jesi probao da menjas fw?
Probaj na novi firmware da flešuješ, ili probaj druge diskove.
skinuo sam davno sa pioneer-ovog sajta to jest updejtovao rezac bio sam ujutru na pioneer-ovom sajtu i nema novi update…:(… to mi se desava i sa maxellovi diskovima a i sa verbatim dikovima isti djavo …
Ja imam LG GSA-H55N.Mislio sam da je neko sranje (komp uz koji je dosao je placen 200 evra), a na kraju se ispostavilo da kosta 100$ (LG GSA H55N Super-Multi - DVD).Rezem na Maxel diskove i nije mi pukao ni jedan disk (rezao sam 6 komada, nedavno sam uzeo box)
Zna li neko kakav je ovaj: Sony – Nec AD-5260S?
Ja imam LG ne znam tacno koji(mrzi me da trazim ali je NJESRA!!!
Znaci slusao sam od nekih stranaca po forumima,LG nije bas dobar,jeste ali slabo za Xbox 360 igre…
Moj reze samo VERBATIM DVD DL,na moju zalost a imao sam jos 3 probe sa drugim markama i izbaci gresku preko img.burn-a a preko clone cd-a unisti disk bez veze…
Al me sad ismeja u komp od 200e ide rezac od 100e hahha a kolko je onda maticna od 800e brate taj rezac ti nije skuplji od 20e imao sam ga tj imam ga kupio sam ga za 30e pre 2god a sad ga ni nema u prodaju
ITsvet.com :. LG GSA-H55N - Opti?ki ure?aj - cena cene cenovnik cenovnici
a izgleda jedino liteon rezaci rezu dobro
LG GSA 4163B a firmwire A106 uglavnom zadnji koji je izasao i kazem da je LG smece obicno…samo Verbatim diskove reze mislim na DL…
Eto setih se na kraju
slazem se samo sto moje smece nereze ni verbatim takodze moram da pohvalim samsunga neznam tacno koji model ali moj ortak ima ga i rezao sam skoro svaku igru kod njega oko 10 komada i nijedna nije bila verbatim sve maxell i traxdata i nijednom nije pogresio ali bas nijednom
Nznm ovaj reze ko lud, sta mu god das xD Narezao sam 15ak igrica i ni jedan disk nije pukao (maxel i 2 kodak)
al ne da kazes dvd rezac od 100e je smesno jer jedan bluray citac kosta oko 80e lg naravno a ja preporucujem samsung za xbox 360 igre najbolje reze a lg je smece