Vjerovatno ima i na ios ja sam na android imam alfa obd i radi odlično i kodiranje
Daj neke utiske.
U poslednji cas sam pozeleo da odem ali nisam mogao da se iskombinujem
Stiglo danas. ubo u USB, spojio telefon i dongle preko bluetootha, kraj price, wireless carplay, cao dovidjenja.
Ok, jel moze sad 2.0 2.2 i 3.0 ? ![]()
Pa tamo gdje ide i nema ispod 3l a šta će biti za ostale to je pitanje
Polako, daj mu malo vremena ![]()
Mene zanima Peugeot, DS, Alfa i Citroen…
To bih sledece uzimao ili eventualno Mazdu ali mi se plače kad ih vidim sa motorčićima
Samo nemoj hybrid. Bezi ko od samog djavloa
Ovo je kao da se prikljucujes cetnicima 1943 ![]()
Pazi burazer mi uze Mazda 6 2015. 2.0 benzin u full opremi , poprilicno dobar auto plus u ovlascenim servisima zbog toga sto je auto staro preko 10godina dobija 50% popusta na ruke i 20% na delove, nije losa ponuda, pogotovo za one koji ti kazu da neces nigde naci delove…
Dobri su ti 2.0 benzinci u mazdama. 2 ima kod mene u firmi. U onim CX5 kao SUV. Samo fino trosi…
Od hibrida samo Toyota, ostalo je meka taki ![]()
U maser-a je prešao ista kuća a vraća se veteran sa ekskurzije iz merca na njegovu poziciju.Fuzija alfe i masera je sve bliža
Ma covek je avangarda ![]()
Samo je problem ovo “zeleno sektasenje” pa vise i nema da se kupi nista da valja. Sada ako hoce da kupis i najmanje normalan auto treba ti 80000-€ da mozes normalan motor uzeti.
Drugar uzeo novu CX-5 hibrid. Ima jedno dve godine. super auto, komforan velik, nema greske. Pricali pre jedno pola godine kad se pojavila CX-8, ja ga jos zezam reko jesi uzeo novu CX-8, on kaze jesam
reko nemoj zajebavati, kaze da, i to dizel. Reko sta bi. Kaze, vidi, super je to kao on tu puni kad kocis, pa kunu se da nema potrosnje. kaze, ja spakujem zenu decu torbe prtljag i krenemo na put. Trosi 14 litara. I kaze, ajde sto trosi toliko, ko ga jebe. Ali je rezervoar za 300km autonomije. i kaze bukvalno moram da cenim kad da stanem. Popizdeo, dao cx-5 doplatio i uzeo cx 8 dizel i kaze sad, druze, napunis i ides. kraj price
Bukvalno me strah malih rezervoara i full struje dok se ne razgrana mreza. Mislim okej je za EU ali kod nas je tuga. Sto kaze drug tvoj, napunim dizel do vrha i eto me od Vranja do Beca bez muke.