Koji mobilni da kupim?

realno, ne k’enjaj :smiley:

Ukusi su razliciti, meni je taj telefon ruzan i nikad ga ne bih kupio. Da mi sad neko da, istog momenta bih ga prodao prvom ko mi ponudi…

mozda ti je ruzan, ok. ali da je krs, nije

Gde ima S3 za 200 evra ? Odma ga kupujem :smiley:

Imas po oglasima 200-250 koliko oces…

S2 za te pare ima, ali S3 ispod 280-290 nema.

ima mini za te pare :smiley:

Mini je gori od S2 :smiley:

Dva fona do 250e koja bih ja svakome preporucio su Galaxy note 1 i LG 4X HD.

Ufff pa i nisu oni nesta. Naravno, tvoj ukus i izbor ali za te pare ima boljih telefona.

Note 1 je bas bas kockas i nekako ruzan u ruci! Odziv olovke je jako spor i veoma primjetan. Meni se ne svidja dok ne note 2 vrh! LG 4x je ok ali jako slaba podrska od strane LG-a. Naravno tu su cistom rom-ovi da izvucete max iz tegre.

Za te pare Samsung Galaxy Nexus - imao, odusevio. E sad, hardware-ski je slav OMAP chipset ali jako bitna stvar je da je google-ov telefon a to znaci da je extra fluidan u stock a i drugim romovima! Nije da ga hvalim.ali u ruci lezi u pm! Taman je zaobljen a mozda cak i bolje lezi u ruci od nexus 4. Svakako bih svima preporucio galaxy nexus koji je zbog displeja bolji izbor od s2. Nemojte da vas zavara kamera od 5mpx jer bez obzira na malu rezuluciju dobro obavlja posao.

Moja preporuka :

Galaxy Nexus
Galaxy S2
Ne znam cijene ali ako ima iphone 4 za 250e onda i to

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Naravno da ima i to 4s. Ja bih ipak preporucio da doda pare i uzme s3. Taj nov za 280 jako vredi za te pare. Ja sam se razocarao u pocetku ali otkako mi je Akiris objasnio par stvari u vezi Androida utisak se naglo popravio. Nema bolje za 280e ili manje u oglasima.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

A Nemesise? Sta velis na ovu izjavu?? :smiley:

trenutno imam ponudu da dam moj S3 i uzmem Note 2 bez ikakve doplate. Sve je super sto se tice tog telefona. Za moju ogromnu ruku je taman, samo malo me nervira sto je velik za dzep. Evo neckam se vec dve nedelje, ne znam ni sam sta da radim, ali kako sam krenuo, za jedno pola godine ima neki tab da nosim sa sobm, a pre pola godine sam se smejao ljudima na ulici koji su nosili note-ove :smiley:

Pa to bi ti se isplatilo, Note 2 je realno oko 70-80e skuplja sprava… Da li ti treba, to je vec drugo pitanje. Nije samo veci ekran nego i 2GB RAM-a koji puno znace, ali meni je ipak prevelik.

uzmi nego sta,i meni se cinilo da ce mi prelaz sa pa slobodno vec ‘‘malog’’ ip5 ekrana na S4 biti neki bauk,sada imam osecaj da bi slobodno mogao koristiti i veci telefon mada mi ovaj pokriva sve tako da nemam razloga da se zalim,a i da imam nema boljeg da bi menjao ovaj…

5.5’’ je veliko brate

pa i 4,7"je realno veliko, najvise muke je posebna torbica za njega :slight_smile:

Ja mislim da je 4-4.3" najbolja stvar, sve preko togabhe suvise glomazno…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

@akiris : :slight_smile: evil smile :slight_smile:

Uzmi Note 2 - mislis samo da je prevelik dok ga ne uzmes u ruke. Predobar je

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Došao i ja do ovog problema :smiley:
Uzimam telefon u Vipu, u igri su Xperia T i Xperia SP. Ista im je cena, i sad sam u dilemi šta da uzmem :smiley: Xperia SP ima brži procesor i GPU i mnogo jaču bateriju ali slabiju kameru i koliko čitam po netu slabiji kontrast ekrana i vidljivost na suncu. Trebalo bi sutra da uzmem telefon, pomažite ljudi :smiley:

Brate sta ce ti kamera ja nju na fonu koristim jednom u dva meseca,osim ako ne nameravas da se slikas u kupatilu za face :D.Ja bi uzeo SP pogotovu zbog dosta jace baterije.