12M core India pa onda 1M ultimate ili India ili global to aktiviras na phonu ili compu preko indijskog VPN
to će ti dati oko 9 meseci ultimate mislim da je oko 50€ ako preprodavci nisu digli cene
India bi trebalo da je jeftiniji pass nego tr.
12M core India pa onda 1M ultimate ili India ili global to aktiviras na phonu ili compu preko indijskog VPN
to će ti dati oko 9 meseci ultimate mislim da je oko 50€ ako preprodavci nisu digli cene
India bi trebalo da je jeftiniji pass nego tr.
19m je max (3*12m)
Indija je najjeftinija, oko 22€ je 12m
Ako ti je nalog TR obavezno promeni na Indiju, nećeš moći više od 12m Core-a da redeem-ujes. Ostalo je već Bunnie napisala.
Jel i dalje Indija najjeftinija za posotojece naloge? Region na konzoli da se promeni?
Indija ne može na postojeće. Nov nalog mora ako hoćeš Indiju.
E bedak
A kako je najbolje sada na postojeće? Samo Turska?
Samo Turkiš, ali ne radi kupovina ![]()
Video i bas se razočarao
Valjda ce da moze opet kupovina nekad ![]()

Pozdrav, istice mi za par dana gpu i kako sada da konvertujem? Da li se nesto menjalo ili je sve ostalo isto kao i ranije sto je MitraljezaC napisao u uputstvu ili mozda ima neko novo uputstvo? Inace, totalni sam pocetnik sto se ovog tice pa je svaka pomoc dobrodosla.
Ovu temu bih zaključao, i bez daljih komentara. Eventualno odobriti samo pitanja, pa se taj komentar obriše i dodati u prvi post na dnu FAQ.
Hvala na tutorialu!
Ma ne vrijedi to iz prvog posta više. Konverzija odavno nije 1:1
Kad istekne tad radiš konverziju.
Vidi ovde detaljnije za odnos i limite.