Konverzija Xbox Live Gold-a u Xbox Game Pass Ultimate (Turska regija)

Tako je. 12M Gold za tursku regiju + Ultimate po izboru, takodje pazi na regiju. Ja sam uzeo 1M Ultimate, global regija.

1 Like

Ne mora niĆĄta paziti i traĆŸiti regiju za taj 1mj GPU na kraju. Najjednostavnije je uzeti direktno na konzoli poĆĄto je puna cijena samo cca 2€.

1 Like

Ne radi to, meni je izricito trazio gpu kod iz iste regije, koji sam takodje morao da aktiviram sa vpnom

Ć to će ti kod ako uzimaĆĄ direktno sa storea na konzoli? Ako prolazi kupovina igara sa storea onda moĆŸe i 1mj GPU-a poĆĄto je isti princip kupovanja.

1 Like

Meni nije prolazila kupovina na konzoli za GPU

Jel to nema vise ni na jednoj regiji promocija za GPU za prvi mesec?

Nema, ukinuto je to.

1 Like

Od kad sam konvertovao gold u ultimate 12 meseci preko Turske viĆĄe ne mogu da kupim nijednu igru preko prodavnice a ni gold igre. Prijavljuje mi da kupim gold pretplatu a uredno se vidi da imam ultimate. Jel ima neko reĆĄenje za ovo? Probao sam 3 kartice i ne prolaze a te iste kartice rade normalno na drugom Turskom nalogu na kome nemam aktivne pretplate. Kad hocu da kupim igru preko prodavnice samo mi izbaci oops something went wrong.Konverziju sam uradio pre nekih 4 dana.

Nemam tvoj problem ali sam uspeơno reơio neơto slično. Na mom GPU preko Turske uopơte nisam mogao da kupim igre sa gold discount, ta opcija nije postojala, samo puna cena. Potrebno je da se uključi pa isključi recurring billing i onda je sve normalno.

1 Like

Trenutno mi je aktivna pretplata na GPU, da li moram to da isključim da bih mogao ovo da odradim?

da ,moraĆĄ prekinuti

Ili čekaơ da ti istekne, prethodno isključiơ automatsku obnovu “Recurring billing”

1 Like

dovoljno je da isključim Recurring billing i odmah mogu da odradim ovo ili moram baơ da čekam da mi istekne i ovaj mesec (ističe 13. januara, valjda)?

Mora da istekne

2 Likes

Uradio sve po uputstvu, proĆĄlo za minut, sve radi kako treba. Hvala autoru za detaljno objaĆĄnjenje i step by step instrukcije

1 Like

Gde si uzimao Live Gold i po kojoj ceni?

cdkey mislim da je bila oko 3.5k, sračunao sam ako uzmem dve godine, izađe me oko 350din mesec i to mi je ok, jeftinije duplo je od pretplate koju sam plaćao

1 Like

Navodno se moĆŸe stackati viĆĄe od 12mj turskog golda ako je regija naloga neka od EU zemalja. Itko probao?

Up to 13 months of Xbox Game Pass can be used per account at a time.
Up to 13 months of PC Game Pass can be used per account at one time.
Up to 13 months of Xbox Game Pass Core can be redeemed per account at a time.

istekao mi je gpu za klinca 

kako i koliko je moguce konvertovati ?
hvala :smiley: