Koji je najbolji rezac za xbox 360 igre?

jesi probao da menjas fw?

Probaj na novi firmware da flešuješ, ili probaj druge diskove.

skinuo sam davno sa pioneer-ovog sajta to jest updejtovao rezac bio sam ujutru na pioneer-ovom sajtu i nema novi update…:(… to mi se desava i sa maxellovi diskovima a i sa verbatim dikovima isti djavo …

Ja imam LG GSA-H55N.Mislio sam da je neko sranje (komp uz koji je dosao je placen 200 evra), a na kraju se ispostavilo da kosta 100$ (LG GSA H55N Super-Multi - DVD).Rezem na Maxel diskove i nije mi pukao ni jedan disk (rezao sam 6 komada, nedavno sam uzeo box)

Zna li neko kakav je ovaj: Sony – Nec AD-5260S?

Ja imam LG ne znam tacno koji(mrzi me da trazim :slight_smile: ali je NJESRA!!!
Znaci slusao sam od nekih stranaca po forumima,LG nije bas dobar,jeste ali slabo za Xbox 360 igre…
Moj reze samo VERBATIM DVD DL,na moju zalost a imao sam jos 3 probe sa drugim markama i izbaci gresku preko img.burn-a a preko clone cd-a unisti disk bez veze…

Al me sad ismeja u komp od 200e ide rezac od 100e hahha a kolko je onda maticna od 800e brate taj rezac ti nije skuplji od 20e imao sam ga tj imam ga kupio sam ga za 30e pre 2god a sad ga ni nema u prodaju
ITsvet.com :. LG GSA-H55N - Opti?ki ure?aj - cena cene cenovnik cenovnici
a izgleda jedino liteon rezaci rezu dobro

LG GSA 4163B a firmwire A106 uglavnom zadnji koji je izasao i kazem da je LG smece obicno…samo Verbatim diskove reze mislim na DL…
Eto setih se na kraju :smiley:

slazem se samo sto moje smece nereze ni verbatim takodze moram da pohvalim samsunga neznam tacno koji model ali moj ortak ima ga i rezao sam skoro svaku igru kod njega oko 10 komada i nijedna nije bila verbatim sve maxell i traxdata i nijednom nije pogresio ali bas nijednom

Nznm ovaj reze ko lud, sta mu god das xD Narezao sam 15ak igrica i ni jedan disk nije pukao (maxel i 2 kodak)

al ne da kazes dvd rezac od 100e je smesno jer jedan bluray citac kosta oko 80e lg naravno a ja preporucujem samsung za xbox 360 igre najbolje reze a lg je smece