nisam ni mislio da je G1 los telefon, nego jednostavno nije dovrsen, mnogo toga mu po defaultu fali (to sam mislio pod mane), sitnice koje zivot znace.
naravno, otvoreni operativni sistem je tu ogroman bonus, pa ti vec uz nekoliko programa mozes dosta brzo da dovedes taj telefon na zavidan nivo.
jes da ga malo muci relativno slaba procesorska snaga, al telefon moze da se dotera da bude totalno ok.
a ti, kao sto si i naveo, si imao situaciju gde telefon nije doteran programima (uradio hard reset) i gde je relativno slab procesor dosao u igru (jako dugo se “pali”, a morao si da menjas karticu)
znaci, u normalnim uslovima telefon je skroz kul
ovako iphone je stvarno strava,kvalitet,firmwire i sve to…imala sam priliku da ga uzmem i veoma mi se dopao…spolja…unutra mi je izgledao kao neka nokia S60,to mi je bilo malo odbojno…zato sam uzela android,kada mi je postalo dosadno skinula sam open home,pa jos jedan open home…i pocela da menjam biose…od njega napravila hero,pa desire…i td
android je dobra stvar ali sam uvek imala neki osecaj da mi nesto nedostaje…dali je to zbog toga sto telefon izgleda previse samsungovski,jer ih nesto ne volim neznam…sve u svemu sada sam na win…ali se jos privikavam…
Ja imam K610i.
Ceo je izgreban, padao mi 200 puta, ali me super sluzi vec 3 godine.
Dok ne crkne (pu, pu, pu) necu uzimati drugi, mada mi je za oko zapao SE C902.
Je li imao neko iskustva sa tim telefonom (mislim na C902)?
Nemam ni ja ni jednu temu, osim wallpapera iz winterborda. Svi kopiraju temu iPhona, zasto bih ja sad menjao “themu” koja je po meni savrsena? A i verujem (nisam probao) da theme bas jedu memoriju, a 3G je nema bas za rasipanje.
bilo mi zanimljivo koristiti winterboard neka tri meseca, posle kad sam skontao da mi se zbog njega pola aplikacija vraca u “desktop” skinuo ga, i to je to.
Ja imam vec neko vreme Samsung Omniu HD i8910-8gb,i zadovoljan sam sa njih,tel sam otkljucao i napunio sa svime i svacim,ali polako mi postaje dosadan,pa bi mozda presao na iphone-cisto da vidim kakav je.
O da ode i moja Nokija u vecna lovista… Kakav je Smart gledam po netu i vidim ljudi se zale na baterije, kao i na Brew OS… Ni jednu aplikaciju na netu, ma ni IGRU nisam nasao za Brew…???
Posle vise od sat vremena cekanja u redu u Telenor-u, “ljubazni” gospodin mi je rekao da moram imati tekuci racun da bi kupio telefon… Nenormalno iznerviran izasao sam napolje i rekao da od mene dinara nece dobiti, p*****m im se u mrezu… Kasnije odem do MTS-a sa ortakom da on promeni sebi tarifu, i tu posle cekanja od pola sata i silne neprofesionalnosti osoblja izleteli smo napolje…
I tako da sam se odlucio za neshto sto sanjao nisam da cu uraditi. Iskesirati bogme podosta novca za telefon… I to za Iphone 2g 8gb… Da me neko dobro poznaje rekao bi da sam sam sebe pobio ovim (nikada nisam dao iznad 100e za telefon) ali boze moj jednom se zivi… Cekam kurira da mi dostavi lepotana, naravno polovnog (ipak nisam toliko lud :)) pa vam se javljam za dva dana sa slikama i takoreci malim review-om… Inace koga zanima (posto vidim da se Pedja i Peca interesuju) izasao me je sa full opremom, star godinu dana 170e.
uslovi za dobijanje telefona “na kredit” kod bilo kojeg mobilnog operatera su jako jako minimalni.
ako ti je puno i taj zahtev da imas tekuci racun, cisto da mogu u kreditnom birou da provere da li si se vec ozbiljno opteretio ratama, onda svasta.
pa ne mogu na rec da ti veruju da ces im redovno placati, a vec maksimalno rizikuju sa vecinom ljudi kojima odobravaju pakete.
to za tekuci racun je samo kod vip-a mada mi se cini i da je kod telenora dok je kod telekoma da uzmes fon prava lutrija… oni koji su za 1 dinar su uglavnom krsevi a oni imalo ozbiljniji kostaju ko svetg petra kajgana i jos je jedna cena kada se uzima na godinu dana a druga kada se uzima na dve godine a treca cena zavisi od predplate koju izaberete (sto skuplja predplata to je jeftiniji fon i sto je jeftinija predplata skuplji je fon) ali sve moze da se obavi sa licnom kartom samo mora da je vazeca lk…