Haha kakva perverzija svetska kriza. Rolex je inace najprodavaniji od svih satova!
Kriza bajo moj a nosi se ričard mile od 150 000 eura
Rolex je dobra investicija ko ima para. Bolje od nekretnina. Kada ga kupis i izneses iz radnje vredi 20% vise.
Lako se cuvaju, skrivaju i uvek mogu da se prodaju.
To ne važi za sve modele, imaš modele koji izgube na ceni jako brzo a sa druge strane imaš modele koji dupliraju vrednost.
Investicija u smartwatch i zdravlje je bolja.
Dumbwatch je samo nakit, skup sat pokazuje samo prestiz, i vreme za sta danas ljude prosto zabole, nije 18. vek vise, Rolex ne bih nosio ni da sam milioner jer iskljucivo sluzi da natrljas ljudima na nos kako imas vise para od njih. To je mozda nekada imalo neku svrhu, za zenidbu, nije bilo interneta i instagrama, pa za neki biznis da ostavis utisak, danas je retardirano da se kitis nekim satom od par desetina hiljada evra, sta je sledece dijamantski prsten, zlatan zub i svilena marama.
Ako dodjem na to da mi zdravlje zavisi od smart sata pocecu odmah da se drogiram i to jako da sto pre crknem
Zdravlje ti zavisi od sto faktora na koje ne utices a ono sto mozes je tvoja glava. Zdrav razum i dobre odluke.
Inacemeni je svaki Rolex ruzan. Isto ga ne bih nosio nikada. Ali je prosto investicija kao svaka druga. Nije samo nakit. Ima neku vrednost koja ili ne pada ili cak raste zato je investicija. Na stranu licni ukus.
Pa ne zavisi, ali ti pomaze i motivise te. A zavisice tek, trenutno su tehnoloski satovi jako primitivni. Kada ti bude merio 4000 parametara i u realnom vremenu obavestavao tebe i izabranog lekara, kada budes u satu imao sve, i VR device i racunar i spravu koja ti pomaze da zivis 500 godina u punom zdravlju i mladosti. Mozda nece ni biti u formi sata, nego neki mikrocip, nevidljiva sociva. Zivimo u svetu koji se rapidno menja.
Za sada je tako kako je. Na zdravlje itekako utices, ali ces da crknes svejedno dok ne smislimo nesto bolje.
Ja imam 40god. Zivim u Srbistanu… ovde ne postoji ni izabrani lekar, kada ti ne daj boze i zatreba ne moze da ga nadje BIA a ne tvoj pametni sat verovatno ni ti ni ja necemo docekati dan da ne moram da idem privatno za ono sto sam platio drzavno.
A sto se direktnog uticaja na zdravlje tice pa smartic moze da ti tu pomogne dosta . Kada te zovu iz banke da vratis pare za kredit koji si digao da bi se lecio u Srbistanu odmah znas da su oni pa da se ne javis i manje stresiras
Budimo realni da te motiviše Amerikanci ne bi bili najdeblja nacija na svetu Imao sam koleginicu kojoj je sat na svakih 45. minuta govorio “A da krenete u fizičku aktivnost” onda ode na YouTube i gle čuda puno je Amerikanaca koji se žale da ih sat psihički matletira i bude rešenja kako to da se ugasi Znači nije to motivacija nego psihičko zlostavljanje korisnika…
Nisu Amerikanci najdeblji, evo ti lista cela ako te zanima (ostrvske zemlje na pacifiku prednjace).
Ogroman procenat koristi te sprave za fitness, njima pomaze. Ko voli da bude debeo, njemu/njoj nema pomoci. Ako si vec odlucio da krenes putem zdravog zivota smartwatch je odlicna stvar, cak i sa redukovanim i bazicnim funkcijama danas, moze makar da ti meri korake, puls, potrosnju kalorija, da ne vuces telefon sa sobom i slusas muziku…
Za bogate nikad nije kriza, zato luksuzni brendovi manje više isto posluju. Nije merilo dobrih ili loših ekonomskih uslova to što bogati imaju kupovnu moć, već što mnogo veći broj sastavlja kraj sa krajem.
To je nov iz iste serije? Znam da sam ja kacio to jos davno kada sam mislio da uzmem pa ste mi prvo ovde svi rekli da je sranje. Sto sam posle i sam video.
Kvalitet je stvarno kao za sat ne vise od 50-70€
Pa nemas brate kvalitetan sat bez par hiljada EUR i to je bas minimum za neki Tudor.
Predrasuda… najobicniji casio od 3000din je ozbiljan kvalitet za ovo.
Imam bas gomilu satova i generalno vec je ozbiljan kvalitet na 200e sve preko placamo samo ime. Prvi ja znam to i volim… ali to je realno.
Ima Casio je ultra kvalitet
Opusti bre malo taj kaiš, krv će ti stane Posle utrne šaka, pa ne osećaš da pritiskaš analog na Dualsense i ode u drift. Posle: kume pomagaj