Puno symbian telefona sve do izuzetnog Iphona, onda sam presao na HTC sa Winmobile os ali sam se razocarao za nekoliko dana i to cudo prodao da bih kupio HTC Magic jest da je mator ali je zato android VRH, bar po meni-brz,pouzdan,lepo podrzan od a vecina aplikacija je besplatna, jedino je kvalitet igrica na puno nizem nivou u odnosu na recimo onih iz Appstore-a…
evo ga moj
samsung sg 5230
android je updejtovan za htc hd2 i sad ima 2.2.1 i sad radi sve sto radi i na jrednom android baziranom uredzaju samo sto ovaj ima i wm
a kakav gps problem imas u wm ili android i jel zvucnik toliko los od hd2 meni mnogo krci jel isto to i kod tebe?
Imam telefon Nokia N97mini i imam sve one aplikacije koje kostaju, ali sam ih ja sa onim signerom ˝sredio˝ Jel ima neko ideju sta mogu da ubacim? nesto novo?
i ako nisam sto posto siguran da’l je HD 2 bolji od iphone-a ili ne, pošto isti nisam ozbiljnije probao, moram da kažem da ne vidim poentu tvog posta, Akiris.
Jel se kvalitet telefona ocenjuje po kvalitetu zvučnika ?
Mislim, može HD2 da ima lošiji zvučnik ali opet da bude bolji telefon…
Za sada nokia xpress music a od nove godine iphone 4!
Trenutno imam neki samsung, krs u svakom slucaju ^^
Mnogo mi se svidja iPhone, mada kod nas je preskup tako da nista od njega =/ Zato planiram da uzmem Samsung Wave. Preko Telenora uz dvogodisnji ugovor (1500 mesecna pretplata), moci cu da ga uzmem za 17 000 dinara.
Telefon je stvarno dobar i dosta podseca na iPhone (sto je veliki plus za mene!)
Koliko je iphone u Americi? Pitam posto imam priliku da ga kupim tamo, ali da li ce raditi na nasim karticam, tj morace da se…
da hd2 je bolji od iphone po meni iz nekoliko razloga 4,3" ekran 1ghz procesor 512mb ram kamera je ista,multitasking,reprodukcija divx filmova sa prevodom bez potrebe za ljepljenje prevoda vec kao na pc kopisras prevod i film pod istim imenom u jedan folder i samo klikni play i uzivaj na velikom ekranu multiple os (windows mobile,android,ubuntu,a jos malo i windows phone7) i android radi stvarno dobro na hd2 kao sto sam rekao jedini problem kod njega je zvucnik sto stvarno nervira a naviko sam se na 5800 ostalo je super takodze sto je najbolje hd2 moze da se koristi i kao jb za ps3 :D:D:D a akiris ti koji bese telefon imas
Uzeo sam Nokiu N8 pre jedno 2 nedelje i super sam zadovoljan, fotografije su jako lepe, video je bruka, snima u 720p rezoluciji, minut video zapisa oko 100 mb zauzima, ali je stvarno bruka. Jos jedan veliki plus je touch screen koji je sada odlican. Imao sam N97 godinu i po dana i na njoj nije bio nista posebno touch screen, mnogo je bolji bio na Htcu i naravno na Iphonu ( kojeg licno ne volim, ali ne osporavam touch kao najbolji ), ali su ovde ucinili bas znatan pomak sa istim. Sve u svemu, jako sam zadovoljan aparatom i moj jedini minus je Symbian za koji je Nokia zapela kao blesava iz meni nepoznatih razloga. Navikao sam se na njega, ali smatram Android platformu mnogo komotniju i bolje odradjenu za koriscenje.
Ja planiram uskoro da pocastim sebe novim fonom pa sam u dilemi Iphone 3GS ili HTC Desire,volim da uzmem kvalitetnu stvar jer ne menjam cesto telefone,prethodni HTC wizard sam kupio kada je kosta Boga oca i nosi ga skoro 4 god. dok nije ispustio svoju plemenitu dusu… Sada isto planiram da pazarim neki dobar fon. Trenutno vise naginjem ka HTC Desireu iz nekoliko razloga:
- Posto ne menjam cesto telefone,veoma mi je bitna garancija a posto Srbije nema na mapi sveta Apple-a i gotovo svi ip-ovi su na “crnjaka” ovde kod nas,niko ne daje garanciju,a ja sam po prirodi maler tako da mi je malo cimanje da se upustim u tako nesto dok npr u telenoru ako se uzme Desire dolazi sa 2 god garancije cini mi se…
- Otvorenost Androida u odnosu na ip OS,studiram elektroniku pa sam zbog toga geek i volim kada imam sto manja ogranicenja
- Bolji internet browsing (izuzetno bitan za ubijanje vremena na dosadnim predavanjima) na HTC-u gledao sam dosta uporednih testova i u vecini je bolje prosao desire i zbog flasha a i zbog brzeg otvaranja strana,mada razlika i nije toliko primetna,i IP opasno obavlja posao
Oba telefona su odlicna i verovatno necu pogresiti ma koji da uzmem ali zbog ovih nekih stvari cu verovatno na kraju se odluciti za Desire…
Posle svega onoga sto sam ti rekao za iPhone na drugom forumu. Odlican izbor svakako.
Kao neko ko poseduje Desire i probao je iphone, mogu ti reći da kako god da okreneš - nećeš pogrešiti.
Desire po meni zaista jeste bolji za net. Iphone je bolji za gaming (ako hackuješ da instaliraš džabe aplikacije koje se plaćaju)
Sve ostalo, kako kome, meni je desire bio bolji izbor i njega sam kupio.
E sad, moram da te upozorim, HTC ima problema sa kontrolom kvaliteta. Dosta HTC-ova se reklamira, pa čekaš da ti poprave/zamene.
ne znam kakva je siutacija sa iphoneom, ali ako uzmeš HTC budi spreman da ćeš možda tek iz drugog pokušaja dobiti kvalitetan primerak, ali kada jednom uzmeš kvalitetan to je to, rešio si sve svoje potrebe na duže vreme, nema šta.
Ako se odlučiš da ideš put desire-a, obavezno testiraj kad ti daju telefon da li se resetuje sam od sebe nakon duže aktivne upotrebe.
Bila je felerična serija koja se pregrejavala i gasila. Ako se gasi, odmah traži drugi.
baš greota što ima tih loših primeraka HTC telefona (pretpostavljam da takve najviše i guraju na tržišta poput naših)
al kao što sam rekao, bolji mobilni uređaj ne mogu ni da zamislim, ako uzmeš dobar primerak.
Ne bi menjao svoj desire za dva iphonea. (osim naravno da ih prodam i opet kupim desire)
Uh nisam znao da postoje i revizije sa felerom,znaci moracu da obratim i paznju na to… Pa razmisljao sam da ga uzmem preko telenora uz neki normalan Postpaid paket i plus na 6 mesecnih rata,odgovaralo bi mi… A cini mi se da oni ako potpises ugovor na dve godine daju i garanciju na aparat takodje 2 godine… s’toga cu moci da se zalim ukoliko mi zapadne taj sa felerom. Inace eto u cemu je stos,i koliko bi mi znacila garancija,sta da radim da naletim na neki Iphone koji brljavi ili sta ti ja znam,bez garancije,samo da sednem na trotoar i da placem pored njega,mada dobro da ne gresim dusu do sada nisam cuo da postoji IP sa nekim felerom…
Inace da li si ti irreal uzimao preko nekog mobilnog operatera uz ugovor ili si direkt kupio iz prodavnice? Da li se isplati da uzmem iz telenora?
Moje skromno misljenje je da sta god uzeo neces pogresiti… No u ovom slucaju bih isao radije na HTC Desire bash zbog te garancije…
No za mene posle Iphone-a bilo koji telefon da uzmem u ruke mi je ko igracka, lagan, plastican, da ne kazem nekvalitetan ;)…
To je vec stvar ukusa.
Pozz
Ja kao ljubitelj iPhone bih ti rekao u konkretnom slucaju da dobro razmislis ,imam iPhone 3GS i iPhone 4, razlika izmedju ta dva u ekranu je mnogo velika.
HTC desire sam drzao i probao par minuta mogu ti reci da je ekran kvalitetan i mnogo dobro osetljiv na dodir…
Neces pogresiti i ako uzmes HTC mada iPhone je iPhone.
Nadji dva uredjaja i istovremeno ih testiraj pa se odluci jer je stvar ukusa i tesko je diskutovati.
ako gledas android i ako imas $ najbolji ti je glaxy s,i ako nevolim samsung galaxy s je stvarno extra kao i deisre hd ali on je dosta skup
a iphone on je vise ko psp igracka…
Uzeo sam uz paket prenesi plus 1gb kod telenora.
ovaj paket mesečno košta oko 1400 dinara. imam 300 minuta, 300 poruka, 1000 minuta u telenoru i 1Gb interneta mesečno.
Sve što ne potrošim prenosi se u sledeći mesec, tako da uvek imam i ha haj preko toga, jer slabo trošim.
uz taj paket telefon košta 27 000 dinara.
Nudili su mi i mogućnost da tih 27 000 platim na 6 mesečnih rata uz račun za telefon, al u tom trenutku mi je više odgovaralo da platim nego da razvlačim.
u svakom slučaju, to je isto super povoljnost.
haha… da upravo sam i ja bacio oko na taj paket. Nekako bi mi najvise odgovarao jer kao i ti nisam neki veliki potrosac. A super je sto ukljucuju i 1GB neta. Mada na fakultetu gde bi ga najvise koristio za net imam i wifi sa protokom od 1000 Mbit…
E a reci mi jos samo kako ide to sa garancijom,2 god garancije jel tako?