Kod nekog lika iz panceva, najjeftiniji je. Ali nije S4 nego S3, bre
550e je extra cena, sad razmisljam da uzmem S4 Ali mislim da cu se mozda vratiti na iOS, ako se ne izborim sa ovim Androidom.
Kod nekog lika iz panceva, najjeftiniji je. Ali nije S4 nego S3, bre
550e je extra cena, sad razmisljam da uzmem S4 Ali mislim da cu se mozda vratiti na iOS, ako se ne izborim sa ovim Androidom.
Naravno da sam kupio masku, malo je skuplja od tih 10-20 eur
Pop! Case for Samsung Galaxy S III | Case-Mate
Sa maskom sam dobio i na tezini, jer ovaj telefon je prelak za svoju veliciniu (pre njega sam nosio HD2, koji ima metalnih delova i navikao sam senormalnu tezinu telefona)
Meni se bas svidja sto je lagan i tanak, ne volim cigle od telefona, koligo god bili “kvalitetni”…
Ko sto rekoh, izrada je najmanji problem na telefonu, stock rom je toliki zasu da ne bi napravilo razliku ni da je napravljen bolje od HTC One.
Uzeh telefon, stvarno je odlican, staje u ruku, dzep, odlican oblik, jako brz, odusevljen sam androidom…
Sta si uzeo?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Prebaceni postovi u posebnu temu za aplikacije, http://www.xboxrepublika.com/xbr-hi-tech/8042-aplikacije-za-mobilne-ios-android-windows-mobile.html
Ovde se koliko toliko drzite teme o kupovini mobilnih.
Ja sam npr pri kupovini proslog telefona birao izmedju iphone 4s i HTC Sensation XE i kazem sebi ajde nije iphone za Srbiju i kupim HTC jos ga i platim skoro 50usd vise. E to je bila graska godine! Jedino sto je valjalo od svega su ultra dobre bubice koje su isle uz tel. Ja stvarno volim Android i opcije koje idu uz njega ali sporost ne mogu da podnesem. Dzaba njemu 1.5ghz dual procesor kada od njega radi brze 5x iphone 3gs sa 600mhz.
Onda sam imao predloge tipa rutuj skidaj ovo stavi ono. Alo bre hocu tel da leti a ne da ga ja nesto tu budzim i drndam.
Pre koji dan uzmem sebi iphone 5 i preporod nastaje odmah. Falice meni brdo opcija koje smatam da su 10x bolje nego ios ali sve dzabe kada svaki android radi kao trabant. Hit su mi likovi koji stalno dokupljuju novije android telefone sa pricom o brzim procesorima itd… Ja im svima nudio da im platim pola telefona ako mi objane cemu im to sluzi te 4 jezgra te cuda. I koja je razlika izmedju SGS2 i SGS3 i niko nema normalan odgovor niti ideju cemu to kada svaki iphone 3 radi brze. A o groznom super amoled ekranu necu ni da pricam. Grozni ekran koji nema normalnu belu boju vec je sve zelenkasto i plavkasto. Verovatno cu zadrzati stari HTC Sensation XE zato sto stvarno volim Android.
Kao sto sam ja rekao da prestanu da stancuju 100 telefona i 100 vrsta androida za otimizaciju, urade 5, optimiziraju i android ce biti zver na tim uredjajima, mislim da je problem do proizvodjaca telefona jer ne posvecuju dovoljno paznje odredjenom modelu.
sada imas iphone 5 i Sensation Xe ili si pozajmio na kratko iPhone 5 ?
@ M007P
Kupio sam iphone 5 pre neki dan. Bio do US pa castio sebe sa nekoliko apple uredjaja.:happy Ali zadrzacu barem za sada i HTC posto mi se generalno svidja. Koristicu ga za sluzbeni telefon. Ma da ovi smart telefoni i nisu bas dobri za te potrebe zbog lose baterije. A to sto si rekao je skroz tacno.
Android ima potencijal da bude najbolji operativni sistem. Ali mu je optimizacija ravna nuli. Prevelika je fragmentacija, svi prave nesto za sebe a pritom i za svaki svoj model drugacije. Njegova najveca prednost tj otvorenost je i njegova najveca mana. Kada bi ga samo napravili jedinstvenim i onda da svi proizvodjaci moraju da prave telefone koje ce gurati taj jedinstveni Android to bi bili najaci telefoni na svetu. Ali dokle god je ovako Android ce ostati mnogo iza ios-a.
Tacno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
marko ja sam pazario obican Sensation i posle dva meseca ga poklonio devojci i pazario 4S. Sada me ni pajserom nemozes odvojiti od iOS-a.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
@Darko
Ja sam prvo zeni kupio 4s posto ni ona vise nije htela da se smara sa HTC-om koji je imala. Pa sam onda sebi kupio 5
Zadrzacu sensation xe za sluzbeni. iskreno fale me neke opcije sa androida ali brzina nadoknadjuje sve.
Ja uzeo pre par dana da menjam HTC Wildfire S za iPhone 3G čisto jer sam mnoge rekorde postavio, smorio me android, hteo sam nešto da igram na iOS-u, kad ono, međutim, to je dosta stara generacija, ne mogu mnoge igre i programe da instaliram. Još me je iritiralo back dugme na koje sam morao da legnem kao konj, a i zvuk zvonjenja je bio veoma tih, ne znam da li to tako treba. Uspeo sam sledećeg dana da vratim svoj HTC. Razmišljam da uzmem neki bolji HTC (ili Samsung), brži…
Jel neko video neke najbolje replike kakve su, ove što prodaju za 130-140 evra? iPhone 5, HTC One X, Samsung Galaxy S3.
Svi navodno imaju procesor quad core MT 6589 na 1.5 GHz, RAM 1GB. ROM 16 GB, kameru 8mpx, rezolucija ekrana: 720x1080.
Sigurno nemaju sve ovoliko, ali ako je približno, ponuda nije loša, samo što nema ništa od servisa. I Kinezi koliko vidim naprave takvu kopiju da zezne i AnTuTu test.
Ne uzimaj kopije, nikada, pogotovo ne za 150 evra. Vise ne rade nego sto rade, i crknu za par meseci.
bolje dodaj jos 30-40 i uzmi neki ocuvani polovni S2, em ce raditi bolje em ce trajati 12 puta duze nego novi kinez.
Ma nista kinezi! To je dobro jedino za rak i tumor! Ti telefoni nemaju nikakve podrske, nikakve kontrole yracenja ili bilo sta tako a o radioaktivnim materijalima da se i ne prica!
Slazem se s Akirisom. Uzmi radije alcatel samo nemoj kineza!
S2 imas polovan za 200 eura, ma i manje, vidjao sam na nekim sajtovimai nov za 250. Kopije izbegavaj u sirokom luku, jer nisu ni po cemu ni O od originala…ni po performansama ni kvalitetu
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
nov za 250? pa s3 nov prodaju za 280 tako da…
Imas do 150e brdo dobrih telefona. Evo ja sam gledao HTC Sensation XE kao ja sto imam je tu negde. A telefon je vrhunski android tel.
Nudio je meni jedan drugar S3 za 200 eura, 7 dana posto je izasao, ja nisam hteo
Realno, zato sto je krs…