Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Ako ti je želja uzmi,hyundai coupe nebi uzimao u obzir nikako nije japan kao prvo a kao drugo nije ništa spec.Lakše je kupiti nego održavati ta starija auta

3 Likes

Oooo Samuraiiiii, respekt :joy: Koja Celica, ona sa okruglim farovima ili trouglastim…? :joy: Inače nema Supre kod nas, kakva crna Supra. To kao da ti kežual kažu jes da oćeš Celicu ali kad već kupuješ auto, skokni i kupi Nissan R34 :joy: Ja sam merkao Mazdu Rx8, crvenu. :heart_eyes: Ali sa njima moraš da znaš šta da radiš što se održavanja tiče. Svaki auto ako se održava može da bude dobar, i svaki dobar auto ako se ne održava može da bude krš.

2 Likes

Rx8 je generalno nepouzdan auto zato ih ima u oglasima napram rx7 koje su božanstvo na jdm sceni

Cak i pored takve mane motora , japanci i dalje guraju wankel.

1 Like

Wankel je i u rx7 pa je oko 10ak puta skuplja od rx8

Drugi je motor u pitanju , isto je rotacioni ali drugacijeg dizajna i sa manje snage i jos toga. RX8 mozes videti i po dizajnu da japanci pa da ga jebes nisu znali sta zele. Svakako nisam ni pricao o razlici u cenama samo da se japanci i dalje drze tog stila motora i da su ga doveli do perfekcije .

1 Like

Rx7 nećeš naći u Srbiji, Rx8 još uvek i može da se nađe.

1 Like

Ovakva mister :grin:
2000-2002 godiste, VVT-i 1.8 143ks

btw oko odrzavanja sam vec gledao tako da znam otp sta cu i kako cu kada ga pazarim. Ima samo problem sto moj majstor ne voli japance da radi iako mi vec godinama odrzava i suzukija i toyotu, msm da ce popizdeti kad mu ovo budem dovezao na pregled :joy:

2 Likes

Gtr sa aliekspresa :wink:

1 Like

Bas sam pogledao ovaj drugi video i oni su bas naleteli na tipican Celica problem koji sam opisao u mom prvom tekstu. Ja idem u pohod edukovan i informisan :sweat_smile:

1 Like

Da bas o tome pricam , mazda i pored mane samog motora zbog takvog dizajna i dalje ne ostavlja taj motor te u najnovijem dzipu mozes i dalje voziti rotacioni motor. Prosto je cudo kako su se nemci brzo odrekli wankel-a dok su japanci to uzeli i doveli do savrsenstva.

Da samo je ovo motor iz 91" a ne ovi novi što traju ko televizor 5godina

Kad smo kod wankela taj iz 91 traje jednu trku , a rx7 i rx8 nisu mnogo pouzdaniji , wankel je poznat po performansama koje moze da izvadi , tako da mislim da svakako danasnji rotacioni motor jeste izdrzljiviji.

Bilo koji da kupiš isto sra.. drugo pakovanje :grin: bolje u černobil da odeš na odmor :grin:

samo 2.0 TDI. Rakatakataktaka

1 Like

U njega kao u apenca sipaš mešavinu, i na 50000 mora generalna, za koju nemaš majstora.. Divota od života

1 Like

Ljudi jel neko mozda uzimao USB dongle za wireless carplay/android auto? Smara me ovo sa kablom, gledam po netu, ima malih donglova koji se maltene ni ne vide. Iskustva su podeljena, nekome radi besprekorno, nekome nece da se zakaci vise posle prvog puta. Kosta nekih 30-40 evra, pa ne znam, nisam pametan.

ovako nesto recimo:

Upravo gledam Car S.O.S. gde spasavaju Celica 4wd 205ks napravljeno samo oko 500komada

1 Like