Marvel’s Wolverine - Extended Gameplay Trailer | PS5 Games

Konacno se vracaju pravom stazom. Smaraju me open world igre vise

2 Likes

Toliko su me istrenirali da ocekujem da je open-world standard, da mi sad dodje neobicno kad neka igra to nije.

1 Like

Takodje jedva cekam da batale vise to open world sranje gde ti 80% igre prodje u nekom praznom hodanju i jahanju. Ali jeste downgrade u tom smislu u odnosu na Spiderman.

Max podrska za linearnost!

Evo sad igram Lego Batman i igru bih odavno zavrsio da mapa nije pretrpana kojekakvim collectibles cudima koje mi nista ne znace, ali kad vidim na mapi i da mi je blizu naravno da cu da odem po to XD..gubljenje vremena samo. Smorio je open world

4 Likes

Pa kad si OCD :smiley:

Ja sam druga krajnost ADHD pa nista i ne zavrsim.

2 Likes

To je zato sto zapravo nisu “open world” To je buckalo za somove.

Samo su linearne igrice zatrpane smecem.

Samo su razvukli vestacki gomilu gluposti. Ono sada imas 49586 modova za 3 moda oruzija i tako neke gluposti. Uz besciljna lutanja.

Vau, okej, did not expect this :sweat_smile:
Možda je ovo delić gde nije toliko “na šinama”.
Tokyo kao tokyo, izgleda gusto, zgužvano i zabavno!

1 Like

Pa realno zasto da ne urade Tokio, imaju RTX engine koji je ekstremno skalabilan, Spiderman 2 je ceo u Big Apple. Wolvie ce da pokida jer jednostavno nema ovako bogato produciranih 4xA igara na trzistu. Nemam nista protiv fokusiranijih nivoa, open world je smorio, sto ne znaci da ne mogu, nego da je fokus igre na combatu i akcijanju. Spiderman je bio swinging game, skupljanje golubova, pomaganje komsiluku itd. Klasican open world ima smisla za Spiderman/Batman, nema za Wolverina kao karaktera koji resava konflikte brzo i sa puno krvi.

1 Like

Ma meni je krivo što malo i Tokio nisu pokazali na SoP, a ne rudnik sumpora samo :sweat_smile:

1 Like

Pa pokazali su na kraju diverzitet lokacija u kratkom delu klipa. Segment koji je prikazan je verovatno bio spreman za demo sa dosta akcije.