pa pobogu, kolikim slovima treba da napisem da je to situacija samo kod mene licno i ni za koga drugog to ne tvrdim.
rekao sam vam vec, probao sam iPhone, nije mi se svideo, citao sam opise iPhone-a. (al ne na benchmarku, lol) i nije mi se svideo.
Volim da radim Copy-Paste texta, volim da pokrecem vise aplikacija u isto vreme, volim da napisem svoj program za operativni sistem na telefonu bez da placam bilo sta apple-u ili prolazim kontrole, volim da snimim video klip s’ vremena na vreme bez skidanja dodatnih aplikacija, volim da posaljem sliku drugaru preko bluetooth-a, volim da slikam nesto i posaljem drugaru kao mms, volim da imam leganal nacin da dodjem do telefona i da mogu uvek da iskoristim svoju garanciju, najvise od svega navedenog - volim da browseujem netom isto kao na racunaru, sa sve flash sadrzajem koga je i dalje mnoooogoo.
sve to mi iPhone nije nudio kada sam kupovao prosle telefone. iPhone 4, pogotovo kada dobijemo zvanicnog uvoznika, ce mozda deo tih problema resiti, i sigurno cu i o njemu razmisliti prilikom sledece kupovine, al u ovom trenutku dzaba sve.
da me neko sa strane pita sta da kupi, iPhone ili HTC Desire, ja bi rekao “nemam pojma sta je tebi bolje”. al ako me pita za moje misljenje sta je bolje, ja bi mu rekao “nemoj da se vodis iskljucivo time, ali po meni je HTC bolji”.
i ne treba mi sertifikat od strane i HTC-a i Apple-a da bi formirao svoje misljenje.
jel moras da spavas i sa Andjelinom Dzoli i sa Milom Kunis da bi imao pravo na svoje misljenje koja je od njih dve bolja riba ?
jel moras da provozas i ferarija i porsea da bi imao pravo na svoje misljenje da kazes koji ti se vise svidja ?
A ova moja prica je i daleko bolja od primera andjeline i mile, ili ferarija i porsea, jer sam iPhone probao pre kupovine mog HTC-a.
sto se u principu svodi na test voznju pre kupovine kola.
provozas sa prodavcem 15-ak minuta porsea, provozas ferarija, citas opise, uporedjujes statistike i odlucis koji ti se generalno vise svidja po svim faktorima.
sad ces ti nekome da kazes “nemas pravo da kazes da se TEBI LICNO vise svidja ferari, jer nisi nikada bio vlasnik porsea”.
da, vazi…
-Edit-
e da, i jos uvek cekam dokaze da sam ja pljuvao iPhone vise nego sto su ga obozavaoci hvalili.
posto kolko znam, i dalje je jedina i najlosija stvar koju sam rekao za iPhone “death grip” sa antenama.
u ovom postu sam naveo stvari koje moj htc ima a iPhone ne, al to nije pljuvanje nego poredjenje.