Ako se setis, i kad bude 205 GTI javljaj molim te
Vazi Nema jos spisak svih automobila koji ce biti ali od 80 komada ce sigurno biti neki za svakoga
Edit: Evo sta izlazi u narednih par brojeva
Osim opel corse svi su mi must have
Tražio danas ćofija, nisam našao…
Baci oko na još neki kiosk. Navavili oni kolekcionari kao blesavi, kupuju po 5 komada da bi ih posle prodavali slepci. Sreća pa živim u manjem mestu gde ljude boli uvo za ove stvari pa se i nađe kiosk gde ih ima
Idi u neku slepu ulicu tamo, izbunari neki kiosk gde niko nije kročio
Ako naletim ovde na još neki, a ti ne nađeš - mogu da ti uzmem pa da ti pošaljem brzom poštom.
Top su ga uradili Spremaj polako neku staklenu vitrinu sa led osvetljenjem
Ahaha, koje govno od kola. Jos samo da napisu da je sasija koju smo mi pravili i dobili od zabara proglasena za nebezbednu jos po standardima 60tih. A mi je pravili jos 50god.
Kada vidis keca on ostavlja uvek 4 traga tockova posto mu je sasija sva kriva. Uzas od kola.
Pa gore pričaju o originalu a ne o klonovima kao što su bili zastava,seat i ostali
Pa da, taj original je proglasen nebezbednim sa 4 vrata. Zato su i pravili karavan sa 2 vrata.
Kanturina teska.
Jbg bio je i automobil godine,nebi rekao da je bio tolika kanta a zastava je tek kasnije pravila 128 prvo je bio 101 kopija a posle su dobili licencu za 128 kopiju
Pa bio, pa su posle shvatili da nije bezbedan. A mi ga pravili jos 50god.
To je nasa tuga.
Mislis da nemam? Cekamo drugi
Ja skupljam onog Charger-a i teška priča da budem iskren Stigli do broja 43 od 110
Da nisam to počeo verovatno bih ovo sve skupljao. Ovako ću samo poneki, ne smem sve.
Hot Wheels kolekcija narasla i sve skuplja i skuplja
Pa ja nemam nijedan mint hot wheels, svi su otvoreni. Ali brat bratu imam ih jedno 350
Jel imaš i premium modele i sl…? Ili skupljaš mainline uglavnom? Ja imam neke koji vrede i po 300e pa nisam još ništa otvorio dok ne pređem u stan i uzmem neku zastakljenu vitrinu i sve poređam
Mora novo platno,spužvica i lijepak pod uslovom da je ostalo sve čitavo
Nema, ja i znam kako bih uradio ali nema sanse da bih se cimao. Mora da se skida celo nebo…
Obicno to naplacuju oko 110-150€ za prosecna kola.