U Italiji koriste i auta jer nema svaka bolnica mogućnost da sleti helikopter
Ko ih j… kad su sirotinja. Neka se ugledaju na nas. Mi imamo i sanitetska vozila za organizovanje žurki i prevoz bele tehnike.
Opet.. nece stici nista brze od vecine kola pod rotacijom. Zarazliku od nas tamo se ljudi sklanjaju hitnoj sa puta svakako ![]()
0.6 verovatno😂
Pa 2 litra evolucija ovog što je već na tržištu
Oce to biti u evropskim kolima? Alfa, pezo, citroen, ds?
Klasicna prica svih kompanija danas…
Sve te kompanije su izgradili neki drugi ljudi, koji su davno umrli ili otisli.. nasledile neke “cavice” koje kuckaju po kompu i misle da znaju… bave se glupostima.. ako neko misli da smo mi u Srbiji “cacilend” grdno se vara.. zapad je 10x veci cacilend samo su se dovoljno nakrali za 500god pa se nakradeno dugo trosi..
Očekivano je bilo kordinacija dva slična brenda
Pre jedno 2 nedelje pocnu da mi trepere LED diode u farovima (pozicija). Razmisljam dal da se bacim u resavanje ili da vratim fabriku, rekoh, Angel Eyes prelepi farovi daj da ih popravim. Zovem prvo elektricare, ni jedan se ne bavi time. Onda mi kolega sa posla rece da postoji bas servisi za farove i ja krenem redom da zovem. Niko ne radi Toyotu. Konacno po preporuci nadjem servis za farove i iteram vozilo. Oni bace pogled, kazu nema problema. 3 diodice od pet trepere, zamenice ih. Jutros me zovu i kazu da su zavrsili far ali kao ove diode u ovom drugom faru ti slabe vec, ices da menjamo? Ja nesto mislim ajde kad je auto vec tamo nek urade i to. Pitam kolko novca da odem na bankomat da podignem? Kaze 250e. DVE STOTINE PEDESET EVRA ![]()
Ja izneverovao al kao ajde, svakako kad sam pokrenuo pricu, teram do kraja. A smesno mi je zato sto je par novih farova 330e ![]()
Pakao kolko kosta takva glupost al ajde. Do sad sam vec pukao nesto jace od 800e na sredjivanje i tek imam u planu za dalje. Lep je ovo hobi ![]()
Bukvalno i ne isplati se cimati i remontovati za tu razliku,sledeći put pitaj prije nego počnu koliko bi orijentaciono moglo da košta da ne bude šok.Polako ulaziš u bermudski trougao auto mehaničari-auto električari-auto limari.Bar nećeš imati para nikad za kladžu,drogu i kurve
Ovako tesis sebe kad se zajebas u nekoj odluci ![]()
Ahahah taj fazon