Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

pa skidaju jel hvataju vas naložene na kilometre. :joy:

Pricao mi drugar iz iskustva. Kupio nov auto, od prvog dana redovni servisi, prava kilometraza 290000. Msm da je 2015 god vozilo ako se ne varam i ono bas ga vozi, ali odrzava max. Doslo vreme da se zanovi i eno muka sa balkanskim seljacinama. Vataju ga na kilometrazu i ubijaju cenu i svakakve price. Pa ti onda druze idi kupi auto sa vracenom kilometrazom pa uzivaj sa pricom “150k na tabli al ko zna kolko je presao”. Jel to ko zna, pali nase vozace, imaju fetis na to. Ne moras ni da odrzavas. :joy:

1 Like

Pa slusaj, bitno je da ti licno znas ko je odrzavao auto a servisna knjiga se lako steluje. Kum vozi A6 sa 350000 a uzet sa 150000 i uvek bih kupio taj auto od njega jer znam da je radjeno sve na vreme o sa original delovima. Na prodavacke fore od 189000 svakako ne nasedam :rofl:

2 Likes

pa o tome ti pricam. Ja kilometrazu nikad ne gledam upravo iz tog razloga

1 Like

Isto govno drugo pakovanje..

Ni blizu ovo je dokazana priča

Kada vidis kubikaze znas da je govno. Samo varijacija na temu govno… tvrdo, mekano, proliv..

Da ali konstrukcija iz 80tih 45godina razvoja a ne onaj galski jad

Da, opet slabo i nasvirano i nece trajati.. Uz sva moguca eko sranja i foliranja bice los kao i ostali.

Posle pjurteč sve je odlično

1 Like

Pa to je kao vic kada Muja nosi dva broja manje cipele da mu bude lepo kada se izuje :grin:

1 Like

Pa za auta u kojima je predstavljen je skroz ok a za ozbiljna auta imaju i adekvatni motori FCA Global Medium Engine - Wikipedia

Hmm, 2.0 je ulazna kategorija za iole ozbiljan auto. To isto u US ne bi kupio niko..

1 Like

Koliko izdrzi krugova na stazi?

Oba kruga ili pola kruga :grin:

2 Likes

Niko ne bi bolje.. Proslo je vreme Alfe odavno. Proslo je vreme EU kola.. Kroznarednih 20-30god je realno da ostane 3-4 EU proizvodjaca i to samo zahvaljujuci subvencijama drzave.

1 Like

2015te kad je dobila alfa svoju platformu i kad je konačno bila zaokružen proizvod prodaja nije ispratila tako da šta bude bude