Ma salim se brate. Meni jedino smesno sto si pukao pare za 3 kopije BF2042. Ovo za AC i ne jer vecina nas ima kupljene igre koje mozda nikad nece ni odigrati
Posebno drugi dlc, sa bozanstvima. Izuzetna i nova lokacija i ceo spektakl. Kombat ne toliko, ali i nije red da se mucimo u AC
Dlc posebno hvale za ovaj AC da je jedan od boljih koji su odradili
Meni krivo sto nisam odigrao DLC-eve jer ih StiveQ dize u nebesa.
Da da, DLC za Odyssey su top, puno bolji od same igre, posebno Legacy of the First Blade koji je ustvari prequel za AC Origins
Jel probao neko ovu novu standalone ekspanziju za Valhallu? Ono gde se igra kao Odin ili šta beše, to mi je delovalo interesantno.
Inače Vallhalla mi je jedan od lepših delova nakon Black Flag-a.
Nisam probao ali sam pročitao na više mesta da nije baš zanimljivo za igranje.
Isto, skip
Ja cu sigurno igrati, ali tek nakon sto predjem osnovnu igru i prve dve ekspanzije, Druide i Pariz. Ne verujem nista ocenama, mislim da je Ragnarok odlicna i velika ekspanzija, vrlo je ambiciozno zamisljena i traje 35h, znaci na nivou Witcher ekspanzija, a mitologija je samo plus.
Valhalla je jedan od naslova koji planiram da igram od 13.06. kada krene nova pretplata. Nadam se da ce i taj DLC biti na snizenju.
Bice sigurno, mada treba imati u vidu da Ragnarok nece bas davati budzasto, jer je velicine standardne single player igre. To je i razlog zasto nije u season passu.
Malo da se prisetim kako je dobra igra, a i da nastavim ekspanzije…
Kažu kratka ekspanzija, kako lažu
Strava sreenshotovi, pola moze na gamewallpapers.
Gamepass verija pretpostavljam ne sadrzi ekspanzije?
Ja tek ukljucio juce, kako dobro izgleda u 4K na 60fps i oled ekranu.
Negde je neko pisao da ti treba deluxe verzija za ekspanzije koja je free uz GP. samo treba da odes na store i da “kupis”
Hm, nesto nije dobar taj info.
Deluxe edicija ne sadrzi (kao sto obicno i ne sadrze) season pass i ekspanzije, nego samo gold edicija.
Posto sam ja na ortakovom nalogu redemovao gamepass i delim ga, kada udjem u origins, nudi mi opciju samo da kupim ekspanzije preko ingame store-a.
Ali i na ortakovom nalogu gde je pass, gold edicija i ekspanzije se placaju. Pojedinacne ekspanzije su na 10% popusta, a cela gold edicija je na 80% popusta i kosta 800 dinara - bez dodatnog popusta za gamepass.
Samo za osnovnu verziju pise da je “included in gamepass”.
Pogledaj malo bolje sta ukljucuje deluxe pack. Ne ukljucuje ekspanzije nego neke ingame budalastine.
E to ne znam, znam da je deluxe ukjucen, ali ga treba naci posebno, e sad msm da isto instalira deluxe verziju iako ne nadješ, a u install pise samo base, tek kada odes da vidis sta je instalirano izlista kao da je deluxe verzija . Desilo mi se to sa par igara na XSX.
Ti bi od ubisofta da ti da ekspanzija free? Mujo moja…
Ne, samo konstatujem da informacija nije tacna da su free u gamepassu (i da idu u deluxe verziji).