Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Ma to je smesna prica, on je brat svakome ko zeli da mu pozajmi pare koju cemo TI i JA i nasi cukun unuci vracati.
Nije lagao kada je rekao “za nasu decu” samo nije rekao sta?!? Dugovi, beda, robija…

Nemoj da se sekiras ti za 4. Rajh… lako ce oni sa kinom. Kina pokusava da udje ali EU sve brani.
Prosto zabrani i cao.
Jedno pricaju i rade kada njima odgovara drugo kada njima odgovara.
Evo ti primer iz mog posla je Maersk je Danska firma.
Propali, konkurencija iz Kine ih pojela. Kinezi kupili 40% ok… pukla skroz. Kinzi hteli da kupe 100%
aaa ne moze…
Uloze u luke u Grckoj… a ne moze…
Ali zato drzave EU mogu da dotiraju svoje propale firme ali kada to uradimo mi onda je to strasno, pa gde je sloboda trzista…
Imam jos 1000000 primera iz auto i avio industrije, bas saradjujem dosta sa auto i avio industriom.
Ali zato je ok kada zapadne firme drze sve po svetu…
Igra je 100% namestena. Od smrdljivih UN pa do trafike na ulici.

Edit.
Pezo propadne oni ga doplate, opel propao 5x kinezi ponudili zivu lovu 4x vise od Pezoa. Aaa ne moze za manje para ga preuzme pezo.
Staro je to zlo i lopovi. Nemoj da se brines za njih.

2 Likes

Pa dobro,puste kineski novac do nekog procenta i onda ban,drže 20% merca npr 49% pirelli-a i tako more nekih firmi ali uvjek je procent takav da nemaju ljude u izvršnim odborima

nemoj pezo da mi diras jel si lud :laughing:

Salim se, sve su to teska g … :smiley:

Elem, moram napisati nesto malo o novom 508. Nakon evo vec pola godine od kad ga imam i predjenih 18.000 s njim, stvarno je ladja.

Motor je 1.5 HDI 130 KS, nista preterano jak ali sa automatikom od 8 brzina, potrosnja je urnebesna, neki prosek je 5L. na 130-140 na autoputu je oko 4.5L potrosnja.
Kad se ubaci u sport, stvarno postaje zustriji odziv na gas i postaje osetno brzi.
Gepek je veliki i prostran i otvara se skroz, nije kao na A6 ili na E klasi onako kao kantu kad otvoris, bas ima mesta

Screenshot 2023-11-18 145610

Bas je udoban, duzi putevi se uopste ne osete, tih, miran, za sad odlican.
Oprema mu je GT Line pa je nakrcan svim i svacim, i potrebnim i nepotrebnim.
Meni najvaznije i jedino zapravo korisno je adaptivni tempomat, stvarno je pomoc na putu vrhunska.
Ima i ovaj night vision, nije ni on los kad je mrkli mrak.

Nepotrebno ali postoji, kad je guzva ili tako nesto, verovatno dobro kad imate malu decu a neki haos i guzva

Svetla mu sama pale i gase duga, osvetljavaju krivine, i to je isto bas dobra stvar.

A mana nema mnogo, osim sto su se c*ganisali i ugradjivali u njega kao i u sve ostale modele do ovog poslednjeg restajlinga i novog znaka, ugradjivali su rikverc kameru kao sa K550i telefona, bukvalno ono 3 megapiksela iz 2007.

I sve je to lepo i krasno, obozavam ovaj auto, ali kad bi mogao ovaj da imam bilo bi jos lepse :smiley:

Screenshot 2023-11-18 150527

Nadam se da ce da nastavi lepo da sluzi, jos par godina a onda ce da padne neki japan ili eventualno Alfa neka( i sad sam bacao oko na Giuliu ali mi je 508 i lepsi i udobniji i veci i ekonomicniji, a na kraju dana verovatno i pouzdaniji :smiley: )
Za sledeci cemo da vidimo.

edit: Da dodam da je mali volan najbolja stvar na ovom autu. Ja sam mrcina, 196cm i 106kg, ali uopste ne smeta, apsolutno se sve vidi preko njega, a kad iz njega sednem u bilo koji drugi, osecaj mi je kao autobus da treba da vozim.
Mali volan zakon!

3 Likes

Po zadnjem pasusu drži se žopea :wink: ipak si ti stari fan francuskog brenda ili neki passerati

budale…

Koja luda situacija danas za mene…
Kod mene u firmu nekim poslom dolaze muz i zena Ukrajinske tablice.
Da nekako skratim zasto su tu itd… imaju krovni kofer koji zele da prodaju… traze 50 USD posto putuju dalje za EU ovog trenutka…
Rece mi kolega ppsto zna da ja trazim kofer…
Gledam ja onaj kofer…
Reko necu… oni nemaju kome da ga ostave, kaze hoce da ga samo ostavi i neka uzme neko.
Reko nemoj ovde. Na kraju je zvao lika gde su prespavali u BG da mu pokloni i da on sutra dodje do moje firme po kofer…

Koja luda prica ovo je kratko. Ali ja sam u fazonu ljudi su u problemu, mladi bracni par. Beze od jebenog rata.
Da ja koristim tudju muku i tako profitiram… reko a jok…prokleto!!!

2 Likes

Rip panda ll pandina

Mi smo takvi baksuzi da kada bi ovde poceo da se pravi Golf tri godine kasnije VW bi proglasio bankrot i gasenje Golfa kao vozila :grin:

Pa čim su nazvali pandina ne miriše na dobro a ostavili panda ime za svaki slučaj

1 Like

Naslednik zveri sa istoka

Pik njihovog inzenjerskog dostignuca je T72 i treba se toga drzati!

B2 je bio odličan automobil u svoje vrijeme

Samo najbolji u moru sranja. Budimo realni.

Mooožda bi imao mali problem ako pokušaš da ga izvedeš na ulicu :slightly_smiling_face:

Zavisi gde je ulica :grimacing:

Cena litijuma pala za 75%, a električni automobili i dalje preskupi Cena litijuma pala za 75%, a električni automobili i dalje preskupi
via SQUID App https://squidapp.page.link/f9Nv