Moracu kofer da kupim za krov.
Uspeo sam makar da nadjem fabricki nosac.
Oni Thule su najbolji
Nisam hteo. Hteo sam originalne. Najlepse leze i izgledaju. Posto svi Thule su malo duzi, onda onako malo vire sastrane. Ista je cena bila ali vise volim ove fabricke.
Thule koferi krovni
Upravo sam to hteo da pitam imas li iskustva. Jasno je da svi kazu da je Thule najbolji itd…
Ali… mnogo su skupi. Bas bas… gledao sam polovni se vrte oko 300e ali sam isto tako nalazio kojekakve nove za te ili manje pare.
Pa nije bas da je mlazni motor mamu mu… pa da mora samo Thule.
Pucaj?? Pisi sta znas
Nisam koristio ali velika većina ih hvali,gledaj neku polovnu opciju ne vidim razlog za kupovinu novog,gledaj da nije oštećen i da ima 2 ključa i to je to otprilike.Mopar original kofer za alfu je 320e
Krovna kutija 490L Alfa Romeo (610 KM)
To je sasvim ok. Za bmw krovih kofera slabije ima i skupi su u pm 800+ euro najjeftiniji.
Nisam ja rekao da mora nov. Samo kazem da bih mozda radje kupio nov za 200e nego neki polovan Thule za 300+
Thule ili Hakr, nisam imao iskustva ni sa jednim, ali koliko sam ispratio ta dva hvale.
Da li si razmišljao možda o rentiranju krovnog kofera? Ako ti nije često potreban može biti ok solucija?
Kvalitetnija plastik, otvara se sa obe strane, kvalitetniji mehanizam, bolja aerodinamika. Koristio sam ga doduše pre 10ak godina i da mi treba, opet mislim da bi Thule gledao
Ma necu da rentiram. Nemam zivaca i opet ode 100€
pa dacu 200-300 i kupiti pa imam.
Videcu jos, treba mi plafon 2x godisnje.
Verovatno hocu, jos cu da vidim. Imam fore do proleca.
Kao sto je Huawei telefon bio ubica iphone ili samsung telefona…
Pa iskreno koliko je Tesla sklepan auto sve ostalo može biti vrlo lako bolje od nje
Zaboravljas jednu jedinu i najvazniju stvar.
Zasto nema kineskih kola u EU?
Pa zato sto nije “demokratski” kada je Huawei porastao da samo malo mazne kolaca od demokratskih firmi odmah sankcije…
Kina pravi na stotinedobrih kola ali nema trika da udju u rajh da prodaju…
Tako ce i ovo da bude… izmislice nesto.
Na kraju kada Kinezi ispostuju sve sulude zahteve prosto ce da kazu NE.
Dolazi to kod nas… vrlo uskoro.
Carine i neke izmisljene homologacije i sranja ce na kraju da podignu cenu u nebo. Nece biti isplativo…
Ne mozes igrati u namestenoj utakmici.
Ej pa Vucic je Sijev brat… kina pobedjuje na duge staze, veruj mi