Kakav imate ručni sat?

Na temu KP sam pisao i u drugim temama.
Ne kupujem NISTA na oglasima. Moze neke sitnice i gluposti.
Ali generalno nista.

1. Skupo kao u radnji. Kada se doda otkupi, prevozi, neke stvari izadju isto kao u radnji.
  2. Garancija je klimava. Na “majke mi” ne kazem da su nasi trgovci dobri. Ali makar ima racun.
  3. Kurirske sluzbe su da se ubijes!

Suma sumarum da bih se ja odlucio da kupim nesto od svercera mora biti barem 30-50% jeftinije od regularne radnje.
Kako bih progutao, kurire, lutrije zvane garancija, prodavce…

A ukupna vrednost ne sme biti preko 200-300€ plafon. Da u najgorem slucaju progutam ako rikne nesto pa da mi se prosto ne isplati da sedam u kola da jurim prodavce… da “pricamo”

2 Likes

Što bi se reklo nije tvoja nedelja za šoping :joy::grin: Biće bolje ali generalno svi G-Shock satovi su manje više sličnih dimenzija…

Znam, slicni su. Ali volim da vidim.
Tako da sve sto ne vidim otpada.

Ja sve sto imam od tehnike sam tamo kupio i upoznao kul ljude. Cak stavise da xbox 360 nisam tamo kupio, ne bih ni znao za ovaj forum jer lik od kog sam kupio mi je rekao za forum da napravim profil i da ce ljudi da mi pomognu ako mi nesto ne bude jasno. Ali sajt u zadnje vreme je bas los sto se prodavaca tice.

Apsolutno si u pravu. Ja ne kapiram ko uopste kupuje kod njih. Ranije je imalo smisla, bas je bila velika razlika u ceni, sada nema logike. Sto kazes,bar imam racun u radnji i platili su porez ako nista drugo

Verujem ja da ima super ljudi.
Ali ja nisam u potrazi za kul ljudima. Imam svoje drugare i to mi je dosta.
Trazim odredjenu robu ne zanima me kakvi su ljudi. Ne zelim da ih poznajem, niti da moram da razmisljam da li je kul. Da li je prevarant, da li je ustao na levu nogu ili nije. Mozda ga zgazi voz i gde onda ide garancija?
Da li obecanja nasledjuju deca? Mama, tata…
Kapiras sta zelim da kazem…
Ne zanima me covek. Samo roba.

1 Like

Malo vadiš stvari iz konteksta i generalno šta sam pokušavao da napišem ali nebitno. Dao sam savet, podelio lično iskustvo, uzmi ili ostavi nebitno mi je :joy:

1 Like

Ma znam. Malo sam i ja karikirao.
Nego razumes me sta pisem. Mnogo cimanja mnogo rizika za ustetu od 5-10% ako i toliko.

1 Like

Opušteno, naši smo :smile: Svakako taj sajt ni cene nisu to što su bile pre dve godine. Da ne davim dalje sa off-topic :blush:

1 Like

Izasao je Galaxy Watch 6. Utisci?

Isti kao Galaxi 1 samo se zove 6 :grin:

1 Like

Ukršten Galaxy Watch 5 sa Galaxy Watch 4 modelom.

Pametno što su vratili rotirajući bezel.

1 Like

Evo za tebe jedan lep G shock

1 Like

Video sam ih. Lepi su. Ali bas hocu neki plastikaner. Kao sto sam kacio.
Necu metalni ma kako bili lepi.

Šteta, na ruci ovaj izgleda brutalno, ja probao u nekoj radnji i nije ni skup, oko 35000.

Ma znam, prelep je. Video sam. Nego bas hocu da uzem neki plastikaner. Metalnih imam, elegantnih imam. Hocu igracku :grin:

Uzeo… :grin:
@Akiris ne brini, nije smart. Jos se drzim.
Kada poprave baterije da bude realno minimum 7 dana uzecu neki smart.

5 Likes

Odlicno izgleda. Koliki je precnik? 46mm?

Da, nije budzast. Nista previse, nista veci od samsung smart sata.
Cak bih voleo da je malo veci. Ali svakako super je. Bas sam zadovoljan za sada.
Ovo je jedini Suunto model koji nije smart.
Definitivno obicni satovi umiru. Retko ko ce preziveti ovaj smart talas.

Jos kada uznapreduje tehnologija pa bateriju budu bolje.(sto i ja cekam) bice gadno.

4 Likes