Morao sam sebi da kupim jedan ono tres sat ali kao retro
Da li bi ovo stvarno nosio ili nas onako sprdaš i prckaš
Pa.isti je kao apple watch. Po obliku.
Malo iz zezanja, bas volim seriju, malo kao retro fazon.
Znam da sam pljuvao apple sat. Ukazala mi se prilika da dobijem na poklon jedan i odbio sam
Da ostanem dosledan. Casno sam odbio na poklon apple sat.
Teska srca priznaj. I sto posto su bila ona manja go*na. Da si dobio ultru na poklon evo nam modernog Jude
Nije manji, full verzija. Ali pokazao sam zavidan nivo samokontrole
Sam sam sebe iznenadio.
Dosta lagano sam to odlucio, nisam ulazio duboko u analizu. Samo sam izgovorio sudbonosno “NE”
Dilema, sta uzeti. Svidjaju mi se oba.
Situacija na trazistu je uzas. Svi su presli na pametne satove. Ili propadaju.
I ovaj Suunto je nekada bila super marka, imali su dobre satove, ronjenje itd…
onda ih je ubila smart konkurencija.
Ovo sto sam okacio je bukvalno jedini njihov model koji nije “smart” uzas!
Bukvalno se svelo na smart satove i na neke ultra skupe satove.
G-Shock je dosta glomazan sat, alternativa je protrek, manji, isti senzori, iste opcije i u više cenovnih rangova. Suunto je dobar ali ti je tu situaciju ista kao i sa Garminom, što više para to ćeš bolje proći… Što se tiče tih Smart zajebancija, Jbg svet ide u tom smeru i sve više ljudi to traže tako da oni to prodaju… Ali ako nećeš smart onda definitivno Casio, cena je prihvatljiva, pouzdanost o tome ne treba ni govoriti a ako još nađeš model sa solarnim punjenjem onda nemaš razloga da razmišljaš o bateriji duži niz godina.
Oba su lepa, idealno bi bilo da ih probaš na ruci pa da procenis koji ti se više sviđa. Imam vec nekih 7-8 godina g-shock, to je nepoderivo.
Protrek kosta manje vise isto. Par hiljada gore dole.
Ovaj Suunto nije smart. Odlicne ima funkcije.
Ja bas i zelim glomazan sat. Tako sportski, taj fazon. Imam elegantnih dosta.
Cena ovog Suunto je vise nego prihvatljiva. Cak sam iznenadjen kako je niska. Oko 28000din.
Ovaj g shock je 50000din
@umnjak
Suunto sam probao, svidja mi se.
Gshock nisam ovaj model. Ima samo jedna radnja, nikako da odem. Ali jesam druge modele koju su fizicki isti.
Zato i imam dilemu. Svidjaju mi se oba. Jos samo ovaj casio da vidim uzivo pa da odlucim.
Ali nesto naginjem na Suunto zasada.
Samo mi je bitno da nisu “smart” da ne punim sat na svakih 2-5 dana. Ne mogu to psihicki da podnesem
Sa G-Shock satovima nikad nećeš da pogrešiš. Taj jeste malo glomazan ali to je neka njihova linija dizajna koju peglaju i koja je prepoznatljiva. Sve je stvar ukusa. Ja uopšte ne volim smart satove, možda sam dva samo video da su mi ok i jedan od ta dva je opet G-Shock Mada nije full smart kao ostali da tako kažem.
Uglavnom, G-Shock uzmeš i ne razmišljaš više da li će nešto da mu fali, da li ćeš da ga odalamiš o nešto, roniš, bacaš se sa proplanka, kotrljaš se niz livadu, on ne mrda Za ovaj drugi ne znam pa neću da komentarišem.
Pogledaj i Garmin Instinct 2 Solar.
Iako je pametan sat, mislim da bi ti se svideo. U radnjama je oko 50-55 hiljada, dok se na KP može naći za ispod 400€.
Baterija mu drži oko 25 dana, a sama se dopunjuje po sunčanom vremenu.
Ako sat koristiš bez telefona, onda mu baterija traje 90-100 dana, uz, opet, mogućnost da se puni na svetlost sunca.
Ima dosta različitih skinova i prikaza podataka na ekranu pa biraš.
Sat je u G-Shock fazonu, otporan na udarce i robustan
Zanimljivo, cena je sasvim ok u rangu ovog G shock koji sam gledao.
A inace otpada ovaj G Shock sto sam kacio.
Nema niko na stanju da se vidi.
Kaze mi lik, moze da se poruci, das 30% i porucimo. Ali to necu. Hocu da ga vidim uzivo,stavim na ruku. Ne znaci mi nista na slepo.
Skocicu da pogledam ove garmine. Uklapa se u koncept koji zelim. Hvala.
Nemoj slucajno da si uzeo smartwatch, ima te saranimo ko panteliju
To je mudmaster?
Kupujem prodajem sajt prso više… Mogu da ga preimenuju u sajt “nema na stanju, ali oglas obnavljamo redovno za preglede. com”. Šta god da sam hteo da uzmem tamo u zadnjih 6 meseci apsolutno ništa nije bilo na stanju, sve do jedne stvari. I to ne jedan-dva prodavca… Svi. Evo ganjam neki telefon i reko ajde da uzmem onu Motorolu Edge 40 u crvenoj boji… Naravno nema ga nigde i “jako ga je teško naći”
Da, njega sam mislio. Ali ga nigde niko na stanju nema. Kao da je jebenih 50000e a ne 50000din. Necu da uzimam na nevidjeno.
Nema sanse. Stvarno bi se posrao po sebi
Vidi da baterija drzi nekih 10-15 dana pa ok.
Ovako odem na put i nosim punjac. Nema sanse. Ne zanima me pa da je dzabe!
Inace imam i jos nosim odnaj jedini smart Samsung.(kupila zena) Drugi necu da kupujem.