Marvel’s Wolverine - Extended Gameplay Trailer | PS5 Games

Laka platina kao uvek skoro kod Insomniac.

1 Like

Najlepsa stvar :blush:

To nikada nije dosadno. Bez mnogo sviranja i glume dubine.. Samo skaci, udrii lomi.. To je ono sto ceni pravu igricu.

1 Like

I ne deluje mi vise od ovoga ..

2 Likes

Ja iz postovanja prema Insomniacu dadoh 9500 rsd

Jel sam lepo rekao da ce igra biti cist prosek.

Mr Bean Wtf GIF

2 Likes

Ako izuzmeš one misteriozne 100/100 ocene, ovo je ispod proseka.

svi najveći sajtovi su napljuvali igru, oni manji ali popularni su nahvalili, jer jbg, playstation

giantbomb 5
ign 6
eurogamer 6

1 Like

Sorry btr

2 Likes

Igra me podseća više na neki Hack n Slash sa šatro stealth mehanikom koja ne služi mnogo čemu jer stealth rešiš tri protivnika i već se svi sjate na tebe. Generalno X Men likovi me ne vuku uopšte, kao klinac kad se prvi film ikad pojavio bilo mi je wow, ali posle sam skontao da jednostavno nije za mene taj njihov univerzum. Poslednji Deadpool mi je kul (prethodni delovi meh) i tu je dobro bilo uklopljeno sa njih dvoje. Ovako sam prilično ravnodušan što se Wolverina kao lika tiče. Tako da nemam neki hype za igru od trena kad su je najavili.

Hack n Slash igre generalno često imaju neku stilizovanu grafiku i onda je interesantno makljati sa gomilom raznih oružja i mehanika i gde svaki nivo izgleda totalno drugačije. Koliko ovde imaju tu slobodu sa realiatičnom grafikom videćemo. Igraću u nekom trenu na popustu možda. Jak je septembar sa kvalitetnim igrama.

1 Like

U mojoj glavi konzola = hack and slash :grin:

Nista drugo nema smisla.

1 Like

Nikad laksa kupovina na US nalogu od kad imam Playstation konzole. Kombinacija PayPal-a + kartice vrh vrhova. Sad cekamo 15-ti.

Pa ja tek sada vidim da to jos nije izaslo a iznad svi nesto kukaju kako je prosek.. Prosekcega kada nije izaslo :weary_face:

1 Like

Ni mene X Men likovi ne loze ni najmanje, ni kao mali ih nisam gotivio, a kamoli cu sad. No, preorderovao sam svakako zbog grafike, gameplay-a i akcije.. likovi, prica to me manje zanima… Gledam sad ove opise i kuknjava kao nema puzzle, sve je jednostavno, interakcija sa svetom i likovima mala..mislim se wtf ne treba svaka igra da bude Crimson Desert gde peces hleb i ne znam sta sve ne radis.. klasican konzolaski hack and slash dajte , meni dosta

1 Like

Kad je nekolicina nas ovde govorila da iz trejlera igra deluje meh, pa čak i grafički mi je bezveze, tad se bacalo drvlje i kamenje :rofl:

Kad eto ti ga sad, 77 na metacriticu.

1 Like

Okej, ovo mi je baš neočekivano :open_mouth:

Ja nisam ni gledao trejlere,onako preletio. Nisam ovo očekivao ispod 85 a kako vole da ih glejzuju ne bi se začudio da je išlo i preko 90. Ovo mi je zapravo iznenađenje.

Možda i nije loša stvar što su lošije recenzije pogotovo od ovih većih portala. Smorili su sa Marvelom, sad sledeća opet Venom pa Spider-Man 3… Pretvorili Insomniac u Marvel factory.

3 Likes

Bice fešta kad slično prođe i GoW Lafey u februaru.

1 Like

Jel ovo bar bolje od dJejmsa bonda koji nije ni prosek? :rofl: