Pakom.com ili alti.rs, ili atom.rs su najbolji za naručivanje.
nema nigde na pakom ima samo 212d kakav je on ja bi hteo 216d???
lele nadzem za hit cenu kad nema na lager anyone need help
Jedno pitanje :
Dobijem Gears of War 2 na flash-u, prebacim .dvd i .iso igre u folder i krenem narezivati. 3 Kodak DVD+R DL crknu (2 narezu pa kad ubacim prijavi da ne moze ocitati a 1 je crknuo odmah) kupim TDK koje sam prije koristio i dobri su, krenem narezivati i pojavi mi se neki error na verification cd-a. Na TDK je narezana igra samo puko prilikom verification, ubacim ga ja u konzolu i radi! Krenem ja install na HDD kad na 54% onaj error da nemoze ocitati CD!!!
Da li mi je nesto do rezaca (mada nikad prije nisam imao s njim problema), moze li biti sta s .iso -om igre (label je dobar, provjerio sam) a i GoW2 je region free tako da neznam sta bi mu moglo biti?
Jesi proverio da li je ispravan .dvd fajl?
yep…
a akiris da te pitam koji rezac si uzeo ti???
Uzmite najjeftiniji LG rezac, ili bilo koji drugi. Svi su isto sranje. Ne lozite se sa tim Pionirom itd…
Heh, ok (^_^)
Ja ipak stojim iza svoje izjave.
izgleda nista od pioneer-a aj mi predlozite neki lite-on kao sto rece aleksa necu da opet lupam glavom o zid kupovinom jos jednog lg-a
evo da vam kazem narucio sma liteon-a ko sto ima akiris treba da mi stigne u petak pa javljam utiske:D
E ljudi imam problem.Imam Optiarc AD-7200 S.Posto sam uzeo Xbox (Kod PekiSe,sve pohvale za coveka:emoticon-0100-smile),reko aj da narezem neke igre.
Skinem ja Raging Blast,provucem ga kroz abgx360 sve u redu,kupim 2 verbatimova DVD+R DL,i ubacim prvi,krenem i izbaci neku gresku.Skinem najnoviji firmware,instaliram,krene narezivanje i negde oko 7% opet ispade ista greska…disk moze da se baci…
Pogledam na youtube-u neki video i skinem neki program ili sta je vec,instaliram,nesto podesim u I/O opciji,I opet krene i odma izbaci onu gresku…disk ode u djubre.
Sad,da li ima neko resenje za ovo ili da kupujem novi rezac?I koji preporucujete?
A da koristim ImgBurn.
kad neko prijavljuje gresku osnovno pravilo je da se napise ime greske ili nesto slicno da bi znali da protumacimo do cega moze da bude problem.na kojoj brzini rezes?
Brzina nema veze sa tim, treba da kažeš koja je greška u pitanju.
Stavio sam na 2.4x,ali najmanja moguca brzina je 4x…
greska izgleda ovako:
I/O Error!
Device…pa neji brojevi,nule,zagrade itd. (nzm nemam dl-ova vise da ubacim)
na kraju pise interpretation:Power Calibration Area is Full
sad sam kupio maxell,sad izlazi ovo: Set L0 Data Zone Capacity Failed!
Reasons:Power Calibration Area Error
svi kazu da je to do rezaca ili do kabla tako da vidi ti to da menjas sto pre…
uzeo sam lg externi rezač GE20 i režem na maxell, od 10 puknu mi 2 disca, verbatim mi nije ni jedan pukao. ako se odlučite za externe rezače uzmite one koji imaju posebno napajanje a ne preko usb sigurniji su a cena im je skoro ista jedino što su za nijansu veći
Ma svaki rezac moze da reze igre lepo,jer i onako se reze na 2.4x tako da je ne bitno.
Ne reze se na 2.4x, nego na najmanjoj mogucoj brzini. Nekima je to 4x a nekima 2,4x.
ljudi pogledajte ovu glupost, nervira me ovo mi je vec cetvrti disk da sam unistio
Finalisi Disc failed
W 00:38:48 Potential ‘WaitImmediateIO’ Deferred Error - (36%, 0/3) - Session Fixation Error
W 00:38:48 Finalise Disc Failed! - Reason: Session Fixation Error
W 00:38:48 Retrying (1 of 3)…
W 00:38:57 Potential ‘WaitImmediateIO’ Deferred Error - (8%, 0/3) - Session Fixation Error
W 00:38:58 Retry Failed - Reason: Session Fixation Error
W 00:38:58 Retrying (2 of 3)…
W 00:39:07 Potential ‘WaitImmediateIO’ Deferred Error - (9%, 0/3) - Unknown (Internal Target Failure) (ASC: 0x44, ASCQ: 0xD6)
W 00:39:07 Retry Failed - Reason: Unknown (Internal Target Failure) (ASC: 0x44, ASCQ: 0xD6)
W 00:39:07 Retrying (3 of 3)…
W 00:39:17 Potential ‘WaitImmediateIO’ Deferred Error - (10%, 0/3) - Unknown (Internal Target Failure) (ASC: 0x44, ASCQ: 0xD6)
W 00:39:17 Retry Failed - Reason: Unknown (Internal Target Failure) (ASC: 0x44, ASCQ: 0xD6)
W 00:42:41 Retrying (4)…
W 00:42:54 Potential ‘WaitImmediateIO’ Deferred Error - (18%, 0/3) - Unknown (Internal Target Failure) (ASC: 0x44, ASCQ: 0xD6)
W 00:42:54 Retry Failed - Reason: Unknown (Internal Target Failure) (ASC: 0x44, ASCQ: 0xD6)
sta je ovo nervirame vec tolike dane rezac mi je Pioneer 216d