Molim te ostani na hard kad budes radio endgame pa se cujemo
“Kad budem radio endgame”? Na sta se to odnosi, kada stignem do kraja price?
Zadnji nivo sto bi mi matori rekli. I kraljice
U poslednjih godinu dana sve igram na hard. Izutetan sam
Sve je to zbog Super Maria
Kad budeš rešavao sve van priče kasnije. E tu je zezanje A i Hard nije najveća težina, najveća se otključava tek nakon prelaska igre ako se sećam dobro “give me god of war”.
Evo bas vracam film, poslednjih 5-6 igara sve na hard. Bas sam podigao lestvicu. Videcu da strimujem nekad pa da naucite i vi nesto…
Pa upravo se bavim time. Side questovima i lootovanjem sa strane.
Ma kakvi crni side questovi na početku igre. Posle kad odeš u cruicible na rešavanje challenge-a, valkire, berserker-i itd. To je tek tamo negde na 80% story mode-a.
Jebes mi sve ako meni ovo nije teze od Elden ringa a pricam o Normal tezini
Elden nisam jos igrao ali od nekih sam stvari jednostavno odustao ovde jer ne mogu da se nerviram.
Drz se xD Dokle si stigao…?
Ja se secam kako sam poceo prethodni deo na Give me God of War tezini i na samom pocetku oni prdavci sto me napadali, koje sam razbacivao po sumi - sada se upale kao i cim ih klepim sekirom eksplodiraju i maltene instant kill. I onda jedina opcija je da ih gadjam sekirom pa da ih mlatim dok se opet ne upale. Urnisali me sa tim A ja na pocetku igre
Posle je zivot postao malo podnosljiviji kad su mi sklonili njih na kratko
Trenutno sam u Valheim sa trenutnim saborcem. Nije bas pocetak.
Ma potamanio sam i odradio sve. Jos mi ostala kraljica valkyrie.
Imaš da giljaš još dosta, pogotovo ako rešavaš i side questove za platinu.
Pa kad igraš kao sorcerer u ER, ko ti kriv
I dalje sam u Vanehaimu, resavam plave side questove i cistim mapu. Dugo nisam usao u story quest, i kapiram da necu skoro. Na 4.sam.levelu i skupio sam delove armora koje mi je sklopila patuljka. Sada je sve bolje na hard tezini. Borbe su mi intezivnije, izazovnije i zahtevaju koncentraciju. Prica me uopste ne zanima jer se ne lozim na ove bajke. Jedva cekam sutra da nastavim
Jel te namucila ona guska…? Lebac joj se ogadio…