pa svaka druga Alfa je u tom nekom stanju ![]()
Nee, tamo koriste samo pouzdane automobile ![]()
Da udari neka apokalipsa samo bi se vozio Golf 2 1.6D
Dobar kinez hvali ga idook porše fan
Drustvo, ozbiljno sam zagrejan da pazarim Toyotu Celicu. Dosta sam citao o ovom autu i u sustini jedini ozbiljan problem moze biti da trosi mnogo ulja. E sad kolko sam citao to moze da se spreci kupovinom Oil Pan-a ili ako je vec u problemu da pljusnem oko 600e za glavu motora. Jurim generaciju od 2000-2004 i vidim da ima par finih primeraka na oglasima za prihvatljivu sumu, 4000-5500e. Iskljucivo gledam ove od 143ks jer ovih par od 192 su mi vec previse za to godiste. Da li je neko od vas imao iskustva sa ovim coupe vozilama i da li bi mogao neki dodatni savet da padne? ![]()
Ona pete generacije je bila fora posle ništa spec.Gledaj supru neku.Po meni bolji izbor mazda mx5 za početak pa posle nešto ozbiljnije
Svako u mladosti mora da prodje fazu kupovine nekih kola koja su rupa bez dna, ulaganje u stvari koje ti ne trebaju… nekoliko godina kasnije i mnogo hiljada € kasnije nauci covek.
Bolje i sada dok nemas zenu i decu ![]()
nista od toga sto si naveo nema kod nas trenutno. Nasao sam dve Mazde rx8-ice i ima jedan Mitsubishi Eclipse doduse generacija ‘97. Ljudi na netu preporucuju i Hyundai Coupe koji je dosta jeftiniji od Celice ali to mi je poslednja opcija iskr.
Sta znam, onaj forum Moja Garaza sve najbolje pise za Celicu, mozda ne bi trebalo mnogo ni da razmisljam vec da pazarim pa ako se sjebem, sjebo sam se. Ide zivot dalje