Kingdom Come: Deliverance 2 - Gameplay Trailer | gamescom 2024

1 Like

Prvi je isto trebao dobiti ovakve ocijene da je bilo možda manje bagova.
Meni je ovo iskreno bila jedna od najiščekivanijih igara ali sam ipak zbog Avowed na Game Pass-u donio odluku da je ne igram sad jer ne želim ovakvu igru da moram žuriti odigrati. Još taman ako bude nekih bagova da ispeglaju. Jedva čekam da vidim kako će nastaviti priču.

3 Likes

Ja uzeo preorder, sutra šurim :grin:

2 Likes

Ne znam cemu te privukao Avowed zaista. Zamisli kazes :“Cekam Awoved , jer to je sve sto zelim u single plejer igri” :smile: Mene Avowed uopste ne interesuje. Previse sareno i magicno za moj ukus.

Odlicna igra. Mora da se kupi ovo. Jos je pro enhanced, prva igra koja na pro izgleda nebo i zemlja sa ostalim konzolama. Pro mi je bio pun pogodak.

2 Likes

Oseca se nezadovoljstvo na kilometar :smile:

Ooo bro osecas se prozvanim? Sorry sto nemaš mogucnost za pro enhanced :sleepy:

4 Likes

Ugrozavas mi auru. Prosto zracis nezadovoljstvom :smiley: by the way, gledao sam comperation video. Nije neka razlika. Doduse detaljnije je zbunje :smile:

30 fps Fidelity mod iz Base PS5 prebačen u skroz stabilnih 60fps na Pro-u (~70 uz VRR). Žbunje… :grin:

2 Likes

Milsim da ce pravi upgrade biti ovaj Ghost of Yottei, i eventualno Death Strending 2. Za dve igre godisnje, not deal for me.

Update

Samo 3 vise na xbox :joy:

Čekaju da dođe u gamepass :joy:

1 Like

Obsidian zna da napravi igru. To mi je dovoljno, a gledao sam i nekoliko previews koji su pozitivni bili.
Outer Worlds je isto bio šaren a bila mi super igra. A ovo je Pillars of Eternity svijet, valjda oni znaju kako treba da izgleda. Meni igra izgleda prelijepo. Nije šaren kao Outer worlds koji je za daltoniste zbog Tim Cain-a.

Ne vala ja ne volim takve igre. Nakon fantasticnih Stalker 2 i Indiane Jonesa dolaze sci fi igre poput Avowed i Outer World 2 koje necu pogledati. Doom tu ne racunam, to cu socno da rostiljam.

Outer Worlds 2 može u sci fi ali Avowed ne. To je fantasy rpg.

Jos gore.

Igra li ko ovo na PS5 Base? I jel zaista toliko bolja na Pro konzoli?

Na PROu izgleda jako jako lepo i radi stabilno u 60fps…
Mnogo dobra igra.

3 Likes