Kidalica ![]()
![]()
![]()
Doslovno Spajdermen igra samo krvavije i drugi heroj u prvom planu. Ceo koncept vec vidjen, izgleda dosadno…
Plus dal je do YT kompresije ili je zaista tako, meni i grafika nekako žešći mid.
Texture Quality jeste malo bio upitan
… al dobro, nije još igra gotova.
Ovo je dosta linearnije i sličnije Ratchet and Clank-u.
Pa nabrojte jos ovakvih igara, izlazi ih nekoliko u deceniji i sve od Sony-a.
A i sta to pa danas nije vec vidjeno
Isto sam pomislio bukvalno.
Sve mi super deluje osim krvi. U svakom momentu se ponasa bas neprirodno, pocev od prve scene skoka sa zgrade.
Ja sve što vidim i čujem je Spartacus
(lik koji dao glas i lice Wolverine-u) Posle onog što sam video za GoW, sve mi je mid u pm. ![]()
kako li je ovo upitno ![]()
Pogledaj samo detalje, sipka, ruke ![]()
U pitanju je isti engine kao za Spiderman 2. Koji izgleda preterano dobro i dan danas. Ne znam da li ova generacija moze da izvuce vise, upitno… Tu ti vec samo PS6 pomaze, ovo je jednostavno na samim hardverskim limitima.
Top, skaci mati i krv do kolena ![]()
Ovih dana upravo prelazim Wolwerine Origins na PS3 emulatoru, odlicna igra iz tog vremena, bas sam je sa uzitkom igrao.
Elem, nije teska za pokrenuti, doslovno klizi igra na svim konfiguracijama. Ako odigrate nekih dva sata i vratite se na ovu gameplay prezentaciju vidjecete da su dooooosta elemenata uzeli, naravno sa drugacijom kamerom i mnogo boljom grafikom.
Kao i za ovaj novi God of War, ovo ce se igrati uzduz i poprijeko, ali da je nesto fenomenalno… imam svoje sumnje u to.
Ja jos ne mogu da predjem preko kostima. Boze koliko to odelo meni glupavo izgleda.
Sve ostalo je top, al ko sto kazete, videli smo milion puta, samo ovaj put mega grafika.
Ovakav spektakl me danas slabo privlaci. Daj nesto da me iznenadi, da mi zgrabi paznju. Mozda me onaj “lsd+menopauza” trejler iz drugog threada vise dirne, ko ce ga znati. ![]()
Ponudiće ti drugi kostim kao dlc za $20.
Tacno znas da ima neki ‘um akshually’ lik na internetu koji ce da nam objasni kako su njegove usi zapravo kuciste za specijalne senzore, a zuto-crna kombinacija je dobra za kamuflazu.
Mora tako kad retconuju goofy dizajn za decu iz sezdesetih. Uh, marvel posast pop kulture sad vec dvaes’ godina.
Ove dlake po njegovoj ruci mi nekako deluju cartoonish, pogotovo in motion
… ili je do mene.
Takodje, u nekim delovima mi je “pod” delovao too clean (and not in a good way).
Vidim da još neki ljudi zapažaju isto, mada opet igra ne ide na ultra-realizam već nešto izmedju.
Mada opet je nezahvalno pričati o tome i verujem da će DF to dosta bolje analizirati u toku dana.
Ovo sam i ja rekao. Baš sam skoro igrao preko Xenia na ally x.
Pa dobro, vidi se iz aviona da je pregazena graficki. Mozda bi bilo ok da je sada 2020.
Ali kada je poredis sa predhodnim izdanjem koje sam igrao na xbox360 ovo je top.
Dap, tako sam i mislio. Linearno iskustvo (što mi i godi).
Isto, savrseno!