolji od nas
Pa je igram od 8.
Bolji sam
Takva mi regija na nalogu
Zasto je svaka kritika jos i realna kukanje??
Kao da sam dirnuo u svetu kravu.
Znaci igra je do jaja.
Ali nije prosla pored nekog bozanskog savrsenstva kako se drami ovde i svuda.
Ma šalim se ja Marko, slažem se da je dobra, a nisam primetio da ovde na forumu iko diže igru u nebesa, ja samo nemam zamerke, dobio sam ono što sam očekivao.
To je ok. Tako ja nekada kazem za nesto da mi je super i samo meni bude super. Zato sto sam dobio ono sto sam ja ocekivao.
Bas to i pricam. Nekako je opsta histerija da je to super. Pa sam ubedjen da se vecina samo povodi za masom.
Tako je npr meni Horizon bio top. Dobio sam sta sam ocekivao.
Lepota je u oku posmatraca. Inace bi svi vozili ista kola, jurili iste zene…
Ovo se desava stalno
Inace, igra je nastavak na prethodnu. Ko nije igrao bilo bi dobro da odigra. Stari dobri gow, retko je igra ovako lepo upakovana i upeglana, da sve tako lako deluje sa kontrolerom, kao da mažeš nutellu na hleb to mi se svidja kod sonyjevih ekskluziva. Kad poredim sa valhallom, nebo i zemlja sto se kontrola tice
Jedino sto mi nije jasno, mislim na kritike, sta jos ocekivati od ovakve igre kada je i ovako savrsena?
Sta bi vi ubacili da bude savrsena i da vam se vise svidja? Realnost je da kad jednom budete odusevljeni igrom, nastavcima necete biti. Requiem je cist primer toga. Prelepa igra prema kojoj nakon zavrsetka ne osecam ama baš ništa…
Ocekujemo remake Ghost of Sparta i Chains of Olympus i sto vise PS2 naslova u PS Premium
To za novu godinu
U paketiću za dachu
Može
Ok ajmo jednu ozbiljnu zamerku –
Vidim da nisu uopste promenili upgrade sistem iz prosle igre. Jednako je rascepkan i konfuzan. Skupljas gomilu dzidza bez jasne prednosti da bi kroz konfuzne menije apgrejdovao sijaset delova opreme za nekakav teoretski boljitak.
Mislim da je ovo bio aspekt prethodne igre koju verovatno niko nije voleo. Onolike hardkor rpg-eve sam odigrao s boljim razumevanjem sta cemu sluzi i zasto, nego ovde, u igri koja bi ipak primarno trebalo da je akciona avantura.
Ali ok. Verovatno je i njima jasno da su tu zastranili, nego nisu hteli nista da diraju jer bi sve moralo da se rebalansira. Sve i ovako, s gotovom tehnologijom, gameplayem i razradjenim sistemima svejedno im trebalo 4 godine da izbace nastavak.
Klupko u Ragnaroku se odmotava samo tako