Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Moze i 12 :joy: meni je 4 dovoljno :joy:

6 ili vise.

2 Likes

Zbog čega 6 ? zašto je to must ? šta fali normalnom autu sa 4 cilindra ? Ne vozim niti ću voziti jer mi i ne treba auto od 300 konja pa da mora da bude 6 cilindra :smiley:

1 Like

Slobo i mare

:grin:

Za sve kojima je 4cilindra dovoljno

Ja sam na 2x5cilindara i 2x4

2 Likes

I 4 x xbox :grin:

2 Likes

To je posebna fun kategorija

Ti si na nečem težem brt iskreno! :grin:

Svako malo dižu putarinu

Zasto vezujes 6 cilindara za trke?
To su nase zablude.. moze biti 6 cilindara i 2.0 ili 2.5…
ne mora imati vise od 120ks.

3 Likes

Kao što juče gledam emisiju SAT-a, kaže moj imenjak, kod nas se gorivo markira, u Bosni ne i jeftinije je, pa vi odlučite sami. Jeste, u Bosni voze škart a mi kao premijum gorivo :joy:

Ne verzujem. Samo ne vidim potrebu. Zašto bi mi trebao auto sa 6 cilindra?

Izdržljivost,zvuk potencijalno prostor za update ?
Ma gorivo ko gorivo samo nek je gdrive dizel :wink:

1 Like

Jebem mu miša Slobo, kao da ću 500 000km voziti jedan auto pa mi treba izdržljivost.

Evo i Fićo od 895 kubika je imao zvuk, a 2 klipa. Fabrika petljala sa auspuhom. Ljudi mislili ide neki ozbiljniji auto kad ga čuju u daljini, a ono kosilica.

Sipao ga sad par puta dok je bio na akciji. Ne vidim nikakvu razliku u odnosu na obično.

1 Like

Od 2.0 do 3.2 a šestak

Svaki auto sa cilindara i vise kubika je dugotrajniji i neuporedivo kvalitetniji.
Konkretno redni sestak je konstrukciski najsavrseniji motor.
Ima najbolji raspored sila, kada npr idu gore klipovi idu dva po dva..
dva u najnizoj i dva u srednjem polozaju.
Zbog toga se potiru sile koje deluju. Samim tim motor i sve vezano za isti trpi najmanje opterecenje.
Radilica je zato dosta tanja i laksa.. menjac i nosaci manje trpe.. itd. Ima jos hiljadu razloga zasto je savrsen.

2 Likes

Bolji aditivi u gorivu,čuva dizne i sistem ubrizgavanja ima razlike u tome

5cilindara mirnije radi i nema traktorski zvuk kao 4 cilindra što ti kažeš bolje izbalansiran u radu

Obizorom da živim u Srbiji Slobo, ništa ne verujem u to što oni pričaju. Gledao si baš na potrošački savetnik kanal možda za aditiviran dizel na OMV pumpi ? Prodavali bukvalno isti kao regularni dizel po višoj ceni.

Verujem da je tako, nema razloga da ne bude bolji. Ali, zašto ga više nemamo ? Dolazimo ponovo do priče o nekoj ekologiji ili možda o trošku samog auta ? Ili i ono, kvalitet znači i manji interval zamene automobila što ne odgovara samim proizvodjačima.

1 Like

Radio sam dok sam bio mlad na gazpromu sezonski znam šta ti pričam

1 Like