Cek cek, koliko ja znam Telenor treba da sklopi ugovor sa Iphone-om… Proveri, jer ako to urade, onda bolje idi na Iphone…
A odakle ti to? Ima li negde nekih najava ili datuma kad bi to moglo da bude?
Trebali su vec u oktobru da izbace 3gs, ali nisu… Mozda ce od sledece godine poceti… Proveri na google-u…
I ja merkam HTC Desire, bas mi je drago sto ima puno pozitivnih komentara. A jel se zna od kad ce se moci preneti broj na neku drugu mrezu? Uzeo bih HTC u telenoru a ne menja mi se moj 064 broj
Evo vidoh sada da je bilo kao suskanja o dolasku iphona u telenor ali mrka kapa,koliko vidim spominje se samo IP4 kome ce i da bude u telenoru cena biti vrtoglava,mada nema bas nekih jasnih naznaka da ce ga stvarno i biti,mahom nagadjanja…
@Boris6
Pa mozes preneti i sada tj. trebao bi da mozes ali npr 063 pa taj tvoj br. ali ti to opet nista ne znaci… Jer i onako ces morati svima ponovo da dajes br iako je promena samo u jednoj cifri,tako da ti preporucujem da se ne vezujes sentimentalno za broj vec slobodno predjes na drugu mrezu jer ces se kroz 10 dana potpuno navici i na novi br i bice ti isti kao i onaj stari,nece ti toliko puno nedostajati kao sto mislis…
Znam za to ali mislim da od sledece godine mozes preneti ceo broj na bilo kojeg drugog operatera. Znaci moci ces imati 064XXXXXXX na telenoru ili vipu. Nasao sam sad ocekivano vreme, kazu mart sledece godine
B92 LINK
jeste, sigurno u prvoj polovini sledeće godine dolazi promena operatera sa zadržanim celim brojem.
@illusion Da, garancija je dve godine.
Ako te zanima bilo šta drugo u vezi Desire-a samo pitaj.
Kad bi mi neko rekao da ce se iPhone pojaviti u Telenoru onda bih sacekao ali ovako … Ipak, ostaju mi 2 odlicna telefona:
-HTC Desire
-Samsung Wave
Sta vi mislite ? Meni se Wave svidja zato sto je bukvalno kopija iPhone-a, i zato sto ima bolji TouchScreen.
Ne znam mnogo o Desire’u, mada tu je YouTube!
Pomognite mi da odlucim
iPhone ima u nekim maloprodajama, pogledaj MobilniSvet.com - najpose?eniji srpski sajt o mobilnim telefonima
A što se tiče ova dva gore, ako ti pare nisu problem uzmi HTC Desire.
htc desire jer ima android sistem koji je najbolji do sada posle ios jaci je od wawe hardverski ne mnogo
i wawe nije los samo…
Ja sam se dvoumio oko Iphone-a i Desire-a pa je odluka pala na desire,ima par stvari koje mi izuzetno znace a koje uz Iphone ne bih mogao da dobijem,tako da cu ga uzeti preko telenora u toku ove ili sledece nedelje. A sto se tice wawe-a ne znam sta da ti kazem,zazirem mnogo od samsunga nisam imao uopste dobrih iskustva sa samsung telefonima,mada ne mogu reci da je los wawe. Ja sam se nekako odlucio za brend koji mogu slobodno da kazem preuzima primat na nasem trzistu polako ali sigurno,HTC postaje ono sto je nekada NOKIA bila u Srbiji…
Najlakse ces odluciti ako kontkretno postavis sebi smernice sta ti je bitno u telefonu i onda potrazis savet,tako sam i ja uradio u vrlo brzo pronasao sta bi meni odgovaralo…
Lepo “prelistaj” you toube ima dosta dobrih review-ova o Desireu koji ce ti pomoci da uvidis sve njegove prednosti i mane… takodje pogledaj i o aplikacijama koje nudi android pa ces videti da li ti odgovara ili ne.
Kako se otkljucava Iphone da bude simfree? I je li ima to veze sa jailbreak-om?
To se zove jailbrake…A kako se otkljucava,to vec ne znam.
jel ovo samo meni tesko da poverujem ili…
Izgleda da su to 2 odvojene stvari. Sad gledam kako se radi SIMFREE za iPhone 3G (najnoviji fw).
Haha i ja sam htio ovo da pitam, ali reko sigurno se zanio sa nulama :).
polu molemonjeni N95 8GB i SE S312 nemam nista u njemu imam u N95 par aplikacija tipa slick ,gmail i tako
Da li je moguce hackovanje Desire-a ? Za besplatne aplikacije.
[QUOTE]Desire po meni zaista jeste bolji za net. Iphone je bolji za gaming (ako hackuješ da instaliraš džabe aplikacije koje se plaćaju)
Da li je moguce hackovanje Desire-a ? Za besplatne aplikacije.[/QUOTE]
Pa ako mislis na rootovanje onda moze
sent from my htc hd2
da, može da se rootuje, ali pažljivo sagledaj da li ti je to uopšte potrebno, jer da bi instalirao za dž aplikacije koje se plaćaju ne moraš ni da rootuješ, samo ih skineš sa neta, prebaciš na fon i pokreneš instalaciju, dakle, jedina razlika je što ne možeš direktno sa Market place-a da ih skidaš već ih nalaziš alternativno.
E sad, čujem da se sprema novi sistem za Android gde će se na njihovim serverima voditi informacije da li si nešto kupio ili ne i neke nove provere, al to će retko koja aplikacija koristiti u skorijoj budućnosti.
Uuu, sto je to dobro
Inace, kad smo vec kod Desire-a, kakav mu je Touch Screen ? Gledao sam neke klipove po YouTube-u i negde je prilicno spor.Kada kazem spor, mislim na to da mu je “fps” veoma slab dok na primer scrolujes po meniju / Homepage-u. Mada to je samo u nekim delovima - Mozda su koristili neke aplikacije, pa je zbog toga.
To mi se jedino ne svidja, kao i multi-touch zooming - Ne znam kako da ti objasnim, mada, velika je razlika izmedju iPhone-a i Desire-a po pitanju multi toucha. Ako budem nasao Video u kojem sam to primetio postovacu.