Marvel’s Wolverine - Extended Gameplay Trailer | PS5 Games

Polako se penje ocena :blush:

1 Like

Izgleda da su nepopularni potezi sony-a navukli xbox tax na njih, bar sto se većih reviewera tiče :face_with_hand_over_mouth: .

Sigurno wolverine nije nista znantno, ako uopće lošiji od prethodnih playstation ekskluziva koje su pokupile vrhunske ocjene. God of war 2018 pokupi goty ispred RDR2, a wolverine dobije peticu…

Da se razumijemo, smatram da su PS ekskluzive bile prenapuhane otpočetka

1 Like

First Half GIF

Odlican je 007. Zabavna igra, izuzetno visoke ocene, igraci zadovoljni. Zao mi je sto ti nije legla.

Da, baš sam o ovome razmišljao.
Verujem da je ovo slično zategnutno iskustvo kao što i ostale first-party igre jesu, samo problem je što svesno postaju karikatura sebe.

Pitanje je da li smo sigurni da želimo da držimo levi stik na gore i stiskamo kvadrat 8-12h?
Biće vrlo satisfying… dok ne prestane da bude :upside_down_face:

Bolja je od prethodne

1 Like

Da, baš pogledah video od skill up-a, baš su pretjerali sa hand holdingom koji je potpuno nepotreban u linearnoj igri. Napravljeno za debile, imaju QTE koje ne možeš da fejlaš, pritisne dugme igra sama za tebe ako ti ne pritisneš. Što onda jednostavno ne napraviš cutscene umjesto QTE.

A mislim da nekima se nije ni svidjela karakterizacija. Naletio sam isto neki lik se žali kako je Wolverine dobar drugar sa svima u igri i sl. umjesto loner i asshole. Kao ima dobrim story momenata ali da su generalno omašili. To je jedan reviewer, sad ne znam jesu se i drugi žalili na to.

To samo govori koliko te ocene k***a ne vrede. Igra je plitka, ko plitak potok. Poslednja Hitman Trilogija (koja je razvijena od istog dev tima) je za ovo bog i batina.

Ne bih se slozio sa vama kolega. Dobili smo najbolju 007 igru do sada. Bond nikada nije slovio za Ramba vec špijuna.

Ovo je bila brutalna igra, superheroji i krvčima na sve strane.

Glede ovogo novog Wolverina, meni su Xmen, odmah posle Fantastic 4, najbezvezniji heroji, tako da moj hajp tu nikako ni da zaživi. Elem, to nije razlog da igra ne bude dobra a ovde smo izgleda dobili nešto u proseku, čak i sa najboljim herojem iz skupine.

Gledam isečke iz igre, i više izgleda samo “ok” nego wowowow, plus gomila QTE (?). Ne znam, nisam očekivao ovako nešto, ali kao i uvek, pogledajte šta kaže/piše kritičar sa čijim mišljenjem i ukusom se preklapate.

6 Likes

Ne znam bas da li obrtanje slike moze nesto da uradi :blush:

Predlozio bih Sony-ju da hitro izbaci patch koji ce ukloniti QTE i linije koje pokazuju putanju, ali bojim se da neke dizajnerske odluke koje su u startu pogresno postavljene, tesko mogu biti kasnije resene.

U ostalim vestima, nekako uspeva da se prodaje kao blesav, i pored “losih” kritika, cak bolje nego GTA 6. Izgleda da ljudima ipak ne smeta pojednostavljeni combat i hand-holding i da ce rado kupiti jedan takav AAA spektakl. U fazonu, Me see Marvel, me buy.

U celoj ovoj priči je najbolje prošao Marvel, em nisu ništa radili, em naplatili licencu em dobijaju royalty od svake prodate kopije i budlea. Što dodatno ostavlja pritisak da igra bude komercijalni uspeh jer je margina profita tanja nego kod ostalih ekskluziva.