Kingdom Come: Deliverance 2 - Gameplay Trailer | gamescom 2024

Ortak je insisitrao da uzme na Xboxu, ni ne pali mi se iskreno pored Pro verzije. Mozda ukljucim samo da bacim pogled samo. Generalno me smara malo taj middle age fazon i ne igra mi se.

Inace ja ovde ne vidim bas toliko dramaticnu razliku.

1 Like

I ja sam gledao ovaj video, i uopšte ne primećujem toliku razliku, a opet na dosta mesta ljudi kažu da je na Pro igra dosta bolja.

U fazonu sam, da je ne igram onda dok ne uzmem Pro, pa zato i pitam :grin:

“Dosta bolje” je, nadam se da shvatas, u uglu posmatra. Obektivno je ono sto vidis na videu.

1 Like

Ma igraj igru ako ti se igra, kakav crni Pro, razlika je zanemarljiva. Bezveze da zbog toliko male razlike cekas, naravno ako ti se igra. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Igra mi je predobra, a i optiimizacija vrhunska, vidim i sa slabijim mašinama ljudi se hvale da radi odlično, nema potrebe za upscaling i framgen

Slika je poprilično mutna na base performance modu, a to je teško primijetiti na videu.

Naravno, video je komprimovan. Moguce da je na 4K televizoru ili monitoru sa male udaljenosti veca razlika. Ali opet pitanje je zaista koliko je to zaista “prilicno mutno”.

Nakon detaljne analize dacho mislim da je ova igra kao stvorena za tebe. Uživaćeš :hugs:

2 Likes

Pa i nije jer lik ne ume da igra ovakve kompleksne igre. Zato ih i preskace.

Mnogo reči i teksta.

1 Like

Ma brat je pro :melting_face:

sa basic konzolama.

1 Like

@iNikola pravim pauzu sa gamingom do 27 03. Malo cu da se fokusiram na putovanja i neke dobre knjige, pa Boze zdravlja na prolece cekam xbox gamepass talas igara koji sam čekirao u kalendaru.

2 Likes

Gde igrate ovo čudo, ima ga u Game Pass (EA Access)…? Ili ste svi odšrafili 70e sretninebili :joy:

1 Like

Ja platio uredno, pa nije majka kukavca rodila da sve što iole valja moram čekati kroz pretplate ili popuste :grin:

6 Likes

Ja probao pirata sat, dva, video kidačina, trk na allkeyshop, 40€, mislim da je bio gamivo i to je to. Sad mi krivo što ne uzeh neku jaču ediciju

3 Likes

2 Likes

Cela ti si jedini brat koji pirata koristi kao trial verziju :joy:

3 Likes

Pa jbg, odgovara mi recept, sa piratima cekaš da li će se cimati uopšte da probiju update kad bude, ako vredi platim i ne razmišljam. Kad sam mogo starfield deluxe što ne i ovo

1 Like

2 Likes