mocan fon…imam program fake mesiges…extra stvar da se izvlacite sa sastanaka,posaljete tj podesite vreme,posaljioca i text poruke,i onda vam stigne kao realna…bezbroj podsetnika,programa za muziku i DVX,instalera,extra je jer ima wirlles,samo nisam ubacila ni jednu igru,da se ne zaboravim:D
Samsung E-250. Odlican, nije skup. Uzmem konverter i prebacim neki film na njega. Kupio sam ga pre godinu z 130 evra.
Sada je jos jeftiniji, a i vidim da ga dosta ljudi koristi.
Moj fon je:
NokiJa Ultimatum 1000 TB , red toth i infrapink, ima tastaturu od A do ZNJ,imam i dodatni opticki mis da prikljucim, trenutno njegov hardwer moze da podrzava Crysis Mobile…
E nabavih ja Iphone 3G 16 giga i telefon je najjaci. Nema telefona koji se moze porediti sa takvim apliacijama i mogucnosti za muziku. Telefon je kao ljubav, kad ga imas srecan si, gad ga nemas tuzan si :D:D:D
Ma da…Ja sam se pre cimao oko toga, ali sam shvatio da mi pola toga uopste nije potrebno i da dajem puno para za nesto sto cu malo ili necu uopste koristiti…Sledeci mob cu gledati da bude dobro izradjen, da je udobna tastatura za kucanje sms-ova i da ima ok zvuk… A realno mislim da takav mob ima da se nadje vec za negde 100jevreja…
Imam neki Samsung na otvaranje, onako nije los.
Moji su mi ga uzeli u VIP-u za 300 kinti mesecno.
Mada i ne treba mi bolji, mob mi jedino sluzi kad me neko cima da se javim il da ja nekog zovem i pravo da vam kazem uopste ne kapiram one likove sto da ju za telefon po 300,400,500 Evra…