Kod lg-evih telefona mi se ne svidja izrada maske, plastika je nekako bas losa. Zavisi od modela do modela ali imao sam prilike da probam 2 i na oba je ista prica.
Pa sta ces, Samsungovi telefoni vrede bogatstvo, a i dalje koriste budjavu plastiku…
Najbolji dizajn imaju HTC-ovi telefoni…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Polikarbonat, nije plastika
Pogresno sam se izrazio, ekran po meni sa osvetljenem na suncevoj svetlosti ne moze da pridje iphone 4 na suncu ne vidi se uopste dok na iphone se vidi sve, veliki za dzep, zbog velicine ekrana baterija se brze trosi.
Ne znam, ne svidja mi se kako je to odradjeno, nije mi po ukusu, 5 pritiska da uradim nesto, posle gasi aplikacije, jednostavno verovatno ne odgovara sto nisam navikao na Android…
Slazem se da je lepo gledati HD klipove i sve a posle kako da gurnem mali TV u dzep
A ljudima koji bi presli na IP bas smeta mali ekran…
Ja imam futrolu za mobilni, kad nosim torbicu, ide u nju i nema problema…
Slazem se sa ovim.
Ubuduce mi nece pasti na pamet da kupim samsunga.
Ljudi samo da vas pohvalim, 4 strane a jos se niko nije posvadjao! Svaka cast.
Mi diskutujemo civilizovano, svacije misljenje i stavovi se uvazavaj Svako od nas je koristio i jedan i drugi uredjaj i onda se razumemo.
Error Tapatalk 2
Sta mislite o S4 koji je Google predstavio? Mislim da ce to tek biti pun pogodak iliti best-buy…
S4 je pun pogodan, prodaje se nenormalno brzo, skoro kao novi iphone. Samsung je bezbedno samo malo poboljsao specifikacije, sto je Apple-ova oprobana formula. U ruci deluje fantasticno to mogu da potvrdim… Jedini je problem sto sada imaju vecu konkurenciju u vidu Nexusa 4, HTC One i Xperie Z.
Ja ne kontam ljudi koji samo kukaju na plastiku samsunga znaci u cemu je problem kupiti aluminijumsku masku i staviti je na telefon i resili ste problem pritom ima mali milion maski da se kupi i nisu skupe
Ja sam uzeo S3 prosle godine u avgusut, tada je cena bil od 500 do 700 eur,
za te pare ocekujes da dobijes premium proizvod, a ne plastinu igracku, koja nedaj boze da ti ispadne.
Kad si imao tolike pare da izdvojis za telefon nemoj mi reci da nisi imao jos 10-20e maximalno za bolju masku ako ti bas obicna smeta
Samsungovi telefoni u Grey boji mnogo kvalitetnije izgledaju nego beli.Ja sam bio zapeo da uzmem beli ali kad sma uporedio skapirao sam da je Grey mnogo lepsi.Deluje mnogo kvalitetnije, a i inace meni to da li je telefon od plastike,metala ili betona ne znaci bas nista ako mi se svidi.
Pa kukamo, a kukamo i sa razlogom, tolike pare a plastika, to ti je kao da kupis Reno i Golf, ovaj plastika, a Golf metal, a zato je Golf i skuplji, dok Sljamsung tolike pare uze ni za sta…
Da li ti znas koliko kosta proizvodnja nekog od tih telefona? Od 150-200 dolara. A mi ih placamo 3 puta skuplje…
proizvodnja daleko ispod 100 a ne toliko koliko si ti naveo… heheh to je ono najcrnje…
AirMax patike na koje se svi redom loze i koje kostaju koliko kostaju u proizvodnji kostaju 3 do 5 $, proverena informacija
Evo pogledaj koliko je za S4, 250 dolara…
Otprilike se prodajne i proizvodne cene krecu 3:1
dobar je s4,doduse juce mi stigo i odma ga pre**** pa cu morati 25e davati za popravku tako da nisam stigo mnogo da se zezam sa njim,sto se tice cene,realna cena je 350e max jer davati vise za telefon je smesno ,doduse nemam ja sta pricati jer sam ga platio 550e tako da bolje da cutim.
Meni je daleko manji problem sto je od polikarbona ima to svojih prednosti u vidu manje tezine itd, ali onaj uzasan lag koji se javlja povremeno i cinjenica da moras da u developer opcijama smanjis broj aktivnih procesa, da ti je konstantno zauzeto 95-98% memorije, da mu je memory menadzment raspad, da mu treba nekad 5 sekundi da se vrati na home screen, seckala mi je danas obicna reprodukcija muzike, to je apsolutno nedopustivo. Ne, necu da ga rutujem, bas namerno…
Ja sam ga kupio novog novcatog za 300 i deluje mi da bi toliko i vredeo da nema tih usporenja. A kad krene tako, kao da imas telefon od 50e… Jednostavno samo root i custom rom jer je ovaj samsungov trash od softvera maltene nepotrebljiv. Ljudi ne kapiraju da nije uopse poenta u ajfonu u izradi, prestizu, nego u softveru.
Intruderu gde si ga nasao za 550?
cek cek cek gde si ti naso s4 za 300e?Sto se tice ovog povremenog laga u meniju toga jos ima od s2 preko s3 pa povremeno i na s4
ovo za 550e sam uzeo od drugara koji radi sa telefonima vec dugo