Kingdom Come: Deliverance 2 - Gameplay Trailer | gamescom 2024

Imam uvek kod sebe sirovog mesa da hranim mutta, međutim ovaj put hare meat mi je stajao u inventory ko zna kolko dugo, vidim condition 0 i dropujem par komada na zemlju u nekom od naselja, međutim pošto sam ga lootovao bilo je otrovano, nisam ni primetio. I valjda prosjaci pokupili dropovane iteme, otrovali se i umrli :rofl::rofl::rofl:
Prošlo par ingame dana i hteli da me vešaju lol, srećom speech mi visoko levelovan pa se izvuko, kontam da nije mogao sam da fasujem game over samo tako.
Koji trip jbt

Vidio sam neki klip gdje lik ubije čovjeka u sred bijela dana u gradu. Prvi put ga žigosali samo. Tek kad je sledeći put ponovio, objesiše ga.

Pominjao mi stražar gallows, nisam istraživao šta bi bilo.
Nisam to za žigosanje znao, ovaj mi je good guy playthrough, bar se trudim da bude maksimalno.
Jedino kog sam imao jarku želju da roknem xyz puta je Hans i onaj ogavni chamberlain

Nemoj Hansa, to je najbolji drugar. Idiot je isto u kecu. :slight_smile:
Kad smo već kod njega, ostavio sam komentar prije jedno 3 godine na youtube na kraj KCD keca kad oni kreću na put u fazonu da znam da će te Hans uvaliti tamo u neke nevoolje. Sad kad je igra došla, stižu odgovori tipa “Ain’t that the truth” :sweat_smile:

1 Like

Ma jasno, sad otkako sam u drugom regionu ni ne pamtim kad sam ga zadnji put video.
Meni je on bio krivac što je combat tutorial sa njim, a zapravo je potpuno beskoristan.
Ovaj reposte posebno, najnepotrebniji potez u igri, samo ti proguta staminu, weapon durability a da ne preteram, success rate da zapravo udari protivnika je subjektivno <10%
Dodge recimo, 1000 puta korisniji ako se radi kako treba milion puta korisniji, a ni ne pomenu ga u tutorialu, o masterstrikeu tek da ne pričam.

Masterstrike mamara, samo boc boc

1 Like

Zanimljivo. Reposte je OP u kecu, bukvalno prvo ideš njega da otključaš.