Pa to nije cudno ni najmanje.
Opravili su mi limariju. Iskreno bas sam zadovoljan kako su uradili.
Nisam zadovoljan na cenu ali to je vec druga stvar.Bitno da si zadovoljan
Koliko ovo ruzno izgleda ![]()
Pričao mi isto lik mehaničar na audi r8 boca antifriza nešto 500 600e i stave od golfa fizički ista a košta 30e
Isto je bilo kako je lik Bugati Vejron opravio sa nekim delovima od Vagena za mocnih 35€ u servisu mu trazili hiljade i hiljade..
Drago mi je sto eu proizvodjaci pucaju. Zato sto su stvarno govna.
Najjace je sto je kod ove grupacije to itekako izrazeno. Doslovno od momenta kada je Audi uzeo Lamborghini vec prvi model nakon preuzimanja je imao delove koje si mogao videti u nekom Audiju. Lamborghini Urus doslovno Q8 , cak kad se udje dublje u pricu kazu da je Audi poprilicno imao udela i u Lamborghijevim motorina tako da v10 i v12 nisu bili bas pravi italijani , o v8 koji se nalazi u Urus-u mislim da nema potrebe ni pricati , aham RSQ8. Doslovno ljudi vec dugo godina prodaju automobile zbog imena , kvalitet je u drugoj prici.
Sve stoji ali Lambo je tek dosao do kvaliteta kada ga je kupio vagen. Jeste da deli delove sa vagen grupacijom ali je dobar. Za razliku od perioda kada su ga drzali Italijani i bio klasicno ulickano djubre..
Ovo je najveca prevara od auta svih vremena.
Ja ga vozam i vozim se u njemu cesto.
Jeste, ide to kao mecava, 605ks sjajno sve, ali brate, 200.000 EUR za zenski SUV koji je nista drugo nego Q3 sa vise snage, koju opet nemas gde da koristis.
Tesko bacanje para i klepetanje po usima.
Ne znam jel ste videli novi GLB i GLA na sta lice, ajde GLA spolja i nekako. Ali motorizacija - samo 1.6 ![]()
To su kineski motori. Iz Geely-a.
Motori kineski, cena nemačka, kvalitet francuski. PRELEPO
Postoji prompt za chatgpt da ti odradi sliku auta po uzoru na igru NFS Most Wanted
Ovako je kod mene ispalo a ispod je prompt kome je dosadno da se igra malo ![]()
Render this image as an authentic in-game screenshot from Need For Speed Most Wanted (2005) on the EAGL 3 Engine. Reconstruct vehicles, architecture, terrain and props as native polygonal 3D assets. No Ul or HUD,
Convert all subiects to native EAGL 3 assets by simplifving geometrv to reflect 2005-era 3D modeling. Show slightly visible polygon edges on curves, rigid panel gaps, and game- ready topology. Use mid-2000s shader behavior for vehicle paint
The environment must match the grimy, industrial streets of Rockport City or Rosewood: overcast autumn weather. bare trees. and low-res asphalt textures. Architecture and props must be modular and geometrically simplified with visible polys anc baked textures.
Apply the game’s signature color grading. Lighting must feature aggressive bloom, overexposed skies, and high-contrast, hard shadows.
Ovo je od neke random slike kroz gemini u tokyo vajb konverzija.