Kakav imate ručni sat?

Pogrešno poređenje, ovde nije motor nov, ovde je sasija ojačana. Tako da ako i porediš sa golfom onda je više tiguan u r-linu

:grin: razumes sta zelim da kazem… iskocio je iz svoje kategorije.
Kao kada je VW napravio Pheaton. Bio je to vrhunski auto u svakom smislu, luksuz, udobnost, ali je na kraju dana to bio VW koji je cenom usao u BMW, Audu, Mecka… zato je nestao…
Isto kao kada je Pezo hteo da proda 608 ili Citoen C6 propalo.

Casio slavi 30 godina BAPE-a sa G-Shock BAPE 30. jubilarnim ekskluzivnim modelom Casio slavi 30 godina BAPE-a sa G-Shock BAPE 30. jubilarnim ekskluzivnim modelom
via SQUID App https://squidapp.page.link/FQkP

Naravno da ce biti maskirno, jedan je majmun :joy:

Ja imam adidas hoodie koji je collab sa Bape-om. bio skup ko prva ljubav :joy: :joy: :joy:

Taman da upariš :wink:

Samo ako svetli u mraku ko duks :smiley:

Ima mi se ponovo analogni sat, srećom pa je sold out

4 Likes

Koje su cene bile dok ga je bilo?

Analogni satovi nikad ne izlaze iz mode :metal:

2 Likes

550€ zadnja cena na sajtu. Nove serije su im 850€.

Kad bolje razmislim, ne moram baš ni ja da budem u modi :joy:

1 Like

To je previse novca. Za sat bez ikakve price, bez ikakve istorije. Sela dva dokona lika narucili delove sa Alija i eto sata… napravili sajt za 20e hostinga i cao…

Pisao sam bas gore, usao sam bas u lozenje na tu temu gde sam nasao specijalizovane sajtove koji prodaju tako svaki deo pojedinacno i ti sam sastavis.
Prvo sam primetio narukvicu na ovom sto si okacio.
Ona bukvalno kosta 5e kuciste je mocnih 30e
ne znam samo koji su mehanizam stavili ali mislim da kosta isto mocnih 50e posto automatik kosta 80e

Lep je sat, ali je bas “no name” ne bi smeo da kosta jace od 250e

1 Like

@robotnjik
Da ne mislis da te nesto mracim :grin:
Bas mi je to fetis sa tim satovima… pa ti zato kazem.
Usao sam u tu dubiozu… bukvalno imas 3-5 mehanizama koje svi kupuju i vrte onda sastavljaju svoje satove i bace neku glupu pricu pa ko se upeca.
Vecinom svi koriste 2 Seiko mehanizma od 30-50€ ima i nekih svajcarskih koji su najvise 200e
ko stavi taj Svajcarski od 200e u sat trazi onda 1000-2000€ za svoj sat.
Ali niko tu zapravo ne pravi svoj sat. Sve su “sklapaci” satova.

1 Like

Vreme je da sastavim svoj sat i bog da me vidi :watch::white_check_mark:

2 Likes

Uf, znas koja “zecija rupa” :joy: pa uvek nadjes nesto drugo sto mislis ide bolje…
Bas sve se bira do detalja. Kuciste, brojcanik, kais, kazaljke, mehanizam, pa okvir, pa staklo…
Mogucnosti su neogranicene. Sto nije dobro nikako… ne znas sta bi.
Kacio sam gore 1-2 sajta sto imaju. Ali ima jos par bas dobrih.
Ali bez sale nemoj da zanemaris aliexpress stvarno ima sve i cak iste stvari za manje para kao ovi zapadni sajtovi.
U glavi sam sastavio 2-3 kombinacije i izadje me oko 200€ sto nije mnogo za bas bas bas dobar sat.

1 Like

Limitirana serija G-Shock sata je nadahnuta samurajskom kacigom

Cena? Nisam nasao u tekstu…

6600€
Moze na rate :smile:

Glupost, to je kao da Golfa platis 165000€ samo zato sto ima veci spojler od fabrickog.

Na temu, rekao bih da je ovo moj novi sat…n

5 Likes