Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Vjerovatno ima i na ios ja sam na android imam alfa obd i radi odlično i kodiranje

1 Like

Daj neke utiske.
U poslednji cas sam pozeleo da odem ali nisam mogao da se iskombinujem

6 Likes

Stiglo danas. ubo u USB, spojio telefon i dongle preko bluetootha, kraj price, wireless carplay, cao dovidjenja.

6 Likes

Ok, jel moze sad 2.0 2.2 i 3.0 ? :slight_smile:

3 Likes

Pa tamo gdje ide i nema ispod 3l a šta će biti za ostale to je pitanje

Polako, daj mu malo vremena :smiley:

Mene zanima Peugeot, DS, Alfa i Citroen…

To bih sledece uzimao ili eventualno Mazdu ali mi se plače kad ih vidim sa motorčićima

Samo nemoj hybrid. Bezi ko od samog djavloa

1 Like

Ovo je kao da se prikljucujes cetnicima 1943 :joy:

4 Likes

Pazi burazer mi uze Mazda 6 2015. 2.0 benzin u full opremi , poprilicno dobar auto plus u ovlascenim servisima zbog toga sto je auto staro preko 10godina dobija 50% popusta na ruke i 20% na delove, nije losa ponuda, pogotovo za one koji ti kazu da neces nigde naci delove…

Dobri su ti 2.0 benzinci u mazdama. 2 ima kod mene u firmi. U onim CX5 kao SUV. Samo fino trosi…

Od hibrida samo Toyota, ostalo je meka taki :sweat_smile:

U maser-a je prešao ista kuća a vraća se veteran sa ekskurzije iz merca na njegovu poziciju.Fuzija alfe i masera je sve bliža

Ma covek je avangarda :grin:

1 Like

2 Likes

Samo je problem ovo “zeleno sektasenje” pa vise i nema da se kupi nista da valja. Sada ako hoce da kupis i najmanje normalan auto treba ti 80000-€ da mozes normalan motor uzeti.

Drugar uzeo novu CX-5 hibrid. Ima jedno dve godine. super auto, komforan velik, nema greske. Pricali pre jedno pola godine kad se pojavila CX-8, ja ga jos zezam reko jesi uzeo novu CX-8, on kaze jesam :smiley: reko nemoj zajebavati, kaze da, i to dizel. Reko sta bi. Kaze, vidi, super je to kao on tu puni kad kocis, pa kunu se da nema potrosnje. kaze, ja spakujem zenu decu torbe prtljag i krenemo na put. Trosi 14 litara. I kaze, ajde sto trosi toliko, ko ga jebe. Ali je rezervoar za 300km autonomije. i kaze bukvalno moram da cenim kad da stanem. Popizdeo, dao cx-5 doplatio i uzeo cx 8 dizel i kaze sad, druze, napunis i ides. kraj price

4 Likes

Bukvalno me strah malih rezervoara i full struje dok se ne razgrana mreza. Mislim okej je za EU ali kod nas je tuga. Sto kaze drug tvoj, napunim dizel do vrha i eto me od Vranja do Beca bez muke.

2 Likes