meni na ovu kantu od lg pucao mi svaki 3 dvd i sad cu opet neki lg da uzem ili neki liteon sata ako nadzem
mada na itsvet nema neki izbor liteon sata rezac-a
meni na ovu kantu od lg pucao mi svaki 3 dvd i sad cu opet neki lg da uzem ili neki liteon sata ako nadzem
mada na itsvet nema neki izbor liteon sata rezac-a
A zasto uzimas LG, ako se dobro secam, menjao si ga vec, i na svakom ti je pucao.
Ne udaraj za dzabe glavom o zid, kada ocigledno ne moze da se prodje
Mislim, zašto bi ponovo kupovao nešto što ti ne radi.
Uzmi Pioneer 116D ili 216D i gotova priča.
toliko komentara a toliko bespotrebnog preklapanja. jel svatate da vise nemate najbolji rezac, nekada je tu titulu nosio plextor ali sa svojom jakom cenom je odavno izgubio kredilitet i opravdanost same cene i kvaliteta. govorim to zato sto sam imao plextora i ko i mnogima nije poziveo ni godinu dan i rikno je a platio sam ga tada da sam u to vreme mogo da kupim 4-5 pionir rezaca.
sada trenutno imam pionira i lite on i oba mi rezu besprekorno diskove bilo da su obicni ili dual layer-i. a imam jos jednog u rezervi a to mi je oticar i on stoji u rezervi za nedaj boze…
rezeaci su vam sada postali toliko jeftini da uzmete bilo koji necete pogresiti jer se svi sada rangiraju u jedno. cak nebih ni pogresio kada bi reko da skoro svi imaju indeticne unutra lasere i ploce dok samo sa spoljne strane se razlikuju po imenima drugo nista nije upitanju.
Vidis, gresis, ipak se razlikuju unutra, jer da se ne razlikuju, prototypeu ne bi pucali toliko diskovi, vec ni jedan ne bi (1 u 20-50 mozda) pukao, kao meni. Ali ipak, mozda kod njega dopremljuju neku losu seriju diskova.
LJudi problem resen sa rezacem koji sam imao, pukla su mi dva diska jer sam koristio cdclone, a sada koristim img burn i nisam imao problema, valjda necu ni u buduce,nadam se. Moguce je da je problem nastao i zbog ostalih programa koje sam imao instalirane koji su vezani za rezanje i virtual drive. Pozdrav svima ,narocito pekisi/perisi, ispostovao je sve kako treba!
Ne imao sam asusa pre toga ali on je toliko star da ni ne ocekujem da reze nesto uopste
a ovaj lg sto imam je 1 lg kog imam al stvar je sto sam vec rezao na gh22 i uspelo je
ako ne uzecu liteon samo nemogu da nadzem neki da bude sata
Prosle nedelje sam uzeo ovaj rezac lg-gh22ns50 : ITsvet.com :. LG GH22NS50-RBB - Opti?ki ure?aj - cena cene cenovnik cenovnici. Zadovoljan za sada, narezao sam nekih desetak diskova bez ikakvih problema takodje uopste nije bucan kako se neki zale na netu. Cena smešna 1500 din.
rezanje sa ImgBurn-om mi dodje do 50% i onda mi buffer padne na par%. da li je to 100% do pioneer 110d?
Pa pazi ja imam pioneer 111d pokusao sam na jemu da narezem par DL siskova i od prilike svaki drugi je pukao,mislim da je na 110 i 111d slabo uradjena podrska ili sta vec za DL diskove,drugar na primer ima 112d i kod njega rezemo bez problema,moja preporuka ti je da uzmes neki novi sata rezac,nisu skupi 1500-2000din.
veliko hvala
Problem ti je do 110D rezača, koji je najgori u “D” seriji.
Kao što je bender rekao skupi 2000 dinara i kupi 116D ili 216D.
Moj 116D radi već dve godine besprekorno i nijedan disk mi nije pukao do sada.
Takođe, po koji put svedočim za moji 216D. Ne znam koliko je 116D star, pa bih stoga preporučio i 216D, jer što je novije, to će dobiti veću podršku.
Ali pre kupovine, što ne pokušaš da flešuješ rezač na novi FW? Mene je stari tako zezao, kada nije hteo da čita DL-DVD-ove.
Problem je što je ta serija 110D rezača loša.
Ni novi firmver ne bi tu pomogao.
Jedini loš rezač iz te serije je 111D, a inače 116D i 216D su jedno te isto. Razlika je jedino u načinu povezivanja. 116D je PATA (IDE varijanta), a 216 je SATA konekcija, sve ostalo je identično!
Sve zavisi kako čuvaš rezač.
Ako ga “teraš” da čita izgrebane diskove koji su služili kao podmetač za kafu, klizaljke, ili nešto drugo sigurno neće rezač da čita, troši se laser više i kvari se brže.
Ako čuvaš rezač, može da ti traje 5+ godina.
+1.
Kod mene je upravo narezan Halo: Reach, zvanična 60-a igra
Od tih diskova za Xbox koje sam rezao, ni jedan nije pukao. Ali zato za PC, narežem čoveku, probam kod mene, radi, dam njemu, kod njega ne radi. Lično proverim, i stvarno ne radi. A disk nije ni izgreban, niti išta. Džabe je tebi kvalitetan rezač ako nemaš gde da kupiš kvalitetne diskove.
e konacno odlucih 216d i bum nemogu da nadzem na netu da narucim :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
jel zna neko od gde bih mogao da narucim ovaj drajv (iskljucivo sa neta da bude)
e ljudi treba mi hitno a nigde nemogu da nadzem…?