Kingdom Come: Deliverance 2 - Gameplay Trailer | gamescom 2024

Fora je što ne znam da li mi valja toliko, prvo bih probao da vidim koliko mi godi pošto mi deluje interesantno, a opet ne volim baš preveliki svet jer znam da neću završiti igru. :smile:

1 Like
7 Likes

Audentes Fortuna Iuvat

Jbt kakva igra, minimum mi je barem top 3 all time. Uzeh malo da eksperimentišem, stealth outfit, par perkova i potiona. Lagano dođem do bandit campa, sipam im bane’s potion u lonac, i do jutra svi otrovani, nije loot čak ni uprljan krvlju :rofl:
Drugo forester hunting perk, možda nešto naj op do sad ako umete da ciljate sa lukom, ako ste u šumi, a promašite strelom, idu da vas traže samo na poziciji odakle je ispaljena poslednja strela, bukvalno par metara se pomerim i nevidljiv sam, lol, lagano se počisti kamp

6 Likes

Potpisujem!
Što više igram sve više se oduševljavam…

2 Likes

Ja se malo bacio na alchemy, ima par potiona, ali još zanimljivijih poisona. Pa može npr kad se uleće protiv kampa da se strele natope jednim, a mač drugim, pa ako neprijatelj dođe do meleea stackuju se. Nisam gledao po netu, moguće da ima još neki side, ali svaki mogući quest sam počistio, dugački su, ali za sad mi nije dosadilo, 370 sati a još nisam otišao na famozno venčanje. Čak i kad otvorih put da preko blacksmitha odem, otišao sam i ipak krenuo da radim questline kod onog opičenog alhemiste/lopova šta je već u lower semine
Predobra priča, samo nisam oduševljen lockpickingom, ostalo sve 11/10

1 Like

2 Likes

Cek, igra je izasla pre 16 dana. Znaci igras skoro 24/7 (23h i kusur dnevno). :smiley:

2 Likes

Typo typo 270, ali da, može se reći da sam udario po gasu, otvorio bolovanje i pumpanje non stop.
Jedno 10h ko ništa mi je otišlo samo na traženje sveže belladone sigurno.
Sad i da se vratim na posao sa ovakvim očima bilo bi vidi ti se da si bolestan.
Nisam očekivao da će mi biti ovako dobra, ni približno, bukvalno dobio sve što nisam u dd2, starfield pa i realno svakog rpga od witchera. Sad me i lore uvuko, vrv ću nastaviti sa kecom, tamo vidim ima i nekih dlcjeva za izgradnju grada i sto čuda.

edit: i naravno na venčanju instant 700 novih questova

2 Likes

Bolovaaaaaanjeeee, braaaaaaaat :rofl:

3 Likes

Brat jeste bolestan kada je odigrao 370 sati :grin:

3 Likes

pa kad je bolesno dobra, šta da ti kažem :smiley:

2 Likes

Dacha hejt dis

3 Likes

Pustite me da na miru odmaram od gejminga do 27.03. :smile:

1 Like

Šta je 27.03.? :grin:

Pa kada sam pravio schedule table igara za 2025.godinu utvrdio sam kada cu odmarati a kada igrati non stop :smile: ovo je period odmora jer od proleca krece talas vrlo dobrih gamepass igara. 27.03. cu definitivno igrati The First Berserker Khazan (no gamepass) i Atomfall za koji imam odredjena ocekivanja i nadam se da necu pogresiti. Onda ide u aprilu South of Midnight (pomesana ocekivanja) i Doom The Dark Ages u maju. Onimusha 2 remaster je najavljen za maj takodje. E onda u drugpoj polovini godini imamo sijaset igara za koje jos nemamo release date (GTA 6, Ghost of Yottei, Mafia The old Country, Ninja Gaiden 4, Death Strending 2, MindsEye, Crimson Desert, Phantom Blade 0 itd) i ako zaista bude sve to izaslo imacemo mozda najbolju godinu u poslednih 20 godina. Da ne pominjem izlazak Switch 2 (novi 3d Mario ???) i Metroid Prime 4. Tako da sada se cuvam pred buru koja krece uskoro.

27.3 je Bowserov dan. Ne bih ni ja znao da nisam googlao. Dan kada je Bowser prvi put zaprosio Princess Peach. Moze se reci znacajan dan u Nintendo univerzumu. Ne bas kao Super Mario rodjendan, ali se ocekuje dvomesecni gaming post do tada, da bi se ponovo onako isposcen bacio na nove sjajne Nintendo ekskluzive.

1 Like

Čak je i dachi smešno :laughing:

Neke stvari mi nisu jasne, da li je bug ili je problem što sam u startu odabrao pogrešan perk. Ali ipak pre mislim da je bug, tipa alchemy i crafting imam neke perkove lvl2 za koje je neophodno da imam lvl1, logično, ali meni ne da nisu otključani, nego ni sad mi ih na 20+ lvl kad imam perk point ne da, tu su ali ne mogu da se odaberu kao da nisu otključani, iako bi trebalo na perk lvl8 da budu.
Pa tako npr umesto kad napravim perfektan tier 4 henry potion umesto da dobijem 6 komada, bude 4.
Inače bacio sam se malo na thievery, u trotsky castle otvorio 99% chestova i napimpovao preko lvl20, sad i very hard chestovi padaju lagano, ali retko šta sam krao, kad na kraju imam šta da vidim, reputation u svim naseljima mi sa zelenog otišo u crveno, kako kad me ni jednom nisu stražari zaustavili ni da me pretresu, a kamoli našli nešto ukradeno, pojma nemam.

Edit: ipak nije bio bug za alchemy, nego sam u startu odabrao perk koji daje xp boost ka skillu pri alhemiji, ali on isključuje lvl1 perk koji daje extra potion. Našao slučajno potion koji daje respec buffova i od nule odabrao sve.
Sad se trenutno mučim sa craftingom, ne mogu da napravim lvl4 dueling longsword nema teorije.
Ima bug da većina quest mačeva ni ne može da se napravi reforged u tier4, a ima i vizuelni bug da i za non quest javi da su tier3 iako su 4, ali ja da ga napravim ni pod razno. Odgledao bar 10 klipova, radim isto što i oni, udaram čekićem u ritmu zviždanja henryja, idu varnice i čuje se zvuk zvona pri udarcu ali svaki put promašaj. Moguće i da sam capped skillom, jer mi je crafting “samo” na lvl20