Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Ja imam već nekih godinu dana Ottocast U2AIR Pro Wireless. Radi kao san.

2 Likes

Odradio gemini ove skinove

1 Like

BYD Yangwang U9 oborio globalni rekord brzine za električne automobile – 472,41 km/h - Vrele gume BYD Yangwang U9 oborio globalni rekord brzine za električne automobile – 472,41 km/h - Vrele gume

Generalno vecina el vozila ne moze da predje nista ako vozis brze od 120km/h i to im je puno.
Ovo sto si okacio je superali to je samo fora da se reklamiraju. U realnim uslovima vecina BYD je MAX brzina 160km/h

Koliko se tržište promijenilo? Audi A4 je 2005. godine bio prodavaniji nego Dacia Sandero danas https://share.google/chimvFb185L2hlvpL

Odlican tekst..

1 Like

Manjak inovativnosti pod izgovorom ekologije i nametanje električnih vozila koja su u kini bagatela a oni stave svoj logo i x10 cijena.Ja to gledam kao analogne I digitalne satove svaka grupa ima svoje kupce i treba da bude izbor

1 Like

Ovo se vozalo u nfs u2 legendaran auto

1 Like

Samo da napomenem, ako neko nije ispratio posto je reklama skoro pa nikakva, Ponedeljak 22.09 od 16-19:30 se parkira Gumball 3000 u bg blizu trga republike. To je jedna od povorki koje sibaju evropom, 100+ bugatija,lamboa i cega svega nece biti. Klinac odbrojava dane, veli, bice forza horizon uzivo :smiley:

2 Likes

Sad lad spomenu RX7 :smiley:, citao sam malo o RX8ici jer 7 naravno nema kod nas nigde. Osmica ima jedno 4-5 modela sa poprilicno pristupacnom cenom. Mada, citao sam dosta o njihovim Wankel motorima i ono je bukvalno robija :grinning_face_with_smiling_eyes:. Bratu trosi 20l u gradu i mora da radi neki sistem ubrizgavanja ulja jer ono cudo trosi ulje kao ludo. Jos kolko sam skontao on nema veliki servis ali zato mora da se radi rebuild motora na svakih 60k km. Super auto za voznju ali nocna mora za odrzavanje.

1 Like

Igrom slučaja dok sam kratko radio na gazpromneft pumpi dolazio je jedan stariji jdm fan pa mi je otkrio sve nedostatke istog auta on sipa mineralno 5w40 ili 10w60 zavisi od godišnjeg doba i na sve to uz gorivo sipa 2t ulje kao za skutere da produži koliko toliko život motoru.Isto mi je spominjao tu 20+ potrošnju ali sve ima svoju cijenu auto baš dobar na ubrzanju i ima fantastičan zvuk ali nije za daily opciju nikako

1 Like

propast…

ali i bolje nego da u stelvia pakuju 1.2 puretech

2 Likes

Imaju 2.0t motore ali prestaje proizvodnja istih

This is an Xbox that goes Vroom :joy:

1 Like

Znaci ja ako krenem na put zavisi kroz koje zemlje prolazim malo ce da radi malo nece da radi xbox koji kaze vrooom.

Boze kakvo trosenje pare i kakva besmisao :face_holding_back_tears:

1 Like

Za entuzijaste odličan obd adapter podržava bimmer cod alfa obd carista

App samo za android?