Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Ma prosto nema mesta za toliko mnogo brendova u EU. EU umire dok ostatak sveta raste po potrosnji.

Ako EU proizvodjaci misle da opstanu potrebni su bolni rezovi i ukrupnjavanje firmi. Vecina tih eu brendova je izgubila davno publiku i identitet.

Vremena se menjaju.. Uz to vecina proizvodjaca je izgradila sve na jeftinoj i cak robovskoj snazi bez konkurencije..

1 Like

Pa ono ima i toga jednostvno u 4grupacije imaš po nekoliko skoro istih prozvoda samo sa drugom značkom i cijenom

1 Like

Napravili su kakofoniju. Svi su izgubili identitet.. Evo primer moje omiljene marke kola BMW.

Napravili su gomilu sranja bez identiteta. Imaju brojeve od 1-9 i onda sve opet isto samo X 1-9

Beskorisno i zamorno.. A znas sta je jedino u prosloj god imalo rast i plus??

Samo M grupacija i Mini. Sve ostalo sviranje k… . .

Da.. Audi objavi da ce da se malo konsoliduju i smanje ponudu sranja.. Kazu sada imaju preko 100 opcija za volan :rofl:

Pa kome to treba realno. Nije ni cudo sto propadaju.

1 Like

@n00dle evo u komšiluku za tebe auto

1 Like

Nedeljno popodne

3 Likes

Neka ostane u najlonu. Takav je najbolji :smiley:

1 Like

1 Like

1 Like

1 Like

Slobo i dalje ne pratis preporuku o promeni stepena prenosa. Ccc.

2k rpm je optimalno to je za eco vožnju preporuka

Savrseni obrtaji za propast svakog dizel motora.

U tom rasponu radi onaj smrdljivi EGR.

Sve preko 2200 ne!

2 Likes

Biće posle, DPF Filter full :smiley:

2 Likes

Sve, dpf, egr.. Landasonda sve…

1 Like

Za kruziranje je ok

Da, samo je to preporuka za ove buljase iz kalifornije gde laziras podatke da nema zagadjenja. Zatoga i prave da sam menja do 2200. Da bi mogli da se lazu u krug kako iza izbacuje ljubicice..

Neka je 2400 obrtaja i sve top. Samone biti u opsegu 1800-2200

1 Like

Zato je jako vazno za dizele da se voze na otvorenom i malo u obrtaje.

Zeznuto je ko ima automatik. Trebaga staviti u S i rokaj. Da se ocisti.

1 Like

A sta cemo sa automaticima 8 brzina?

Kad mi salta na 1800 obrtaja, da ga jebem tad ga salta, osim kad stisnem jace gas onda na 2000-2200.

I cuvena zamena ulja u menjacu, koju niko nece da radi…

1 Like

Pa napisao sam iznad. Ubacis u S i vozis tako neko vreme. US modu menja brzine na visokim obrtajima.

Uz to imas sigurno semi mod gde sam mozes da vratis u nizu na volanu ili na samom menjacu.

1 Like